What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
αυτο μας δειξανε πριν λιγο στο THQ Nordic Showcase 2024.
αναμενομενο γκειμπλει, καλο φαινεται. ουτε ιχνος απο ιντερφεις. μονο στο 49'' φαινεται για 2-3 δευτερολεπτα το στυλ που θα χουν τα σκιλζ, που μοιαζουν πολυ με την νοοτροπια του 1. και βεβαια καμμια ενδειξη για οποιαδηποτε ημερομηνια, κυκλοφοριας η εστω ηζυ αξες μπας και καταλαβουμε σε ποιο σημειο αναπτυξης βρισκονται.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Πιο πιθανό είναι να είναι όπως ακριβώς και στο πρώτο παιχνίδι, όπου ήταν ένα στατιστικό που μείωνε την πιθανότητα να της φας από τον εχθρό. Εξάλλου στο βίντεο είδαμε ένα Titan Quest 1 2024/25 Edition.

Αναφέρομαι στο dodge, επειδή ακριβώς τώρα άνοιξα το θρεντ, αλλά ξέχασα να δω τις ημερομηνίες…

Χειρομαλάχτης

Death Knight
μακαρι, χρονό.
πολλοι στο στημ φορουμ εχουν παραλογες απιτησεις. περιμενουν ενα Poe2 η diablo 4 - like game.
τους εξηγουν οι γερονταρες υπομονετικα οτι το ταιτα κουε ειχε αλλο pacing, ρυθμο και το γκειμπλει του "ανασαινε". δεν ειχες καθε στιγμη να στην πεφτουν 5 mobs απο 10 οχτρους το καθενα. ειχε λιγοτερους αλλα πιο ισχυρους εχθρους και χαζευες λιγο και τα τοπια και τη φυση και ολα.

ελπιζω οι ντεβς να μην υποκυψουν στην μοντερνια των σωουλς - λαικ κλικλικίων και να μας δωσουν εναν αξιο συνεχιστη του 1.
θα δειξει, ειναι ακομα νωρις.

Χειρομαλάχτης

Death Knight

χτεσινο γκειμπλει ντεμο απ την gamescon. (το ταιτα κουε 2 ξεκιναει γυρω στο 18 λεπτό)
ενταξ. δεν αντεξα να κατσω να δω τα 2 αυτα παιδια για πολυ, αλλά εκαμα καποια συμπερασματα.

- ωραια τα γραφικουλια.
- μαλλον τελικα ειναι κλικ του μουβ κι οχι wasd το κειμ. δεν ειπαν κατι στην αρχη (φαινονται ποσο βετερανοι των κλικλικιων ειναι κι οι δυο... ΝΟΤ) αλλά στα σκιλς κατω εχει ντηφωλτ keybinding τα q, w, e, r, οπότε χλωμο να τα εχουν και για την κινηση καποια απ αυτα. καλα, αυτο ειναι δικη μου ανησυχια, δεν νομιζω να ενοχλει πολλους.
- αν θυμαμαι καλα, στο tq1 (και αυτο μ αρεζε πολυ) οι οχτροι ειχαν παντα σχεση με το λουτ που εριχναν. κι ετσι ηξερες και που να πας να γκρινταρεις. ξερωγω για να βρεις καλο σπαθι, παγαινες εκει που υπηρχαν πολλοι χιουμανς κλπ κλπ. εδω προλαβα και ειδα ενα καβουρι μικρο να ριχνει scyth :ROFLMAO:. εντονοτατο φεισπαλμ. επισης δεν βλεπω την ΚΛΑΣΙΚΗ, υπεροχη απογειωση των οχτρων οταν τους κανεις με καποιο κριτ πολυ μεγαλη ζημια. ηταν απο τα χαριτωμενα της ταυτοτητας του tq1 κι αυτα καλο ειναι να μεταφερονται σαν κλεισιμο ματιου και στα σηκουελς.
- ΑΣΧΗΜΟ ινβεντορυ και βεβαια τα ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ εχουν πανω στο ινβ τις φατσες τους, (δεν τους εκοψε να τις μεταφερουν αριστερα ισως?? πολυ πιο λογικο?? οοοοοχι) αλλά ειδα οτι τα οπλα πιανουν μεγαλο χωρο σ αυτο (καπως σαν το ινβ του ντιαμπλο ξερωγω μου φανηκε και δεν το λεω για καλο). αν στο 2024 εχουμε να κανουμε τετρις παλι μετα απο 5 λεπτα βολτα στην εξοχη, γάμα τα. καλα, θα μου πεις, υπαρχουν κι οι μοντερς. το ακουω.
ρε γμτ, καθολου φαντασια? εχουνε κατι φλατ, ανεμπνευστα εικονιδια στα σκιλς. απλη ιδεα: φτιαξτε τα με τεχνοτροπια σαν αυτη των μελανομορφων αγγειων ξερω γω. ωραιο, ανσιεντ γκρηκ κι ευκολο. δεν εχουν ουτε εναν ελληνα στο πειρολ?
- ανεκτο το ζουμαουτ. ειχα τρομαξει απ τα τελευταια κλικλικια.

