Πριν κανά μήνα το είχα γράψει
kara wrote:
Κάτι πρέπει να δούμε όσο περιμένουμε το Daredevil 2.
Jessica Jones λοιπόν, 13 επ. βγαίνουν 20/11
<i>trailer</i>
Ελάχιστα κατάλαβα από το trailer, δεν έχω διαβάσει το comics. Δε τη λες και πολύ "Hero". Προβλέπονται να σπάσουν αρκετές τζαμαρίες στη σειρά. Kάπου είδα την τύπισσα από τα Matrix.</blockquote>
Ήταν εξαιρετικό! Τώρα περιμένω με ανυπομονησία να βγει Daredevil 2 ώστε να είμαστε πιο κοντά στο Jessica Jones 2 :woohoo:
Όπως είχα πει δεν ήξερα τι να περιμένω και βρήκα 13 επ. πολύ καλά δομημένα, με άριστο ρυθμό. Δεν υπήρξε καμία παρένθεση και από ένα σημείο και μετά εξελίχτηκε σε θρίλερ. Το καστ ήταν καλό και με χημεία. Η τύπισσα από τα Matrix μόνο δεν μου άρεσε γιατί έχει μία έκφραση μόνο στο πρόσωπό της απ'ότι φαίνεται. Άσε που πρέπει η Jessica να την απολύσει τάχιστα και να προσλάβει έναν νεαρό ανερχόμενο τυφλό δικηγόρο. Ο Kilgrave ψυχάκιας στον βαθμό που πρέπει και χωρίς να έχει συναίσθηση καλού και λάθους. Μου άρεσε κι ο άλλος ψυχάκιας, που έμαθα πως στο κόμιξ λέγεται https://en.wikipedia.org/wiki/Nuke_(Marvel_Comics)" class="bbcode_url">Nuke. Αν το DD ήταν σκοτεινή σειρά τότε το JJ ήταν μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα. Χαίρομαι που τα δίνουν στο Netflix και δεν τα κράτησαν για το ABC. Χαίρομαι που απευθύνονται σε πιο ώριμο κοινό με πιο ώριμα θέματα. Έθεσε ψηλά τον πήχη για τις επερχόμενες υπερηρωικές σειρές.
Περιέχει heavy plot spoilers
http://www.vulture.com/2015/11/jessica-jones-marvel-firsts.html" class="bbcode_url">20 Marvel ‘Firsts’ in Jessica Jones
Μια απορία που είχα σε μεγάλο μέρος της σειράς.
<span class="bbcode_spoiler">Στη Νέα Υόρκη δεν πουλάνε ωτοασπίδες;<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" /> </span>