What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
εφυγαν και οι σεζον 2 και 3 της μπριτάνια.
οκ, η σεζον τρια ειχε περισοτερα μανιταρια απ οσα αντεχει κανεις. κι ενω η σειρα ηταν στις 2 πρωτες σεζον πιο σφιχτη κι απ τα μαρμαρινα κωλομερια του γαιου (που ναι η ψυχη αυτη? εστω και με την επομενη ονομασια του... εκτος αν ειναι παλι εδω με αλλο ονομα παλι. που να ξερω καρντιαμου? αυτα τα μαθαινετε στο ντισκό...), στην 3 εχει καποιες σκηνες που πλατιαζει, καποιες άλλες φιλερ και που κρατανε παραπανω απ οτι θα πρεπε. δε μ αρεζε η χάι πρίστες (οκ, για να παιξεις τον πραγματικα διαβολικο χαρακτηρα, χρειαζεσαι κατι παραπανω απο ενα ημίτρελλο γελιο και "απειλητικες" φατσες που συνοδευονται απο ομιλια πενταχρονου) και η πρωταγωνιστρια, που πεταξε κατι μαγουλάκια (ασχετο, αλλά οχι και τοσο) και γενικα δεν μ επεισε ως τσόζεν ουαν, που δεν θελει την ευθυνη, αλλά τελικα την αποδεχεται κλπ κλπ....
οι αλλοι του καστ συνεχιζουν να δινουν ρεστα.

το πλοτ μου φανηκε οσο εξελισσοταν πολυ ενδιαφερον και εφαγα νυχακια εκει στο τελος. προφανως δεν εχει τελειωσει το στορι, δεν ειναι καν αποπειρα closure η τελευταια σκηνη, ειναι ξεκαθαρο κλιφχανγκερ κι ελπιζω να μην κανουν κανα αστειο και δεν την ανανεωσουν για τεταρτο κυκλο.
ασε που εχω και περιεργεια να δω που το πανε και πως θα δεσουν τελικα τους δρυιδες και την πολυθειστικη τους κοσμοθεωρια με τον χριστιανισμο.

οι μουσικες επιλογες συνεχιζουν να μην κολλανε φαινομενικα στις σκηνες (60s ροκ, φολκ και ψυχεδελεια πανω σε φανταζι - ιστορικα σκηνικα) αλλά με καποιον μαγικο τροπο λειτουργουν τελικα.
δειτε το, ουγενότοι. θα σας αρεζει. εγω κι ο λελος περιμενωμε με αγωνια και φανατιζμο τον τεταρτο κυκλο, δεν σας φτανει αυτο??

σας αφηνω με το Επος που στολισε τους τιτλους αρχης καθως και μια φοβερη σκηνη σε καποιο απ τα επεισοδια της σεζον τρια. σιγα μην γραψω τιτλο. οποιος δεν το ξερει, δεν ειναι φιλος μου.


 
Last edited:

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
594
Ίσως λίγο λέιτ του δε πάρτυ αλλά πρόσφατα τελείωσα τη δεύτερη σεζόν του Έτερος Εγώ Κάθαρσις. Απλά υπέροχη για άλλη μια φορά με ωραίες ερμηνείες και ανατροπές. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες σεναριακές ευκολίες αλλά δεν αναιρούν τη συνολική εξαιρετική εικόνα. ΤΣΑΦΟΫΛΙΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ κλπ κλπ
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,503
The-Boys-Season-3-Ashley-Barrett-White-Coat-e1653740690240.jpg

Οι σκέψεις μου είναι με αυτή την κοπελιά. Έχει το πιο δύσκολο pr ακόμα και από αυτόν που είχε αναλάβει τον Michael Jackson
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
γενικα δεν μ επεισε ως τσόζεν ουαν, που δεν θελει την ευθυνη, αλλά τελικα την αποδεχεται κλπ κλπ....

Εγω θα το ερμηνευα οπως οι Roling Stones
And I was 'round when Jesus Christ
Had his moment of doubt and pain

προφανως δεν εχει τελειωσει το στορι,

Η σειρα σιγουρα δεν εχει πει την τελευταια της κουβεντα. Εχει να δωσει πολλες εξηγησεις πχ πως η εκλεκτη θα παιξει τον ρολο της αμολυντης. αφου ο κρεμανταλας προλαβε να κανει την δουλεια.

