What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Παρα πολυ καλο το Fargo!!!

Ειχα ακουσει καλα λογια για την ταινια επισης αλλα δεν εχω κατσει ακομα να τη δω.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
To Fargo είναι από τα πιο καλογραμμένα νεο-νουάρ των τελευταίων ετών, θα γουστάρεις τη ζωή σου Ζομπικάου. Και μόλις σταματήσει να με πολιορκεί η Αληθινή Ζωή, θα ρίξω βλέφαρο και στην σειρά.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167


Borracho wrote:
θα ρίξω βλέφαρο και στην σειρά.</blockquote> bob thorton.Τελος

 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote> Κι εγώ θα ήθελα να πω για το Breaking Bad δυο λόια με την άδεια και την ανοχή σας. Πολύ καλή ιστορία, καλοί ηθοποιοί, καλή σκηνοθεσία και πολύ πολύ καλά reviews από τους θεατές. Μακάρι να βγουν κι άλλες τέτοιες σειρές ώστε ο ρυθμός πολιτιστικής σύγκλισης στο καλό να αυξηθεί έτι περσότερο. </blockquote>

μαι κινγκ!
http://www.youtube.com/watch?v=q19z6-tbIHY
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443


nerdy_alhths wrote:
Κι εγώ θα ήθελα να πω για το Breaking Bad δυο λόια με την άδεια και την ανοχή σας. Πολύ καλή ιστορία, καλοί ηθοποιοί, καλή σκηνοθεσία και πολύ πολύ καλά reviews από τους θεατές. Μακάρι να βγουν κι άλλες τέτοιες σειρές ώστε ο ρυθμός πολιτιστικής σύγκλισης στο καλό να αυξηθεί έτι περσότερο.</blockquote>

Σε πειραζει που ειναι <i>"ανηθικο"</i> ( αν και χωραει συζητηση ) ;

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://stream1.gifsoup.com/view5/2837510/michael-jackson-eating-popcorn-o.gif" alt="michael-jackson-eating-popcorn-o.gif" class="bbcode_img" /></span>
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Οταν σας ελεγα οτι ο τρολογιοτομπαλιδης κανει mind controlling εσεις δεν με ακουγατε
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Άσε ρε, για να κάνεις Mind controll πρέπει να έχεις μυαλό αλλα και να απευθύνεσαι σε άτομα με μυαλό, ρώτα τον Adhan να σου πει :trollface:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Δεν το επιασες το νοημα <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />
https://www.youtube.com/watch?v=GFOXdTOz6Us
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
ααα πέστο ετσ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Όποιος δεν είδε το Fargo ακόμα, να τσακιστεί να δει μονορούφι όλη τη σεζόν. Απίστευτη σεζόν, τεράστιο φινάλε, στα ύψη μαζί με το Tru Detective. Χαλαρά οι καλύτερες σειρές της τηλεοπτικής σεζόν. :salute:
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει στο θρεντ μιας και ειχα χασει επαφη για καμποσο καιρο αλλα προτεινω ανεπιφιλακτα για οποιον εστω και λιγο γουσταρει επιστημη Cosmos: A Spacetime Odyssey. Εξαιρετικο host απο τον Neil Degrasse Tyson και παρα πολυ καλο cgi απο Seth McFarlane για να κανει ολη την επιστημη τοσο περισσοτερο γοητευτικη. Αποψη μου ειναι δειτε πρωτο επεισοδιο και κρινετε απο μονοι σας (γιατι καπως ετσι πανε κατα υπολοιπα 12). Διαμαντακι που κρυφτηκε καθως προβαλλοταν ταυτοχρονα με το Game of Thrones... μακαρι να υπηρχαν περισσοτερες τετοιες σειρες <img src="/smile3.gif" width="" height="" alt=":3" title=":3" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το έχω αναφέρει κι εγώ παλαιότερα Κέρβερε, αλλά τέτοιες σειρές καλό είναι να τις προωθούμε όσο γίνεται. Για μένα ήταν χαλαρά η καλύτερη σειρά της σαιζόν (πρωτοεμφανιζόμενη τουλάχιστον). Ειδικά το επεισόδιο με τον Faraday ήταν right to the feels.

