Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
H κυρία Ντέιβις λατρεία, μου έβγαλε και βάιμπς Αληθινού Αίματος η όλη καμμενιά του πράγματος. Στο καπάκι είδα 2η σεζόν Yellojackets, εντάξει ξέραμε από την πρώτη ότι θα το τερματίσουν πριν φύγουν από εκεί που ήταν, αλλά πολύ απότομα το έριξαν
στις παγανολατρίες και την ανθρωποφαγία
ρε. Αναρωτιέμαι πάντως τι σκατά θα κάνουν ως μεγαλοκοπέλες πάντως, δεν μου είναι και καμία από τις σαλταρισμένες συμπαθής, όλα καλά. Στο καπάκι έχω στο πρόγραμμα Mayans και Wu Tang Υπεραμέρικαν Σάγκα. Δεν μπορεί να πάει κάτι λάθος με κανένα από τα δύο.

αλλά ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ! Είναι δυνατόν να μην έχετε ακουμπήσει τόσον καιρό το Yellowstone;;;
Εδώ δεν έχει δει SUCCESSION.

Το παρακολουθουσα με πολυ μεγαλη ευχαριστηση, αλλα το παρατραβηξαν. Ελπιζω τωρα να κλεισει καταλληλως και να μην εμφανιστουν περισσοτερες συνεχειες απο το πουθενα.

netflix είναι, εννοείτε ότι θα το ξεχειλώσουν μέχρι να γίνει γαλότσα.

Είδα το πρώτο επεισόδιο του Secret Invasion, μεγάλο τυράκι το καστ. Μεχ. Δυστυχώς απλά time killer, με μερικές στιγμές προς το τέλος κυρίως. Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία ωστόσο και θα δω και το δεύτερο.

Είδα το πρώτο επεισόδιο του Secret Invasion, μεγάλο τυράκι το καστ. Μεχ. Δυστυχώς απλά time killer, με μερικές στιγμές προς το τέλος κυρίως. Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία ωστόσο και θα δω και το δεύτερο.

Αν δεις και το 2ο, θα σου έχουν μείνει άλλα 4 τι ψυχή έχουν;

Τα δίνει στο Ουαν Πισου και αφήνει τον Γουητσερ στη μοίρα του.

netflix είναι, εννοείτε ότι θα το ξεχειλώσουν μέχρι να γίνει γαλότσα.
Ας ελπιζουμε να μην το παρατραβηξουν, οπως κακοποιησαν αντιστοιχως το καποτε ( . . . ) υπεροχο Supernatural.
Που το τραβηξαν περισσοτερο και απο τα τετοια του Γιαννη του μουγκου.

Υγ. Προβληθηκαν πριν λιγες ωρες τα πρωτα επισοδια απο τη νεα σειρα Skull Island (King Kong)

Αν δεις και το 2ο, θα σου έχουν μείνει άλλα 4 τι ψυχή έχουν;
Από την μία ναι, από την άλλη σε 4 ώρες μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ας μην είμαστε τόσο κιμπάρηδες με τον χρόνο, είναι αυστήρα πεπερασμένος!

Από την μία ναι, από την άλλη σε 4 ώρες μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Εξαρτάται από το πως βλέπεις σειρές, μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα ταυτόχρονα.

Εγώ πχ συνήθως βλέπω επ όταν τρώω, άλλοι βλέπουν κατά τη διάρκεια του commuting αν πέρνουν μέσα μεταφοράς. Δεν είναι και καμιά σειρά που θέλει 100% την προσοχή σου.

Μπορεί να είναι και φόλα πάντως, 1 επ είναι αρκετά νωρίς για να δούμε που το πάει.

Θέλω να χαρώ αλλά οι τελευταίες σεζόν επιστροφής μετά το cancellation δεν ήταν καλές. Θα δούμε.

Για να γελάσει το χειλάκι του κ. Ναύαρχου:

Bonus Points οι παρεμβάσεις του αειθαλούς George Takei!!

Θέλω να χαρώ αλλά οι τελευταίες σεζόν επιστροφής μετά το cancellation δεν ήταν καλές. Θα δούμε.

Ακριβώς. Μακάρι να επιστρέψει φορμαρισμένο αλλά λίγο απίθανο, αν συνυπολογίσουμε τις μέτριες encore σεζόν, την πτώση των Simpsons, το αναιμικό Disenchantment (μόνο μια σεζόν άντεξα) και φυσικά τη γενικότερη τάση της εποχής να "αμβλύνει" το χιούμορ και τους χαρακτήρες για να μην προκαλέσουν αντιδράσεις. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι καλύτερο από το πρόσφατο Animaniacs.

Για να γελάσει το χειλάκι του κ. Ναύαρχου:

Bonus Points οι παρεμβάσεις του αειθαλούς George Takei!!

Ο Robert Meyer Burnett είναι μεγάλος σταρτρεκάς και εξίσου αηδιασμένος με τις σειρές της λαίλαπας Kurtzman. Είναι δικός μου άνθρωπος .

Back