Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το <strong>Maniac</strong> μια ξεφούσκωτη πατάτα από τα Lidl. To ξεκίνησα με ενθουσιασμό, είμαι στα μισά και με το ζόρι και μισή καρδιά βλέπω τα -ευτυχώς, σύντομα- επεισόδιά του. Αποτυχημένη και αποκαρδιωμένη απόπειρα αντιγραφής του Lynch, ο μόνος που αξίζει τα λεφτά του είναι ο διευθυντής φωτογραφίας και ο ντεκορατέρ, οι οποίοι έχουν ξεσκιστεί . Δείχνει όμορφο και ουσιώδες, χωρίς να είναι. Ο ορισμός του στυλ δίχως ουσία. Ντροπή Κάρι.

Αυτό που είναι μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, είναι το cinema-verite του <strong><span style="text-decoration: underline;">Kidding</span>, </strong>ή αλλιώς η ζωντανή πτώση του Jim Carrey στο βάραθρο της κατάθλιψης και της απελπισίας καθώς και η λυσσασμένη απόπειρά του για λύτρωση. Πρωτότυπο, ζεστό, ανθρώπινο, σε κάνει αλοιφή με τα μικρά του τίποτα. Και έχει και αυθεντικό γέλιο. Πραγματικό. Όχι χαμογελάκια και εξυπνάδες, χάχανο φούλ. Απορώ πώς δεν είναι γραμμένο από τον Charlie Kaufman. Καραμπινάτη αποκάλυψη, δεν θα διαφημιστεί καθόλου, προλάβετε-διαδώστε111ΕΝΑ!.

^Επιτέλους Μισέλ Γκοντρί στην τηλεόραση. Επιτέλους.

Καλά για το Expanse έχω βαρεθεί να αποθεώνω και να συμφωνώ με όσους αποθεώνουν το πόσο σειράρα είναι. Μόνο ένα άτομο έχω βρει να μην του αρέσει η τρίτη (συγκεκριμένα το δεύτερο μισό) και είχαμε έντονη διαμάχη και διαφωνία, κατέληξε να φύγει για Αγγλία για να με αποφύγει.

https://www.youtube.com/watch?v=n83s6NO1NE0

Γκουζμπαμπς

[quote quote=505115]Αυτό που είναι μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, είναι το cinema-verite του <strong><span style="text-decoration: underline">Kidding</span>, </strong>ή αλλιώς η ζωντανή πτώση του Jim Carrey στο βάραθρο της κατάθλιψης και της απελπισίας καθώς και η λυσσασμένη απόπειρά του για λύτρωση. Πρωτότυπο, ζεστό, ανθρώπινο, σε κάνει αλοιφή με τα μικρά του τίποτα. Και έχει και αυθεντικό γέλιο. Πραγματικό. Όχι χαμογελάκια και εξυπνάδες, χάχανο φούλ. Απορώ πώς δεν είναι γραμμένο από τον Charlie Kaufman. Καραμπινάτη αποκάλυψη, δεν θα διαφημιστεί καθόλου, προλάβετε-διαδώστε111ΕΝΑ!.[/quote]

https://twitter.com/iam_somov/status/1047889761791332352

Μιας και αναφέρθηκε ο Jim Carrey, αξίζει πάρα πολύ να δει κανείς το documentary πάνω στα γυρίσματα του Man on the Moon και τον Jim Carrey σε τεράστια φιλοσοφική "φεύγα".

Φαίνεται απλά καταπληκτικό και χαβαλεδιάρικο. Τώρα το παιχνίδι της υπομονής.

Βρίσκομαι στα μέσα της 3ης σεζόν του The Man in the High Castle. Το sci fi στοιχείο μπήκε πιο δυναμικά απ ότι έχω δει μέχρι τώρα λιγάκι σε βάρος των ερμηνειών που ήταν το δυνατό στοιχείο της σειράς πιστεύω στις προηγούμενες σεζόν. Ανανεώθηκε και για τέταρτη σεζόν απ' ότι είδα. Φοβάμαι όμως ότι αυτού του είδους οι σειρές όταν συνεχίζονται πέφτουν σε ποιότητα. Θα προτιμούσα να ήταν η τελευταία χωρίς να έχω δει ακόμα το τέλος αυτής της σεζόν.

Daredevil season 3 διαθέσιμη προς κατανάλωση :Cheers:

Βρίσκομαι στο τρίτο επεισόδιο, η σειρά συνεχίζει στα γνώριμα υψηλά στάνταρ. Πάμε για μεγάλα πράματα. Μου είχε λείψει ο Daredevilάκος.

PS Έπεσε τσεκούρι στα Luke Cage και Iron Fist.

Το The Romanoffs του Matthew Weiner (Mad Men) είναι στα μισά του και είναι αυτό που στο χωριό ονομάζουμε: ΣΚΛΗΡΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Σαφώς πιο παιχνιδιάρικο και ελαφρύ από το Mad Men, αλλά απόλυτα ειλικρινές ως προς την ανατομία της ανθρώπινης ψυχής υπό πίεση. Όλσο, οι τίτλοι αρχής με το Refugee του τεράστιου Tom Petty να παίζει πάνω από την εκτέλεση των Romanoffs, είναι για σεμινάριο.

https://www.youtube.com/watch?v=Y2qWLttWvYI

Ιδιες μουσικες, ιδια σκηνικα και ενας συνδρομος της στοκχολμης να ζητα και αλλο επεισοδιο.. Κοκκινοπουλος ιζ μπακ!

https://www.youtube.com/watch?v=VIyU-jAq8tA

Castlevania SE02

Καλύτερη προσαρμογή βιντεοπαιχνιδιού στη μικρή οθόνη, έβερ.

Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears Bloody Tears

Καληνύχτα σας

Αν και θα έπρεπε να μπει στο νήμα 'Τηλεοπτικές Σειρές για τα Μπάζα', το άτυπο φινάλε του The Walking Dead ήταν χάλια ακόμη και για δεδομένα "Μικρού Σπιτιού στο Λιβάδι". Όταν αποτυγχάνεις να εκβιάσεις έστω και το παραμικρό συναίσθημα στο τελευταίο επεισόδιο του επί εννέα χρόνια ήρωα της σειράς σου, σίγουρα κάτι έχεις πάρει ΠΟΛΥ στραβά.

Επίσης, αν την επόμενη εβδομάδα που ολοκληρώνεται το σαρωτικό και συγκλονιστικό Kidding σκάσει άσχημη είδηση για τον Carrey, δεν θα εκπλαγώ. Η σειρά είναι κανονικό cinema verite, χρονογράφημα καθόδου και κάνει δουλειά σιωπηλά και μακριά από φανφάρες.

Το The Deuce βρίσκεται σε απάτητα ύψη γραφής/ποιότητας.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

<div class="messageCozy-2JPAPA message-1PNnaP">
<div class="contentCozy-3XX413 content-3dzVd8">
<div class="containerCozy-336-Cz container-206Blv">
<div>https://www.imdb.com/title/tt7569592/
<div>Έφυγε νεράκι σε κανά 5ήμερο.
<div class="markup-2BOw-j">Καλούλι, διασκέδασα αρκετά. Στο τέλος μου φάνηκε ότι σαν να μην είχε κάποιο συγκεκριμένο στόχο η σειρά, και θέλησε να δοκιμάσει πραγματάκια διάφορα στα 10 αυτά επεισόδια, αλλά στο τέλος ίσως λειτούργησε εις βάρος της αυτό καθώς σαν να μπούκωσε κάπου η φάση. Κάποια πολύ καλά μεμονωμένα επεισόδια, με βιαστικό και μάλλον μέτριο προς κακό το τελευταίο επεισόδιο. Όμορφο καστ, καλές ερμηνείες, καλούτσικη ατμόσφαιρα. Μου έκαναν εντύπωση κάτι γραφικές σατανίλες που είχε μέσα. Δεν το περίμενα.

The Little Drummer Girl. Βασισμένο σε μυθιστόρημα του Le Carre και σε σκηνοθεσία Park Chan Wook με ένα εξαιρετικό cast και έντονο ελληνικό άρωμα στα 2-3 πρώτα επεισόδια αποτέλεσε για μένα εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη. Slow burner μεν, που σου κρατάει διαρκώς αμείωτο το ενδιαφέρον αν σε τραβάνε έστω και λίγο τα spy thrillers δε. Και αρκετά thought provoking, ιδιαίτερα προς το τέλος, θέτοντας ζητήματα ταυτότητας, σημαντικότητας και βάρους πεποιθήσεων και perspective, καθώς και τη ματαιότητα των πολεμικών διενέξεων, χρωματίζοντάς τες ως ανούσιες perpetual φάρσες. If anything, με έκανε να θέλω να διαβάσω και το βιβλίο.

Επίσης καλό και το Homecoming. Κάτι σα mystery/psycho-thriller με επίσης καλό cast και ερμηνείες, πολύ μικρότερο σε scope, αλλά ο Esmail καταφέρνει να του δώσει ένα πολύ distinctive στυλ και να σου κρατάει το ενδιαφέρον με τη δομή που επιλέγει. Σε κάθε περίπτωση, πολύ καλύτερη δουλειά από το Mr. Robot το οποίο προσπαθούσε υπερβολικά πολύ και στο τέλος έμοιαζε περισσότερο με παρωδία.

Έχω να δηλώσω με ντροπή ότι μέχρι <span style="font-size: 8pt">σχετικά <span style="font-size: 12pt">πρόσφατα δε γνώριζα τον "τυπά που έχει ο Admiral για προφίλ".
Ε πλέον έχοντας δει χάρη στον vfortheofili όλα τα TOS, TNG (DS9 βρήκε μόνο DVDRip), και φυσικά ενώ περιμένω 2η σεζόν Orville, άρχισα το Expanse. Μου αρέσει όσο έχω 'δει ως τώρα (3 επισόδεια της 1ης μ' έμειναν).</span></span>

Εξαιρετικά καλογραμμένα τόσο το My Brilliant Friend

https://www.youtube.com/watch?v=PXCKYOlIgTQ

όσο και το Narcos: Mexico, το οποίο αν και περίμενα μέγιστη πατάτα/αρπαχτή, ξηγήθηκε άγρια ζόρικο :

https://www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

[quote quote=508264]Εξαιρετικά καλογραμμένα τόσο το My Brilliant Friend[/quote]

Μιλάμε για πραγματική φιλία ήήήή...;

Κανονικότατη. Παιδική ηλικία στο βίαιο και φτωχό Νότο της Ιταλιάς κατά τη δεκαετία του '50. Όσοι μεγαλώσατε σε επαρχία στις προ-Ίντερνετ εποχές θα δακρύζετε ανά 10λεπτο.

Back