By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πρέπει να το τσεκάρω αυτό. Μπήκε στην γουησλιστ
Το crossed δημιουργήθηκε από τον Garth Ennis,που έγραψε επίσης το Preacher και το The Boys, τα αναφέρω για να ξέρεις πού περίπου βρισκόμαστε, αλλά το πάει ένα βήμα παραπέρα σε βία, φρίκη και λοιπές τέτοιες ομορφιές. Μετα την αρχική ιστορία του Ennis που ολοκληρώθηκε, συνεχίζει η σειρά με άλλες ιστορίες από άλλους συγγραφείς, με εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα για μένα.Πρέπει να το τσεκάρω αυτό. Μπήκε στην γουησλιστ
Star Trek meets Alien
alt της @kara ???Έχω δει τα 3 πρώτα επεισόδια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο horror
alt της @kara ???
Φλωράκια.
![]()
Συνταγή: Πάστα Φλωράκια ατομικά !!!
Συνταγή Πάστα Φλωράκια ατομικά !!!: Πανεύκολα ταρτάκια που θα σας ξετρελάνουν !!! Υλικά 300 γραμ.αλεύρι 80 γραμ.ζάχαρη άχνη 1/2 κουτ,γλυκού αλάτι 150 γραμ κρύο βούτυρο 1 βανίλια λίγο ξύσμα λεμόνι 1 αυγό Μαρμελάδα της αρεσκείας μας κι αν είναι και σπιτική ακόμα καλύτερα !! Τι κάνουμε Σε μπολ...cooktime.gr
τόσος τρόμος και σπλατεριά
Θα δω κι εγώ σήμερα το φινάλε στο ST, παρόλο που ξεκίνησα Ash vs Evil Dead.
αν ήταν ξεκοίλιασμα θα ήταν όλα απλά...Εισαι ο δευτερος που περιγραφει ετσι την τρεχουσα σαιζον. Οταν ερθει η στιγμη να τη δω μαλλον θα τη δω μεσημερι με κανα κουκλακι να μου κραταει το χερι. Τουλαχιστον πινουν ακομα [τοποθετηση προιοντος] αναμεσα στις σκηνες;
Παντως ισχυει αυτο που ειπε ο @maladroid περι safe. Τοσο καιρο την εβλεπα ανετα γιατι θεωρουσα πως αποκλειεται να ξεκοιλιασουν παιδια.