Raz
Mind-flayer
Το Daredevil είχε περάσει τελείως κάτω από το ραντάρ μου,καθώς περίμενα όντως κάτι σε φάση Arrow (αν και το λογότυπο του Netflix θα έπρεπε να με υποψιάσει για κάτι καλύτερο).Μετά το post του Bathory όμως το έψαξα λίγο παραπάνω,είδα reviews και σχόλια και αποφάσισα να το δω.Έβαλα το πρώτο επεισόδιο και αρχικά μου άρεσε αρκετά.Ήταν σκοτεινό,μυστηριώδες,η σκιαγράφηση του ήρωα έμοιαζε ικανοποιητική (εδώ επιφυλάσσομαι,καθώς έχω διαβάσει πολύ λίγες Daredevil ιστορίες),τα ξυλίκια που λέει κι ο Bathory ήταν απολαυστικά (σίγουρα όχι ρεαλιστικά πάντως,αν και σε ένα σύμπαν σαν της Marvel μάλλον θα έπρεπε να είμαστε πιο ελαστικοί ως προς το τι είναι ρεαλισμός).Και φτάνω κοντά στο τέλος,όπου
<span class="bbcode_spoiler">Ο Matt ως Daredevil σώζει την Karen κοντεύοντας να πεθάνει από το ξύλο που έφαγε,έχει πέσει από ύψος 1ου-2ου ορόφου στο έδαφος χτυπώντας ενδιάμεσα σε σκαλωσιές και παρόλα αυτά εμφανίζεται την άλλη μέρα ως Matt χωρίς ούτε μία γρατζουνιά.Επίσης,φιλοξενούσε την Karen σπίτι του.Αφού την έσωσε και παρέδωσαν τον τύπο που πήγε ο καθένας;Κανονικά μετά από όλα αυτά,η Karen θα έπρεπε χαλαρά να ξέρει την κρυφή ταυτότητα του Matt και δεν υπάρχει ούτε ένα hint για το πως τα μπάλωσε.</span>
Δεν ξέρω αν τα παραπάνω σας φαίνονται λεπτομέρειες,για εμένα πάντως διέλυσαν τελείως το immersion και με ξενέρωσαν απίστευτα.Θα το συνεχίσω εννοείται,αλλά ελπίζω σε λιγότερα τέτοια λάθη.
<span class="bbcode_spoiler">Ο Matt ως Daredevil σώζει την Karen κοντεύοντας να πεθάνει από το ξύλο που έφαγε,έχει πέσει από ύψος 1ου-2ου ορόφου στο έδαφος χτυπώντας ενδιάμεσα σε σκαλωσιές και παρόλα αυτά εμφανίζεται την άλλη μέρα ως Matt χωρίς ούτε μία γρατζουνιά.Επίσης,φιλοξενούσε την Karen σπίτι του.Αφού την έσωσε και παρέδωσαν τον τύπο που πήγε ο καθένας;Κανονικά μετά από όλα αυτά,η Karen θα έπρεπε χαλαρά να ξέρει την κρυφή ταυτότητα του Matt και δεν υπάρχει ούτε ένα hint για το πως τα μπάλωσε.</span>
Δεν ξέρω αν τα παραπάνω σας φαίνονται λεπτομέρειες,για εμένα πάντως διέλυσαν τελείως το immersion και με ξενέρωσαν απίστευτα.Θα το συνεχίσω εννοείται,αλλά ελπίζω σε λιγότερα τέτοια λάθη.