αυτα τα λιγα ετσι προχειρα. μεσα στο πσκ θα μαζεψω τα κουραγια μου, και θα το δω ολο ακουγοντας και τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ τουιτσερς (εννοειται οτι γι αρχη τους εβαλα στο μιουτ, το ρωτας??), μπας και πουν καποια πληροφορια σημαντικη που να λυνει αποριες μου. αλλά δεν ειμαι αισιοδοξος.

α, ολα αυτα που κραζω μπορει να ειναι πλεισχολντερς, αφου το κειμ θα μπει λεει σε ερλι αξες καποια στιγμη τον χειμωνα. μπορει να ναι δεκεμβρης, μπορει φλεβαρης 25, μην κρατατε την ανασα σας. οπότε κανονικη κυκλοφορια και νταχντιρντί στα γερικα, γαμψα νυχια του μαλαχτη (οχι, μπρος μου. ΟΥΤΕ για το ταιτα κουε δεν παιζω κειμ σε ερλι αξες, σορυ.) γυρω στο 26, καλα να ειμαστε. μεχρι τοτε ταιτακουε1 και γκριμντωνάρα.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
μαρβελοχτυπημενε ναυαρχε, δεν σου αξιζει τετοια τιμη.
κάλλιο δωσε Το Παιγνιδι γκιβαγουει και μην το μαγαριζεις με την τοποθετηση του στην μολυζμενη βιβλιοθηκη σου.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
μαρβελοχτυπημενε ναυαρχε, δεν σου αξιζει τετοια τιμη.
κάλλιο δωσε Το Παιγνιδι γκιβαγουει και μην το μαγαριζεις με την τοποθετηση του στην μολυζμενη βιβλιοθηκη σου.

Θα εξιλεωθώ, μόλις πάρω το Steam Deck (2) θα φροντίσω να το τερματίσω.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
KANONIKO, αθρώπινο χαντς-ον απο καποιον που εχει παιξει το 1 (και το γουσταρει, αλλά αυτο δεν ειναι απαραιτητο) και πανω απ ολα σεβεται τον εαυτο του, την δουλεια του και τον χρόνο μας. ητανε στην γκειμσκον, επαιξε κι ενιωσε το κειμ και βεβαια αφου σχεδον ενθουσιαστηκε, ολα ειναι καλα τοσο μακρια οσο ειμαι ενδιαφερομενος.

ναι, σε αντιθεση με τα 2 ζαβά στο τουιτσι στρή που σας ποσταρα τις προαλλες (επειδη ΜΟΝΟ αυτο υπηρχε στο νετ), που βαριοσαντε, δεν γουσταρανε και δεν ενδιαφεροσαντε καν να πανε παρακατω αφου ειχε οριο χρονου το ντεμο και κανανε βολτιτσες τον ηρωα γυρω γυρω στην παραλια που ξεκιναγε το γκειμπλει. χωρια που ηταν αμπαλοι εντελως σχετικα με το φραντσάι, μη σου πω και το γκειμινγκ γενικοτερα.

ευτυχως σημερα μπηκε το πραγμα στην θεση του.
φεξτραλαιφ, ενας απο μας.