Υπηρχαν καποιες φοβιες οτι το season 4 δεν θα εβγαινε αλλα παιζει η φημη οτι το νωριτερο που θα κυκλοφορησει ειναι ο Αυγουστος, χλωμο.
Ανυπομονω

οι μουσικες επιλογες συνεχιζουν να μην κολλανε φαινομενικα στις σκηνες (60s ροκ, φολκ και ψυχεδελεια πανω σε φανταζι - ιστορικα σκηνικα) αλλά με καποιον μαγικο τροπο λειτουργουν τελικα.

Αυτο που το κανει να κολαει ειναι η θεματολογια. Πολυ ψαγμενος ο μουσικος υπευθηνοτετοιος.

tl;dr
Το britannia εχει καταπληκτικες ερμηνειες, Ο Κουνελος σκιζει τις σαρκες του απο την αγωνια για το επομενο season, Εχει ψαγμενο playlist. εχει ωραιες γυναικες. κατωτερες του star trek, αλλα θα γεμισει η σκοτεινη ψυχη σας ομορφια.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Βαλτο πισω στην τσεπη σου γιατι θα σε χτυπησω αλυπητα, με την αλυσιδα της αληθειας που σκοτωνει και ελεφαντα.
Ο κοσμος του star trek εχει το ωραιοτερο θηλυκο cast, τις ωραιοτερες στολες και οχι μονο, στην ιστορια των σειρων.
Οπως εθεσε το star wars καποιες βασεις, ετσι εγινε και με το Star Trek. Δεν θα αναλυσω ποιες ειναι αυτες αλλα θα φρεσκαρω λιγο τα πραγματα. Ακομα και οι "πρασινες σαν σαυρες" εξωγηινες, προσφερουν μια ιδιαιτερη ομορφια.
Τι να λεμε τωρα, για barbara bouchet κ' την Ιουλια newmar; που ηταν και catwoman ενα φεγγαρι.
να πουμε πχ για το Σοφακι;

stb.png



sher.png


Πες οτι εκανες λαθος, τρολαρες κτλ. θα το δεχτω οπως θα δεχτω και την συγνωμη σου.
Το Star Trek, μεσα απο τις δεκαετιες, φιλοξενησε πολυ ομορφες και αξιολογες γυναικες. Δεν εχουμε διαφωνια γιατι ετσι ειναι.

Η συγκεκριμενη σειρα ειναι, μεταξυ αλλων, τερμα σεξιστικη αλλα καταφερε να επιβιωσει. Αν αυτο ειναι κατι που δεν σου κανει εντυπωση και θελεις να διαφωνησεις, επειδη κανει ζεστη ή επειδη θελεις να επιμενεις να πεις την λαθος αποψη σου. θα περιμενω να ξεμεθυσεις και θα χτυπηθουμε σαν αντρες.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
γαμωτο, ειναι 2.30 κι ο κτηνιατρος (απ το κτήνος βγαινει...) μου εχει πει να μην τρωω μετα το μεσανυχτο...

ΩΣΤΟΣΟ, 🍿🍿🍿 .
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,503
Αν κάτι με χαρακτηριζει σαν άντρα, είναι η φράση "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ". Γι'αυτό ζητάω γονυπετής συγγνώμη, δεν θα τα έβαζα ποτέ με έναν κούνελο. Εδώ δεν τα έβαλα με όλους τους υπόλοιπους που επιμένουν πως ένα 11χρονο παιδί μπορεί να δει την original τριλογία Star Wars. Guys, σε αυτό το σημείο έχουν περάσει τα παιδιά σε κάνα Pokemon ή κάτι τέτοιο, λίγο πιο σοβαρό.

