Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Γαμάτη είναι η τελική σαιζονάρα, δεν ξέρω ασούμ τί λέτε.
Διαφωνώ για το Στρεηντζερ Teenage Drama Θινκς.

Συμφωνώ για το Pluribus.

Αντε να τελειώσει για να το δούμε κι εμείς οι γεροπαράξενοι που μισούμε τις μισές σειρές.

Το φινάλε του Stranger Things ως επί το πλείστον το αναμενόμενο, σχεδόν πλήρως happy finale. Με άπειρα plot holes και σεναριακές διευκολύνσεις ώστε να φτάσουμε ως εκεί, με μια πλήρως anti-climactic τελευταία μάχη όπου τα παιδιά σκοτώνουν το endboss με μια φωτοβολίδα και μια καραμπίνα λες και είναι κάνα ρακούν, αλλά τι α κανς. Νομίζω στην παρούσα φάση το προτιμώ αυτό από το να υλοποιούσαν καμιά καθυστερημένη meta new-age εξήγηση του στυλ ήταν όλα όνειρο ή ο Βέκνα μπορούσε να ηττηθεί ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ή κάτι τέτοιο.

Νομίζω θα το θυμόμαστε περισσότερο για την επιτηδευμένα 80s ατμόσφαιρα και το πόσο cultural phenomenon ήταν αυτά τα τελευταία χρόνια, παρά ως σειρά αυτή καθ'αυτή. Αλλά δε βαριέσαι. Καλά ήταν.

Είμαι περίεργος αν θα δουλέψουν πουθενά αλλού οι μικροί ηθοποιοί μακροπρόθεσμα. Η Eleven δηλαδή κάτι πάει να κάνει εδώ και χρόνια, και ο Μάικ όπου παίζει λίγο-πολύ typecast το "80ς ΠΑΙΔΙ" πάλι, αλλά για τους άλλους δεν έχω ιδέα.

Τουλάχιστον είχε αφιέρωμα στον Prince...

max-stranger-things.jpg

DON'T ASK QUESTIONS, JUST CONSOOM PRODUCT

Φανταστικό το κλείσιμο της σειράρας. Θα μου λείψουν όλοι τους.
Τώρα δυστυχώς θα αρχίσει το άρμεγμα, στο οποίο δεν θα ακολουθήσω προφανώς εκτός εξαιρετικού απροόπτου, αλλά θα έχουμε για πάντα αυτά τα 10 χρόνια και τις 5 φοβερές σεζόν.
🫡

Η πρώτη και η τέταρτη σαιζόν ήταν πολύ δυνατές. Η πέμπτη υπερβολικά ξεχειλωμένη και με κούρασε.

Είχε και αρκετές ευκολίες αλλά το πως η El βγήκε από το φορτηγό χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι είναι από τις γελοιότερες τηλεοπτικές στιγμές στην ιστορία.

IMG-20260101-205631.png

Μεγάλη πούτσα το got και το λοστ. Τσόντα.

Δεν με χαλάει το part 2 πολύ, αλλά...

-Ο Χόπς είπε σε 15 λεπτά θα είναι έτοιμος, οπότε πρέπει να φύγουμε σε 5 λεπτά!
-Μισό λεπτό, το ξέρω ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να καταστραφεί, αλλά πρέπει να κάτσετε όλοι μαζί να σας πω για τα επόμενα 10 λεπτά ότι το μελώνω το μελομακάρονο.

Δεν αντέξαμε να δούμε και το 8ο, απόψε θα το κλείσουμε, κρίμα που πλάτιασε τόσο, έφτασα σε σημεία να ξενερώσω πραγματικά και δεν λέω για σκηνές σαν την πρόταση γάμου ενώ το κτήριο έχει γίνει λιωμένο παγωτό (που μυστήριο πράγμα, έλιωνε παντού εκτός από το πάτωμα στο δωμάτιο που είχαν παγιδευτεί και τους βρήκε ο Χέντ εντ σόλντερ στο άκυρο μετά).

Εγώ έχω να πω ότι το ΤΑΣΚ όχι απλά γάμησε, αλλά γάμησε. Συγκλονιστική η επιλογή ηθοποιών και δεν μιλάω καν για τον Χαλκ. Αργό, βαρύ κι αρτηριοσκληρωτικά καβλωτικό. Τώρα ξεκίνησα το Πλάριμπας, χαλαρά πράματα. Αγαπάμε Κιμ, ελπίζω να εμφανιστεί και ο Σωλ σε ρόλο κλειδί να γίνουμε. Αφού έκαψα καναδυό ασφάλειες παιρνόντας από το Τζεν Βι πρώτα, γνήσιο τηνέιτζ σουπερχίρο ντράμα, ανεβάσαμε και δέκα πατώματα την ατζεντίλα που οκ είναι πολύ λαστ γήαρ πλέον, μια χαρά.

οκ τέλος το stranger things, καλύτερα από ότι περίμενα, βασικά όπως είπε και και ο μπάθορης με το μιμ είναι. Σειράρες και σειράρες έχουν σκατά τέλος, το strnager things μπορεί να έκανε κοιλιά σε διάφορα επεισόδια αλλά το τέλος ήταν πολύ καλό.

αλλά 2 ώρες ρε μπορντέλο; κάντε το 2 επεισόδια... έκατσα να το δω χωρίς να βάλω πλυντήριο και ξαφνικά πήγε 1 το πρωί να πουέμ...