Ο Seth McFarlane δεν έχει ασχοληθεί καθόλου παρά μόνο όταν έκανε τις πρώτες επαφές για να βγει στον αέρα η σειρά, εκ στόματος ιδίου αυτό.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
Το Cosmos που λέτε, έχει καμιά σχέση με το Cosmos που παρουσίαζε ο μακαρίτης ο Carl Sagan;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Rerun, και τα δύο τα υπογράφει η γυναίκα του Sagan.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Στην πραγματικοτητα αυτο που λεει ο ιδιος ο Tyson ειναι πως οταν ηταν ο ιδιος νεος ο Sagan τον ειχε εμπνευσει να ακολουθησει επιστημες κλπ. Ετσι, ηθελε να κανει οτι εκανε ο Sagan για τοσα παιδια το 80 ξανα για τη νεα γενια re-imagined με τεχνολογια του σημερα και ολα τα συναφη! Κανω atm download το Cosmos του Sagan και γιατι τα οσα λεγονται ειναι διθυραμβικα και για την συγκριση

PS. Νορθ (ή οποιοσδηποτε μπορει να ξερει) εχεις ακουσει τιποτα για 2η σαιζον; (Ο Tyson νομιζω ειπε πως δεν ενδιαφερεται να κανει ξανα ο ιδιος host <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> )
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Εκπληκτική σειρά. Είδα το remake με τον Tyson και μετά έψαξα και αυτό με τον Sagan που είναι εξίσου ενδιαφέρον και επιπλέον έχει λίγη μαγεία παραπάνω λόγω της μοναδικής προσωπικότητας του Sagan. Αξιόλογο το remake, εγείρει το κοσμικό δέος, μακάρι να τα δείχνανε αυτά στα σχολεία (μακάρι να μου έδειχναν εμένα τουλάχιστον τέτοια όταν ήμουν παιδί.)
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Γαμάτος ο Sagan, αλλά έχουν περάσει 20-30 χρόνια από τότε, υπάρχουν νέα επιστημονικά δεδομένα, άρα ένα rerun ήταν απαραίτητο.

BTW ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ SPARTACUS PAIZEI H ZHNA???? <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" /> <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" /> <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
επειδη τον τελευταιο καιρο (και βαλε) εχω τσακωθει με τον υπνο. κανω αποστολες αυτοκτονιας και ανοιγω την τηλεοραση!! :eek:hmy:
με αφορμη τα τριωρα που κοιμαμαι καθε μερα, θα βγαλω χολη και φαρμακι. για τις σειρες που παιζονται στην τελε.
για να μικρυνει και λιγο η λιστα με τις σειρες.

πεφτω σε σειρες που (ευτηχως) δεν ειχα ασχοληθει ποτε και προφανως παιζονται στην τηλεοραση απο τοτε που κορεστηκαν οι χωματερες.
ξεκιναω την χολη με το μισητο και παναθλιο fringe. πως εβγαλε τοσες σεζον αυτο το εκτρωμα του τιποτα; ανυπομονω να ξεκινησουν οι διαφημισεις με τα απορυπαντικα και τα καθαρτικα.
δεν αλλαζω καναλι για να νοιωσω ολοκληρο το δεος, να βλεπεις μια σειρα που δεν εχει σκοπο υπαρξης. παρακολουθω και δεν το χωραει ο νους μου οτι αυτο το πραγμα το εβλεπαν ανθρωποι.

ολα τα csi και ειδικα του λος αντζελες. ωχ θεμου. :sick: καθε σκηνη και

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://d2tq98mqfjyz2l.cloudfront.net/image_cache/1395341342219344.jpg" alt="1395341342219344.jpg" class="bbcode_img" />


αυτοι που παρακολουθουν τα csi, θα παθουν πολιτισμικο σοκ ετσι και δουν την εξαφανιση του τζων αυλακιωτη της δεκαετιας του 80.

person of interest.
αυτη η σειρα κανει τα μπαλακια μου τετραγωνα, επειδη γινονται παγακια. αυτο ωφειλεται στα κυματα κρυοκωλιασης που εκπεμπει η σειρα. ο τυπος με το αυχενικο, μεγαλη πετυχισια.αφου ειδαν οτι ο κουτσος γιατρος ειχε περαση, ειπαν να βαλουν καποιον με κουτσο αυχενα.

ο τυπος που παρουσιαζει την εκπομπη οπου γινονται επισκευες-μαμουθ. ειναι μεγαλος μαγος. οποτε τον βλεπω εμφανιζονται φυσαλιδες στο αιμα μου.
το ιδιο και ο τυπος που τρωει κατσαριδες στην ερημο για να επιβιωσει. τι κανει ο ανθρωπος για να βγαλει το ψωμι του.

supernatural
αυτη η σειρα ειναι τοσο ελεηνη και τρισαθλια που με πιανει νευρικο γελιο. με πλαγιο τροπο με ψυχαγωγει, αφου με κανει και γελαω.

blue bloods
αστυνομικη σαπουνοπερα. αν εβγαζαν μικροτερα επεισοδια, θα εφτιαχνα ωραιοτατες τηγανιτες πατατες.
 
Top Bottom