Εκεί που έχω τις ενστάσεις μου, είναι στο ότι το Star Trek είναι σεξιστικό αλλά καταλαβαίνω γιατί το λες. Ο Roddenberry έφτιαξε έναν κόσμο που η ανθρωπότητα ενωμένη ψάχνει το άγνωστο μέσα στο σύμπαν κάνοντας στο μεταξύ φίλους και συμμαχίες. Είχε χαρακτήρες λευκούς, μαύρους, άνδρες, γυναίκες, Ασιάτες, Ρώσους (στην εποχή του ψυχρού πολέμου), ανθρώπους, εξωγήινους. Αλλά οκ, κάθε δεύτερο επεισόδιο, έβρισκαν έναν νέο πλανήτη που οι κάτοικοι του εντελώς τυχαία ήταν γυναικαρες με μίνι που φλέρταραν με τον Kirk. Οκ, ήταν τηλεοπτικό προϊόν, έπρεπε να κάνει παραχωρήσεις. Αλλά και μόνο η παρουσία της Nichelle Nichols ήταν γροθιά στον συντηρητισμο της εποχής. Μέχρι να κάνουμε πλήρη κύκλο και να φτάσουμε στον πανωλεθρίαμβο της Burnham :trollface:

Το reboot του jj ήταν πιο σεξιστικό μάλλον, με την Saldana να περιφέρεται με τα εφαρμοστά της και τον Pine να κοιμάται με ό, τι κινείται. Από την άλλη δεν είναι και καθαρόαιμα Star Trek. Είναι action ταινίες με μανδύα star trek.

υγ @Χειρομαλάχτης 😁😁😁😁περίμενα περισσότερη υποστήριξη
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
δεν εχω δει καρντια μου σταρτρεκ, για να παρω θεση....

ωστοσο, το γεγονος οτι εβγαλα τα ποπ κορνς, υποστηριξη ειναι. και για τους δυο σας.
παει να πει οτι με ιντριγκαρει ο διαλογος.
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,503
δεν εχω δει καρντια μου σταρτρεκ, για να παρω θεση....

ωστοσο, το γεγονος οτι εβγαλα τα ποπ κορνς, υποστηριξη ειναι. και για τους δυο σας.
παει να πει οτι με ιντριγκαρει ο διαλογος.
Μου έβγαλες vibe θεατή του Κολοσαίου λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση 😎
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Η φιλοσοφια του φευγατου ειναι κατι που, σε στιγμες, με επηρεαζει. Σεβαστη κατασταση.

Ο Roddenberry έφτιαξε έναν κόσμο που η ανθρωπότητα ενωμένη ψάχνει το άγνωστο μέσα στο σύμπαν κάνοντας στο μεταξύ φίλους και συμμαχίες. Είχε χαρακτήρες λευκούς, μαύρους, άνδρες, γυναίκες, Ασιάτες, Ρώσους (στην εποχή του ψυχρού πολέμου), ανθρώπους, εξωγήινους.

Η σειρα δεν ειχε θεματα ρατσισμου και σε στιγμες, καποιος μπορει να καταλαβει οτι αυτο δεν ειναι δηθεν. Το ιστορικο πλεον ιντερασιαλ φιλι.
Ο Ρωσος, ο Chekov. Ως εθνικοτητα, σημαντικη η παρουσια της στην σειρα γιατι υποτιθεται οτι οι γηινες εχθρες εχουν τελειωσει..
Συνηθως, ο συγκεκριμενος χαρακτηρας δειχνει ανθρωπο με γνωσεις αλλα εχει και μια αφελεια που δεν περναει απαρατηρητη. ισως ο σκοπος της υπαρξης της να ειναι για να μην τους πουν κομμουνιστες.

Ο σεξισμος υπαρχει, συνηθως περναει απαρατηρηρος. Οποια γυναικα κοιταξει ο κερκ στα ματια, την εβγαλε γκομενα. Γυναικες απο το πουθενα εμφανιζονται και σερβιρουν ποτα, τα κουστουμια τους ειναι απο αυτα που καλυπτουν τις ατελειες στην υποκριτικη τεχνη, ακομα και αν η υποκριτικη υπαρχει.

Το reboot του jj ήταν πιο σεξιστικό μάλλον, με την Saldana να περιφέρεται με τα εφαρμοστά της και τον Pine να κοιμάται με ό, τι κινείται.

st3.png

st1.png

st2.png

Αυτη η φωτογραφια δεν εχει κανενα spoiler, εναι γνωστο.
stkir.png


δεν εχω δει καρντια μου σταρτρεκ, για να παρω θεση....