δεν θα έφτανε το budget, φάνηκε στην τελευταία φορά που τους την έπεσαν είχε ντεμόσκυλα αντί για κανονικούς ντέμο :p

Τώρα δυστυχώς θα αρχίσει το άρμεγμα
Δεν είδα να έχουν πλάνο για να το επεκτείνουν με prequels, side stories, whatever. Τουλάχιστον όσο έψαξα...

Είχε και αρκετές ευκολίες αλλά το πως η El βγήκε από το φορτηγό χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι είναι από τις γελοιότερες τηλεοπτικές στιγμές στην ιστορία.
You missed the part where that's my problem o Mike εξηγεί στο τελικό session τι συνέβη. Ναι ok, δεν είναι σίγουρος αλλά η "τηλεμεταφορά" της πιστεύεις είναι αβλεψία των δημιουργών...;

Την τελείωσα κι εγώ σε 2 μερούλες. Για να είμαι ειλικρινής είχα σχετικά μέτριες-χαμηλές προσδοκίες σε φάση, too little too late, ότι δε θα είναι relevant και έχει χάσει το momentum κλπ μετά από τόσα χρόνια και άντε να τη δούμε για να κλείσει η εκκρεμότητα.
Χάρηκα που διαψεύστηκα. Επικό κλείσιμο, συγκινήσεις, teamwork, σασπένς κλπ συνιστούν ένα φινάλε που άρμοζε στη σειρά. Μπορεί να γκρινιάζουμε ότι τίποτα δε θα φτάσει το σοκ της πρώτης σεζόν (λογικό), αλλά οι Ντάφερς έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους και έφεραν όλα τα ανοικτά μέτωπα και loose ends σε ένα συμπαγές αποτέλεσμα.
Kudos στους εκάστοτε σκηνοθέτες για τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κοψίματα-μεταβάσεις από τη μία σκηνή στην άλλη, δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα δει τόσο καλή δουλειά, ειδικά σε σειρά.

Επίσης, δείτε το Welcome to Derry. Οι προσδοκίες μου ήταν πιο κάτω και από του ST και σκεφτόμουν σιγά μη φτάσει τις ταινίες αλλά διάβολε τι ΕΠΟΣ ήταν αυτό (ωραία πινελιά οι αναφορές και συνδέσεις σε άλλα έργα του King). Είδα και επιρροές από ST μέσα (όλο το σκηνικό με το στρατό και το πείραμα), αλλά δε μας χαλάει. Skarsgård ερμηνειάρα (καλά είναι γνωστό ότι η οικογένεια είναι μεγάλα ταλέντα), αντίστοιχη του Ledger στο Dark Knight. Κάθε σκηνή που εμφανίζεται ανατριχίλες. Α, και η πρώτη "επίσημη" εμφάνιση του, χαλαρά top 10 peak cinema στα horror.

Ετοιμάζεται ήδη σπινοφ. Η αρχή του αρμέγματος.

You missed the part where that's my problem o Mike εξηγεί στο τελικό session τι συνέβη. Ναι ok, δεν είναι σίγουρος αλλά η "τηλεμεταφορά" της πιστεύεις είναι αβλεψία των δημιουργών...;

Μας έδειξαν πάντως την μαυρούλα να πεθαίνει. Πιστεύω ότι αυτό που είπε ο Mike είναι περισσότερο wishful thinking παρά η αλήθεια.

Επίσης, στο τέλος του 4ου επεισοδίου μύριοι στρατιώτες με αυτόματα δεν μπορούσαν να κάνουν καλά 5-6 demos αλλά η μαντάμ ράμπο στο τέλος με ένα αυτόματο τα έβαλε με το mind flayer.

Οκ, επίλεξαν οι αδερφοί ένα τέλος που όλο το βασικό κάστ την έβγαλε καθαρή, νομίζω έπαιξε ρόλο και ότι το φινάλε θα προβαλλόταν στην Αμερική λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ήθελαν ένα τέλος καλό όλοι καλά χωρίς δράμα.

Προσωπικά βρήκα την 5η σαιζόν υπερβολικά bloated και ότι το plot armor έκοψε βαθμούς αλλα η πλειοψηφία έχει αντίθετη γνώμη και την βρήκε εξαιρετική. Δεν θα σκάσω κιόλας.

ένα λεπτό, γιατί το είδα και αλλού αυτό, δεν το έβγαλε με ένα όπλο η μαντάμ ράμπο, το έκαψαν με όλες εκείνες τις μολοτοφ και τις νερόμπομπες με βενζίνη, τα άλλα ήταν γρατζουνιές, ως wizzard/mage θα ήθελα να σας ζητήσω να μην υποτιμάτε τι μπορεί να κάνουν μερικές καλό σταλμένες fireballs :p

Η τελευταία μάχη γενικά -για μένα- έπρεπε να έχει λίγα παραπάνω stages που να "βγάζουν" τα θετικά του κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Δηλαδή ναι, ΟΚ, οι δυο λεβέντες που γούσταραν τη Νάνση τα βρήκαν μεταξύ τους, αλλά δείξε και τους άλλους παραπάνω. Όχι μόνο να πετάνε μολότοφ και φωτοβολίδες για 10 δευτερόλεπτα screentime. Για αυτό ήθελα να υπάρχουν trash mobs, να χωριστεί λίγο το party.

Back