Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παιδια μηπως ειδε κανεις το halo? Λεει τιποτα η μπα?

Δεν το έχω δει ακόμα, ο Angry Joe λέει ότι το πρώτο επεισόδιο είναι καλό και το δεύτερο κακό. Θα δείξει!

Update: Είδα το πρώτο επεισόδιο του Halo, ήταν αρκετά καλό. Και απροσδόκητα βίαιο θα έλεγα. Το επίπεδο παραγωγής είναι υψηλό οπότε θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Τα μόνα ανησυχητικά σημεία είναι ότι α) ο Master Chief κατά τα φαινόμενα θα σέρνει από πίσω του ένα πιτσιρίκι και β) η πλοκή του πρώτου επεισοδίου θυμίζει ΠΟΛΥ την αρχή του Mass Effect.

Last edited:
Και εγώ στο πνεύμα των ημερών κατέβασα Halo.S01.E01 και αναμένεται προβολή.

Καλο το πρωτο επεισοδιο του Halo. Αυριο ειναι το 2. Σε καποιες σκηνες ειναι FPS οπως η πρωτη ταινια DOOM του 2005 στο τελος. Πολυ αιμα και σφαγη οπως και στα παιχνιδια!

Από την βαρεμάρα άρχισα να βλέπω ελληνική τηλεόραση.

Νομίζω ότι η σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα είναι από τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες χωρίς να προσπαθεί να πουλήσει κάτι.

Το μόνο κακό είναι ότι το παρακάνουν με τις χωριάτικες προφορές τους και σε μερικά θέματα θα μπορούσαν πολύ άνετα να το παίξουν τρου χωριάτες.

Επίσης, θα ήθελα μια φορά να δω ελληνική παραγωγή και οι πρωταγωνιστές να μένουν σε κανονικά σπίτια και όχι σε μέγαρα.

Σε περίπτωση που δεν το πήρε πρέφα κάποιος, και για λόγους αρχείου...

Το fan service έχει προ πολλού ξεπεράσει το 9000 στο Star Trek Picard S02. Περνάει ευχάριστα η ώρα...

Ανατριχίλα το να βλέπεις το original "10 Forward" και να κάνεις το συνειρμό ταυτόχρονα με τον πρωταγωνιστή. Και φυσικά το "Star Trek theme" που συνοδεύει κάθε σκηνή του Picard.

Last edited:
Ανατριχίλα το να βλέπεις το original "10 Forward" και να κάνεις το συνειρμό ταυτόχρονα με τον πρωταγωνιστή. Και φυσικά το "Star Trek theme" που συνοδεύει κάθε σκηνή του Picard.

Πάλι καλά που δεν το βλέπω, μπορεί να πετούσα την τηλεόραση από το παράθυρο.

Σειράρα ρε, να 'ναι καλά το πισί που μου κάηκε και φεύγουν σφαίρα τα επεισόδια για τα δικά μου δεδομένα.

IMG-20220402-004950.jpg

Θα σου δώσω ένα στοιχείο, γιατί είσαι σε καλό δρόμο. Σοπράνος.

ρε μλκ μην είσαι boomer, κάτσε να τα δεις

Δεν μπορώ, την προηγούμενη φορά που το αποτόλμησα χρειάστηκα μισό μπουκάλι ουίσκι για να συνέλθω. Ήμουν εκνευρισμένος για ένα μήνα.

Δεν μπορώ, την προηγούμενη φορά που το αποτόλμησα χρειάστηκα μισό μπουκάλι ουίσκι για να συνέλθω. Ήμουν εκνευρισμένος για ένα μήνα.
@Borracho ΝΑ, ΟΡΙΣΤΕ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙΑ!!

Back