Θα σου προτεινα να σκαψεις, κλεψεις, δανειστεις, βρεις με καποιον τροπο το TOS. Απο εκει που ξεκινανε ολα και με ουσιαστικο λογο την ιστορικοτητα και την συγκριση.
Η παλαιοτητα του δεν μπορει να κρυφτει και σε στιγμες, ειναι κατι που γινεται κωμικο. Τα εφε, ειδικα στα πρωτα επεισοδια, ειναι κατι σαν αρχιτεκτονικη χωρων DIY. Η σειρα βγαζει μια αφελεια και μια παιδικοτητα αλλα γρηγορα εμφανιζονται επεισοδια με πολυ καλες ιστοριες.
Σε στιγμες, διακωμωδουν την ζωη στην γη και το κανουν πολυ επιτυχημενα.

Οσα χρονια και αν περασουν, θα το θυμαμαι.
διαβασε αφοβα και ας ειναι σε σποιλερ.
Εχουν παει σε εναν πλανητη ο οποιος ειναι ιδιος με την γη. Σε αυτον τον πλανητη υπαρχει ιστορικη ομοιοτητα με την γη αλλα η ρωμαικη αυτοκρατορια δεν επεσε ποτε.
Οι ρωμαιοι δεν εχουν φτασει στην διαστημικη εποχη αλλα εχουν αυτοκινητα, τηλεορασεις αλλα και μονομαχιες που γινονται live απο το στουντιο. Σε μια τετοια μονομαχια απο το στουντιο. Πεταγεται ενας τυπος απο το τηλεοπτικο συνεργειο και λεει στους μονομαχους, που δεν ειχαν παθος στην σπαθασκια, εαν πεσει η τηλεθεαση θα σας μαστιγωσω.

Οι μονομαχιες ηταν μεχρι θανατου και εννοειται οτι ειχαν σκλαβους. Η τεχνολογια δεν ειχε αλλαξει την κοινωνια.
 
Last edited:

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178
Τα αποκαλυπτικά ρούχα και οι μίνι φούστες για σειρά της εποχής του 60 ήταν δείγμα σεξουαλικής απελευθέρωσης περισσότερο κι όχι σεξισμού.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Σήμερα έχω μία πρόταση και μία προειδοποίηση.

Είδα το The Legend of Vox Machina, fantasy καρτούν βασισμένο στα D&D sessions μιας ομάδας γνωστών voice actors. Η δράση είναι σχδόν συνεχής και συναρπαστική, υπάρχει το απαραίτητο αν και όχι πάντα ενδιαφέρον character drama στα ενδιάμεσα, και δύο αρκετά καλογραμμένα story arcs. Το στοιχείο που κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει για τους σωστούς αλλά και τους λάθος λόγους είναι το ενήλικο ύφος. Μπόλικο gore (κοντά στα επίπεδα του Castlevania), ακατάσχετη βωμολοχία και ΠΟΛΛΑ σεξουαλικά υπονοούμενα, κυρίως από τον σεξομανή βάρδο της ομάδας. Το gore δεν με χάλασε, τα άλλα δύο με κούρασαν λιγάκι. Η κατάχρησή τους βγάζει μια εφηβική ανωριμότητα και μια αγωνία να μας θυμίζουν κάθε τόσο ότι δεν βλέπουμε σειρά για παιδιά. Ωστόσο την προτείνω, ειδικά σε όσους διψάνε για κάτι αρκεκτά κοντά στο στυλ του Castlevania αλλά χωρίς την τσαπατσουλιά του DOTA: Dragon's Blood. Παίζει κι ένας χαρακτήρας που φέρνει πολύ στον Minsc με μια ιδέα Drax μέσα.
7,5/10

Είδα και τα δύο πρώτα επεισόδια Peacemaker. Είμαι τρομερά μπερδεμένος. Τι ακριβώς είδε τόσος κόσμος (κοινό και κριτικοί) σ'αυτή τη σειρά και της έχει δώσει τέτοιες βαθμολογίες;;; Είναι λες και παρακολουθώ fan fiction από το συρτάρι του έφηβου James Gunn που περίμενε χρόνια την ευκαιρία να το τρίψει στη μούρη όλων μας αντί να γελάει μόνος με τους φίλους του κατεβάζοντας μπυρόνια στην αυλή. Προεφηβικά αστεία και οριακά αχώνευτος πρωταγωνιστής, ο οποίος παρουσιάζεται εδώ ως κουφιοκέφαλο γομάρι με ελεεινό μπαμπά (στο Suicide Squad ήταν αρκετά διαφορετικός) μπας και τον συμπαθήσουμε λίγο παραπάνω. Και μόνο για εκείνη τη σκηνή όπου μας κάνει ΠΛΗΡΗ ανακεφαλαίωση του #metoo φιάσκου με τον Louis C.K. και με είχε στο cringe για κάνα δίλεπτο, η σειρά δεν έπρεπε να περάσει το πάσο. Πάρα πολύ δύσκολα θα τη συνεχίσω και πλέον έχω σοβαρότατες ανησυχίες για το Guardians Vol.3.
 