Χειρομαλάχτης

Death Knight

απντειτ για να βγει η υποχρεωση.
μαθαινουμε οτι στο tq2 οι main οπως τις λεγαμε μεχρι τωρα κουεστς, θα λεγονται Fated Quests, ενω τις side quests, θα τσι λέμε World Quests.
γουαου. τζωου ντρόπινγκ πις οφ ινφο.

παντως να τα λεμε κι αυτα, το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν καμει το χομγουωρκ τους οσον αφορα την ελληνικη μυθολογια. σε βαθος. το αλογο - σαιντκικ σου που σου μιλαγε στο ντεμο χωρις να το βλεπεις, ο Αρείων, ειναι "υπαρκτο" μυθολογικα και ειναι οπως το γραφουν: ενα αλογακι που προεκυψε μετα την, εχμ, συνευρεση του ποσειδωνα και της δημητρας. ωραια εποχη ρε φιλε. πηγαινες να βγαλεις τα ματια σου με καποι@ και μπορουσε να σου προκυψει οτιδηποτε με 2, 4 η και παραπανω ποδια ως απογονος

παρε και μια ωραια σκρηνσοτ ετσι για να μην ειναι στεγνος ο κείμενος.

f1faf4021f3de1d5671a9ef97a29eac766d8ac43.png
.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
τα αναμενομενα (για μας τους τυρανοσαύρους δεν ειναι κακο πραγμα να ερχεσαι αντιμετωπος με το οικείο, μαλλον το αντιθετο. ας αφησωμε για αλλα φραντσαιζηζ τους νεωτερισμους του πωπού) σχετικα με τις masteries. συνδυασμοι των 2 με synergies δουλεμενα απ το παρελθον, αλλά και καινουρια. μια ομορφιά ειναι το κειμ και επισης σαπώ στους ντεβς που στα βιντεακια που διαφημιζουν τα σκιλζ, ο Ηρως ειναι σπαθατος dual wielder.
δωστε ρε μια ημερομηνια να μετραω αντιστροφα σαν τον mr τζαμπο τα χριστουγεννα.... κι ας ειναι και σε 3 χρονια..

Χειρομαλάχτης

Death Knight
δεν παει καλα το πραγμα. κι ηρθα σε φεταλ ποζίσο να κλαψω στο αγαπημενο θρεντ...
ειδικα μετα το κανσελέισο του φουμου, καταλαβαινεις, μ εχουνε ζωσει τα φιδια.

λοιπον:
- οι ντεβς στο τελος καθε μηνα ειχαν αρχισει να δινουν πληροφοριες, σκρηνς και λεπτομερειες για τα σκιλζ, τον κοσμο, τα τερατα κλπ. αυτα που ερχομαντε και ποσταρα εδω τελος παντων. το τελευταιο απντειτ ειναι 27/11 κι αφορα κατι αλλαγες στην στημ στορ πειτζ, δεν το θεωρω καν απντειτ για το παιχνιδι. απο τοτε σιγη ασυρματου.
- συνεβη δυστυχως ενα ληκ της αλφα βερσο η ενιγουει ενος dev build που κυκλοφορουσανε μεταξυ τους κει μεσα ή ειχαν δωσει για τεστινγκ σε εμπιστους δικους τους υποτιθεται ανθρωπους.
δεν το θεωρω κατι τοσο σημαντικο πια. ε και τι εγινε? ετσι κι αλλιως δεν ειναι οτι το κρυβανε το κειμ, ειχαμε δει αρκετα γκειμπλει βιντεα. αλλά διαβαζω οτι σ αυτες τις περιπτωσεις λεει σταματανε τα παντα, πρεπει να βρεις τον σπιουνο, θα γινουν δίκες κλπ κλπ. η εταιρια δεν εκανε ουτε μια δηλωση, ουτε ενα σχολιο, τιποτα. νοτ γκουντ.
- στο φορου του στημ δεν εμφανιζεται πλεον κανενας εκπροσωπος των ντεβς οπως παλιοτερα για ν απανταει σε ποστς και αποριες.
- υποτιθεται μεσα στον χειμωνα (δεν ειχαν διευκρινησει παραπανω, winter ανεφεραν απλα στην ανακοινωση τους) θα αρχιζε το ερλι άξε. ουτε καν μια κουβεντα γι αυτο δεν εχει βγει. αυτο ειναι ισως το πλεον ανησυχητικο.
- στη σελιδα του στημ με το που την ανοιγες ετρεχε ενα παλιοτερο ντεβ στρημ με καμια ωρα γκειμπλει. εδω και 2-3 μερες σταματησε κι αυτο.

