Τηλεοπτική σειρά FALLOUT στα σκαριά από τους δημιουργούς του Westworld!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Good video.

Η βιομηχανία παραγωγής clickbait καλά κρατεί.

Εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται υπερβολικά πολύχρωμο, καθαρό, αποστειρωμένο και "ΜΙΑ ΘΕΟΤΡΕΛΗ, ΘΕΟΤΡΕΛΗ WASTELAND". Τι περίμενα κι εγώ βέβαια.

Μα...βρε Κώστα, στο Φολάουτ έχεις τη χαρά της ραδιενέργειας παντού. Έπαιζα ρε και φύτευα μαρούλια όπως στο Ροπλόξ. Lulz ήταν menthol μπρο. Ανυπομονώ να βγάλει η Μπεθεσντάρα το σίκουελ άμα πάει καλά η σειρά. Μου είπαν όλοι οι φίλοι μου (ειδικά αυτός που κουνάει το κεφάλι του χωρίς το μούσι) πως αυτά τα RPG είναι το μέλλον.

Τυφλή εμπιστοσύνη στον Todd Howard της καρδιάς μας. Επιβλέπει το πρότζεκτ στα διαλείματα που κάνει, όταν παίζει σκάκι με τον εαυτό του.

O Todd Howard είναι γνωστός manlet.

Η παραπάνω εικόνα μου βγάζει κάτι σε anti-bot security check. "Τσεκάρετε τα τετράγωνα που περιέχουν όντα που δεν σχετίζονται με το Fallout".

Θυσιάστηκα για χάρη σας ως άλλος Ιησούς Χριστός και είδα και τα 8 επεισόδια της σειράς. Άρθρο Incoming.

Η σειρά ανανεώθηκε ήδη για season 3 πριν από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Επίσης, έχουμε ένα πρώτο teaser trailer:

Ο Κώστας 2025 είναι φύσει αισιόδοξος. Να τα σκατώσουν χειρότερα από την πρώτη σεζόν δεν υπάρχει περίπτωση.

Αφού σώθηκε το Star Trek Picard που ήταν για γέλια επί 2 σεζόν και στην 3η έδωσαν τη σειρά σε έναν αξιοπρεπή τύπο ο οποίος έφτιαξε μια καλή τελευταία σεζόν, μπορεί και στο fallout να συνειδητοποίησαν τι μαλακίες έκαναν στην 1η σεζόν και να προσπαθήσουν να τις διορθώσουν στη 2η.

Ίσως βέβαια αυτό να είναι άμυνα του οργανισμού μου γιατί το διακύβευμα είναι μεγάλο (New Vegas). θα δείξει.

Και για έναν φασαίο ΛΟΤΡάκια που έχει μηδενική σχέση με το ΛΟΤΡ, το Rings of Power μπορεί να είναι και γαμώ. Η κριτική που ασκώ γίνεται πάντα από τη σκοπιά του αυτιστικού Falloutά.

έχω δει μόνο τις ταινίες, δεν με πιάνει; :p

Αλλά ρε συ Γκουνελιόν, ακόμα και στα γεράματα, κρατάς τέτοια καντήλα αναμμένα για τα Ορθόδοξα Φολάουτ; Τ'αχνοθυμάμαι ως καθοριστικές Γκέημινγκ Εμπειρίες, αλλά αν ποτέ δω την σειρά, θα την κρίνω ως τηλεοπτικό σόου. Είναι διασκεδαστικό; Με γοητεύει, με κάνει να περνάω όμορφα και να θέλω να δω το επόμενο επεισόδιο; Χεστήκανε τα Ghouls στην Γκλόου ασούμ αν απέδωσαν πιστά τις βίδες στην Power Armor, δεν ήταν η ουσία του Φολάουτ εκεί.

Φολάουτ είναι μαύρο χιούμορ, ακραία βίαια και καταδίκη του καπιταλισμού με 50'ς αισθητικό περιτύλιγμα. Αν τα 'χει ευτούνα, μια χαρούλα, γίναμε.

Back