Last edited:

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,503
Σήμερα έχω μία πρόταση και μία προειδοποίηση.

Είδα το The Legend of Vox Machina, fantasy καρτούν βασισμένο στα D&D sessions μιας ομάδας γνωστών voice actors. Η δράση είναι σχδόν συνεχής και συναρπαστική, υπάρχει το απαραίτητο αν και όχι πάντα ενδιαφέρον character drama στα ενδιάμεσα, και δύο αρκετά καλογραμμένα story arcs. Το στοιχείο που κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει για τους σωστούς αλλά και τους λάθος λόγους είναι το ενήλικο ύφος. Μπόλικο gore (κοντά στα επίπεδα του Castlevania), ακατάσχετη βωμολοχία και ΠΟΛΛΑ σεξουαλικά υπονοούμενα, κυρίως από τον σεξομανή βάρδο της ομάδας. Το gore δεν με χάλασε, τα άλλα δύο με κούρασαν λιγάκι. Η κατάχρησή τους βγάζει μια εφηβική ανωριμότητα και μια αγωνία να μας θυμίζουν κάθε τόσο ότι δεν βλέπουμε σειρά για παιδιά. Ωστόσο την προτείνω, ειδικά σε όσους διψάνε για κάτι αρκεκτά κοντά στο στυλ του Castlevania αλλά χωρίς την τσαπατσουλιά του DOTA: Dragon's Blood. Παίζει κι ένας χαρακτήρας που φέρνει πολύ στον Minsc με μια ιδέα Drax μέσα.
7,5/10

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια Peacemaker. Είμαι τρομερά μπερδεμένος. Τι ακριβώς είδε τόσος κόσμος (κοινό και κριτικοί) σ'αυτή τη σειρά και της έχει δώσει τέτοιες βαθμολογίες;;; Είναι λες και παρακολουθώ fan fiction από το συρτάρι του έφηβου James Gunn που περίμενε χρόνια την ευκαιρία να το τρίψει στη μούρη όλων μας αντί να γελάει μόνος με τους φίλους του κατεβάζοντας μπυρόνια στην αυλή. Προεφηβικά αστεία και οριακά αχώνευτος κεντρικός χαρακτήρας, ο οποίος παρουσιάζεται εδώ ως κουφιοκέφαλο γομάρι με ελεεινό μπαμπά (στο Suicide Squad ήταν αρκετά διαφορετικός) μπας και να τον συμπαθήσουμε λίγο παραπάνω. Και μόνο για εκείνη τη σκηνή όπου μας κάνει ΠΛΗΡΗ ανακεφαλαίωση του metoo φιάσκου με τον Louis C.K. και με είχε στο cringe για κάνα δίλεπτο, η σειρά δεν έπρεπε να περάσει το πάσο. Πάρα πολύ δύσκολα θα τη συνεχίσω και πλέον έχω σοβαρές ανησυχίες για το Guardians Vol.3.
Προσωπικά πέρασα καλά με το peacemaker, δεν είναι αριστούργημα, αλλά δεν προσπαθεί να πείσει και κανέναν για αυτό. Ανώριμος χαβαλές είναι με καλό ost. Βέβαια είχα τον πήχη πολύ χαμηλά πριν το ξεκινήσω. Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι ο Gunn έγραψε αποκλειστικά όλα τα επεισόδια (δεν συνηθίζεται στις σειρές) και το χιούμορ όσο προχωράει είναι επαναλαμβανόμενο. Οπότε, αν δεν σου άρεσαν τα πρώτα δύο, σίγουρα δεν θα αλλάξει η άποψη σου αργότερα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
λελο σχωρα με. ξερεις ποσο σ εχτιμώ (δεν ξερεις, αλλά για την οικονομια της συζητησης...) αλλά δεν μπορω να δω διαστημικο και scifi, ουτε σε σηριαλ ουτε σε ταινια, βιβλιο η κέιμ. απλα δεν μπορω.
η μονη επαφη μου με σάια φίξο ηταν σε τρυφερη μονοψηφια ηλικια με το περιφημο τιβι καρτουν stingray. (απο τότε τρας και τρολερός. γελαγα απιστευτα με τις μαριονετες).

