Τι ΆΡΩΜΑ βάζετε πάνω σας;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δυο σκουπες, μια για το πατωμα  (τριχες) και μια για την πλατη (σκονη). μπορεις να παρεις και σκυλο για να απενεχοποιησεις την σημαντικη σου παρουσια

Μιας και είναι σχετικό με το θέμα: Αγόρασα από Amazon to Versace Pour Homme. Το κατάστημα έχει 98% θετικές κριτικές και η αποστολή έγινε από την ίδια την Amazon οπότε θεωρητικά είμαι εξασφαλισμένος από θέμα αξιοπιστίας. Το κοίταξα και λίγο στο γούγλη και ορίτζιναλ φαίνεται. Το άρωμα αρκετά καλό είναι, όχι πως είμαι ειδικός, αλλά δεν μου φαίνεται να κρατάει πάνω από 3ωρο στο σώμα. Είναι φυσιλογικό αυτό; Έχει κανένας άλλος εμπειρία με το συγκεκριμένο άρωμα;

Με αφορμή μια στιχομυθία με το Μποτάκιον του σάιτ έψαξα να βρω αν υπάρχει θέμα με αρώματα, και Ω ναι αυτό έλειπε να μην έβρισκα. Από το '16 και πριν βέβαια οι απαντήσεις, τότε που αν έλεγες οτι δε βάζεις καθόλου άρωμα δε θα σε κατηγορούσε κανείς για τοξική αρρενωπότητα :p.
Έχω δοκιμάσει πάμπολλα από το Body Kouros του YsL, το Fuel for Life της Diesel, το The One του ντολτσεκαμπάνα και πολλά άλλα. Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι σταθερά στο Homme του Ντιορ ωστόσο. Σε θέμα αποσμητικού βάζω nivea μπιλια στη μασχάλη και είμαι κομπλέ.

...νάτο και το πολυαναμενόμενο κροσόβερ με το Αδελφό Σάιτ.

Μπορώ να πεθάνω ευτυχής :D

Εγώ σίγουρα δεν αρωματίζομαι με το αίμα των εχθρών μου.

Ως μποτάκι και, λόγω ηλικίας, έχω μια μόνιμη μυρωδιά βραχυκυκλώματος.

Μήπως να το λανσάρω ως άρωμα; Short Circuit by DG(B) :Ρ

Σαν γνήσιος τζαμπατζης κι επειδή είμαι με την βαλίτσα στο χέρι, μεγάλο ανέκδοτο αυτό, περνάω από τα αρωματοπωλεια των αεροδρομίων και μου ρίχνω το πιο ακριβό.

Μόνο αυτή χρησιμοποιώ. Ας είναι καλά το κουρείο του Βαγγέλη.

Back