Τι θα ζητήσετε από τον Άη Βασίλη φέτος?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να βγεί HD έκδοση του Tombi και να μεταφερθεί στο PC.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :peanutbutterjellytime2: :peanutbutterjellytime: :peanutbutterjellytime2: :peanutbutterjellytime: :peanutbutterjellytime2: :peanutbutterjellytime:</span>

Έχει βγει και λέγεται ePsxe, αλλά τα  Roms τα φέρνει μόνο θείος, όχι αγιοβασίλης.

To ξέρω ρε! Το έχω τελειώσει καμιά τριανταριά φορές. Απλά το θέλω σε PC έκδοση. Με τη collectors του, με τα steam achievements του, με τα όλα του.

Ας ελπίσουμε να κάνει κανένα μαγικό η Sony τώρα στα ύστερα της ζωής του PS4. Όπως το κόβω όλα τα exclusive (πλην της naughty dog) θα περάσουν μια βόλτα και από τα PC.

Ξέχασα να πω κάτι που με εκνευρίζει όσο το σκέφτομαι. Fox δώσε τα δικαιώματα πίσω στη marvel εδώ και τώρα :throw:

Αγαπημένε μου Αγιε Βασίλη.<br><br>Είσαι ο πρώτος μου και παντοτινός υπερ-ήρωας!<br>Για την νέα χρονιά θέλω να μου φέρεις πίσω το χαμόγελό μου,<br>θέλω να γεμίζω τα πνευμόνια μου με αέρα και να τον βγάζω έξω με ένα μακρόσυρτο και απολαυστικό "Ααααααα" και όχι ένα μίζερο και τρομαγμένο "Αχ",<br>θέλω την υγεία μου,<br>θέλω μια δουλειά,<br>θέλω να μπορώ και να γίνεται...<br>Τα θυμάμαι καλά, πολύ καλά, γι&#039; αυτό και πονάει περισσότερο.

Μιας και δε νιώθω αθάνατος, φιλοδοξώ για το cum kunena.

Back