σταρτρεκ εχω δει φευγαλεα και αποσπασματικα τοτε επισης, με καπτεν κερκ, σποκ κλπ. με θυμαμαι να το βλεπω. απλα δεν μου εκανε καμμια εντυπωση. διαστημικα, μελλοντολογικα, μεταπυρηνικα, δεν υπαρχουν γραμμενα στο dna μου. αρνουμαι την υπαρξη τους, αδιαφορω γι αυτα. τελεία.

σε αλλα νεα: το ιντρο του στινγκρει, γιατι ειναι μυθικο και γιατι ΜΠΟΡΩ.

 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
α, ωραια. μαλιστα. πως να ρθει μετα ο εφηβος ο κέιμερ να γραφτει στο ρεηκουί??
βλεπει τα μπαρμπάδια να θυμουνται τις μαριονετες και να μπορατσιζονται ασυστολα και φευγει σπριντάροντας....
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Σήμερα έχω μία πρόταση και μία προειδοποίηση.

Είδα το The Legend of Vox Machina, fantasy καρτούν βασισμένο στα D&D sessions μιας ομάδας γνωστών voice actors. Η δράση είναι σχδόν συνεχής και συναρπαστική, υπάρχει το απαραίτητο αν και όχι πάντα ενδιαφέρον character drama στα ενδιάμεσα, και δύο αρκετά καλογραμμένα story arcs. Το στοιχείο που κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει για τους σωστούς αλλά και τους λάθος λόγους είναι το ενήλικο ύφος. Μπόλικο gore (κοντά στα επίπεδα του Castlevania), ακατάσχετη βωμολοχία και ΠΟΛΛΑ σεξουαλικά υπονοούμενα, κυρίως από τον σεξομανή βάρδο της ομάδας. Το gore δεν με χάλασε, τα άλλα δύο με κούρασαν λιγάκι. Η κατάχρησή τους βγάζει μια εφηβική ανωριμότητα και μια αγωνία να μας θυμίζουν κάθε τόσο ότι δεν βλέπουμε σειρά για παιδιά. Ωστόσο την προτείνω, ειδικά σε όσους διψάνε για κάτι αρκεκτά κοντά στο στυλ του Castlevania αλλά χωρίς την τσαπατσουλιά του DOTA: Dragon's Blood. Παίζει κι ένας χαρακτήρας που φέρνει πολύ στον Minsc με μια ιδέα Drax μέσα.
7,5/10

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια Peacemaker. Είμαι τρομερά μπερδεμένος. Τι ακριβώς είδε τόσος κόσμος (κοινό και κριτικοί) σ'αυτή τη σειρά και της έχει δώσει τέτοιες βαθμολογίες;;; Είναι λες και παρακολουθώ fan fiction από το συρτάρι του έφηβου James Gunn που περίμενε χρόνια την ευκαιρία να το τρίψει στη μούρη όλων μας αντί να γελάει μόνος με τους φίλους του κατεβάζοντας μπυρόνια στην αυλή. Προεφηβικά αστεία και οριακά αχώνευτος κεντρικός χαρακτήρας, ο οποίος παρουσιάζεται εδώ ως κουφιοκέφαλο γομάρι με ελεεινό μπαμπά (στο Suicide Squad ήταν αρκετά διαφορετικός) μπας και τον συμπαθήσουμε λίγο παραπάνω. Και μόνο για εκείνη τη σκηνή όπου μας κάνει ΠΛΗΡΗ ανακεφαλαίωση του #metoo φιάσκου με τον Louis C.K. και με είχε στο cringe για κάνα δίλεπτο, η σειρά δεν έπρεπε να περάσει το πάσο. Πάρα πολύ δύσκολα θα τη συνεχίσω και πλέον έχω σοβαρότατες ανησυχίες για το Guardians Vol.3.

Εμ, μετα το Vox Machina ρε μαν ο,τι και να εβλεπες μπουρδα θα σου φαινοταν.
 
Top Bottom