What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ίδια απάντηση αλλά θα λείπει η φατσούλα υποθέτω. :pP<br><br>Σηριάλις Ποτετελειώσειους ένα πράγμα.  :silly: :silly:<br><br>Δίκιο έχετε για το Big Bang το είχα παρατήσει καιρό και το έπιασα τα Χριστούγεννα οπότε και είδα την 9η σαιζόν. Μετριότητα, που έπιασε απόλυτο κωμικό ζενίθ κάπου στην 1η-2η σαιζόν.<br><br>Κατά τα άλλα, με εντελώς κενή ημέρα χτες αποφάσισα να ρίξω ένα binge watching στην τελευταία σαιζόν του Parks&Recreation μιας και το είχα αναβάλει για 2 χρόνια. Ό,τι και να πει κανείς για αυτήν τη σειρά είναι λίγο. Εφάμιλλη συγκίνηση για το πόσο δεμένο ήταν όλο το cast με το Office US. <br><br>Αυθόρμητη κωμική γραφή σε αντίθεση με το Big Bang Theory. <br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2BsNEz9qNZs[/youtube]
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,518
Οι τελευταίες ανδροπρεπείς σειρές ήσαν : Τhe Night Manager, The Night Of, Westworld, Taboo. Τώρα ευτούνα τα νεανικά με τους σπασίκλες και τους υπερ-ήρωες της πεντάρας, να τα χαίρεσθε.<br><br>Επίσης, δεν καταλαβαίνω τα παράπονα για το Walking Dead. Η σειρά είναι η "Δυναστεία" της Γενιάς Χ. H φόρμουλα είναι ίδια και απαράλλαχτη, χρόνια τώρα : Τρέχουμε, βρίσκουμε καβάντζα, συμβαίνει σεξ, παιδιά και ξεκατίνιασμα. Μας τα κάνουν λαμπόγυαλο οι κακοί, τρέχουμε ξανά. Βρίσκουμε νέα καβάτζα, συμβαίνει σεξ, παιδιά, ξεκατίνιασμα. Οι κακοί μας τα κάνουν πάλι λαμπόγυαλο. Είναι για να τρώμε το δείπνο μας Δευτέρα βράδυ με ευχάριστη συντροφιά. Μια στο τόσο κάνει καμιά αντρίλα ο Ντάριλ ή ο Ρίκαρος, ο Ψυχασθενής Δικτάτορας της Καρδιάς μας και ξυπνάμε λίγο. Για ψυχαγωγία, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Through the Wormwhole. Μιας και τα σοβαρά sci-fi είναι δυσεύρετα και το The Expanse μας τέλειωσε, το έριξα στο Sci σκέτο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />. Σε πολλά πράγματα, πολύ πιο ακραίο από το Fi.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μητσακο τσεκαρε και τον vsauce στο youtube για φάση sci που περνάει το fi.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ξεκίνησα την τελευταία season του Black Sails και ομολογώ πως ξανακόλλησα με τη σειρά!
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
<blockquote>The Expanse μας τέλειωσε</blockquote><br><br>Τί τελείωσε? Πέντε επεισόδια έχει ακόμα!!! (περίπου στο μισό του δεύτερου βιβλίου θα φτάσει!!!)
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
Τη τελευταία βδομάδα βλέπω το Westworld. Ωραία σειρά και ο Hopkins δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
<blockquote><br>Τί τελείωσε? Πέντε επεισόδια έχει ακόμα!!! (περίπου στο μισό του δεύτερου βιβλίου θα φτάσει!!!)<br></blockquote><br><br>Δεν τέλειωσε η σειρά, τέλειωσε το απόθεμα επεισοδίων μου, είμαι up to date πλέον.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
<blockquote>Δεν τέλειωσε η σειρά, τέλειωσε το απόθεμα επεισοδίων μου, είμαι up to date πλέον.<br></blockquote><br><br>Διάβασε τα βιβλία τότε!!!! <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,044
https://www.youtube.com/watch?v=JDzGDuqm0vc
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Σειραρα το silicon valley  :worshippy:<br><br>επικη στιγμη<br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=30QCbQxbbmA</span>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,518
Τρίτη σαιζόν Φάργκο και όγδοη Archer τον Απρίλη. Καλά πάμε.
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Λοιπόν, Ultimate Survival Alaska, season 2. Έκανα την αρχή, τίγκα με νέους χιλμπίληδες μαζί με κάποιους παλαίουρες. Marty - μορφάρα μέγιστη είναι πάλι εδώ. Συνεχίζει να κάνει μαλακιούλες αλλά και να δίνει καλές συμβουλές. Εμπειρίας. Ήταν στο βαρκάκι και πάσχιζε να ανεβάσει ένα ψάρακα, βγάζει τη πιστόλα και του τη μπουμπουνάει. Ο ψάρακας τέζαρε αλλά μετά η βάρκα έμπαζε. ΙΙΙΙΙΙιχχχααααα.  :facepalm: Μου &#039;φυγε η σκορδαλιά από τη μύτη.<br><br> <span class="bbcode_spoiler"><img src="http://cimg.tvgcdn.net/i/r/2013/12/13/37c337f6-c28e-41e1-9c25-bd9e528103b3/thumbnail/640x440/9af2267c2f45a310596ac5a118c6cb18/131212UltimateSurvivalAlaska1.jpg" alt="131212UltimateSurvivalAlaska1.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,044
Τέρμα το Iron Fist μετά από καλό binge το σ/κ, αν ξεπεράσει κανείς τις όποιες κλισέ μπούρδες έχει, τα σημεία με κάτι διαλόγους δημοτικού επιπέδου και κάτω, και το παντελώς ατυχές και ατάλαντο κάστινγκ του Ντάνυ Ραντ, η σειρά βλέπεται. Δεν πλησιάζει προφανώς JJ και DD, αλλά βλέπεται.<br><br>Φύγαμε για Legion τώρα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Φύγαμε για Legion τώρα.<br></blockquote><br><br>Εγώ έφυγα από αυτό. Άντεξα μέχρι το 5ο επ. Ελάχιστη εξέλιξη της πλοκής μέχρι εκείνο το σημείο. Το κουράζουν πολύ χωρίς λόγο.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Τελειώσαμε το Iron Fist από την Παρασκευή, αλλά προσπαθούσα να ηρεμήσω.<br><br>Σαν setting μου άρεσε αρκετά και θα το έβαζα πάνω από LC. Αλλά οι πολλές σεναριακές βλακείες και κλισέ εν τέλει μου χάλασαν την απόλαυση του setting. Γενικά δεν με ενοχλούν κάποια λαθάκια που μπορεί να υπάρχουν (εξάλλου σχεδόν καμία σειρά/ταινία δεν είναι τέλεια) αλλά τέτοια πράγματα σε τέτοια σειρά χτύπαγαν αρνητικά.<br><br>Για παράδειγμα (σε ελεύθερη απόδοση)<br><span class="bbcode_spoiler"><br><u>Κλισέ</u><br>"Όχι δεν θα τον σκοτώσουμε, γιατί αν τον σκοτώσουμε θα γίνουμε κι εμείς σαν αυτούς."<br>Μετά από μία κλασσική συζήτηση μεταξύ Danny και Colleen, γυρνάνε και τσουπ "που πήγε ο Χέρης που μαχαίρωσα;"<br>Ξαφνικά θυμάται ο Ντάνης ότι τα Χέρια ανασταίνονται............<br><br><u>Χαζομάρα #1</u><br>"Έχεις πολύ αιμορραγία, δεν μπορώ να σου κάνω ράμματα. Ααααααα, κάτσε θυμήθηκα μια τεχνική που μάθαμε στο πρώτο έτος της Νοσηλευτικής."<br>Σηκώνεται, παίρνει το συρραπτικό, του πατάει 2-3 καλές και έτοιμος. Σταμάτησε η αιμορραγία :whatever:<br><br><u>Χαζομάρα #2</u><br>Στην Καν-Λαν κάνουν τις ασκήσεις τους υπό τους ήχους της φύσης (πουλάκια που τιτιβίζουν, θρόισμα των φύλλων, κ.ά.).<br>Στην Νιου Γιορκ έκανε τις ασκήσεις του με ραπ (ή χιπ χοπ, δεν τα ξεχωρίζω).<br><br><u>Προσωπική απογοήτευση</u><br>Error 404: Bad Guy Not Found<br>(όπως και στις άλλες σειρές εκτός του DD)<br><br>Γιου γκετ δε ποιντ.<br></span><br><br>Οπότε η κατάταξη δεν αλλάζει και το IF πάει στην 4η θέση. Περιμένω το Defenders πλέον και ελπίζω να βρίσκεται στα επίπεδα του DD.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote><br>Φύγαμε για Legion τώρα.<br></blockquote><br><br>Αν μπεις με φόρα που προσεγγίζει το c, μπορεί από κεκτημένη ταχύτητα να φτάσεις μέχρι το τέλος. Ίσως.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,044
Τι να σας πω ρε παιδιά, το πρώτο επεισόδιο που είδα πάντως με ενθουσίασε. Περιμένω να τελειώσει, να τα μαζέψω, και να τα λιώσω. 8 επ θα έχει αν δεν κάνω λάθος, μια χαρούλα, ούτε λίγα είναι ούτε πολλά να κουράσει.<br>Μου άρεσε η πρωτότυπη σουρεαλιστική και mindfuck προσέγγιση που έχει, με επιρροές πολλές από ινσέπτιο κλπ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Ξεκίνησε η συγγραφή της 3ης σεζόν του True Detective, με την συνδρομή του David Milch (δημιουργού του DEADWOOD):<br><br>http://variety.com/2017/tv/news/true-detective-season-3-david-milch-nic-pizzolatto-1202017203/
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote><br>Through the Wormwhole. Μιας και τα σοβαρά sci-fi είναι δυσεύρετα και το The Expanse μας τέλειωσε, το έριξα στο Sci σκέτο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />. Σε πολλά πράγματα, πολύ πιο ακραίο από το Fi.<br></blockquote><br><br>Ρίξε μια ματιά στον πιλότο του Oasis τώρα που η Amazon πάει να ανταγωνιστεί το Netflix. Το βρήκα καλοσκηνοθετημένο, αν και φυσικά το θέμα το έχουμε ξαναδεί, τόσο σε ultra κουλτούρα όσο και σε hollywood popcorn βερσιόν.
 
Top Bottom