δεν φαινονται ρόδινα τα πραματα. και ηταν κανονικος διαδοχος του γκοτυ ταιτακουε1. δεν θελω να μιλαω σε παρελθοντικο χρονο, αλλά δεν βλεπω και κατι που να με κανει να αισιοδοξω.... 😢

asparagus_12

Hobgoblin Captain

Χειρομαλάχτης

Death Knight
και ξαφνικα σημερα απ το πουθενα πετανε αυτο:

και μπαινει ο κοζμακης και γραφεται και παιρνει αξες για ενα ντεμο πριν την ερλι αξες. πλειτεστ λεει. δε με νοιαζει πως το λες, ιτ'ς αλαιβ γαμωτηντρελλαμου, αυτο εχει σημασια.
πεταχτα ειδα στιγμες, σιγα μην αυτοσποιλεριαστω. το μονο σιγουρο ειναι οτι η μουσικη στα μενου ηδη δινει ανατριχιλες*. ινσταντ κλασικ, ασουμε.
ειδα και το καρακτε "κρηεισο". καλα, δεν χρειαζοταν καν, το 1 ειχε μονο μια φατσα αντρός και μια γυναικός, δεν υπηρχε επιλογη. τωρα εχει καμποσες φατσες να διαλεξεις. ρισκαρουν παντως οι τυποι να φανε κανσελ απο τα μοντερν@ παιδι@. τολμησαν να βαλουν στο body type: masculine η feminine, οχι type 1 και type 2... :eek::eek:

στα σημαντικα νεα, εχουν ηδη ανεβει αρκετα βιντεα απ το ηβεντ στο γιουτιου, προφανως θα λινκαρω του Γιγαντα Φαε.

* μολις συνειδητοποιησα οτι η φραση που επαναλαμβανεται στην μουσικη του μενου ειναι "η ταν η επι τας". ωραια πινελιά.

εντιτ: ΑΥΤΟ, αγαπητα παιδγιά, σημαινει επιλογη και ιμχο θα πρεπε να υπαρχει σε καθε κλικικλικι:

ταιτακουε2_μενου.png

πανω πανω η σωστη. αν για λογους εισαι περιεργος αθρωπας πατας off κι εχεις πιο κατω επιλογη να ορισεις πληκτρα wasd η οτι αλλο θες. αψογοι. :love:

εντιτ 2: λωλζ, μολις ανακαλυψα οτι εχω ποσταρει την μουσικη του μενου τον δεκεμβρη του 2023 (οκ, τα χουμε πει για την ανοια. ΕΡΧΕΤΑΙ.)
μια επαναληψη ποτέ δεν εβλαψε:

Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
σε περιπτωση που καποιος συφορουμιτης εχει τοσο καλο γουστο ωστε να επιθυμει να παιξει το "ντεμο" και ψαχνει αξες μεσω του στημ και δεν του εχουν δωκει ακομα, εχω καφτό τιπ:

epicαρα_ρε_τσομπανηδες.jpg

ναι κυριοι, ΕΠΙΚΑΡΑ. ο αβανεζος δικαιωνεται. ο τιμαρος ειναι πολυ υπερανω κληρωσεων και ραντομ ινβαιτς του βρωμοστημ.
μπαινεις στο στορ, προσοχη, οχι στο titan quest II, αλλά στο ταιτα κουε 2 playtest, οπως βλεπεις πιο πανω, και απλα κατεβαζεις.
ταιτα κουε για ολους, αμεση δημοκρατία.

εεεεεε, το παλευω ακομα, δεν το εχω κατεβασει, αλλά πως να περιφρονησεις τετοια ομορφια του τιμαρου :love: ? δεν πρεπει να τον τιμησεις??
ααααα, κατεβηκ.... εεεε, εχω μια δουλεια τωρα, τα λεμε σε 2-3 μερες.

edit: aaaaaand.... ιτ'σ γκών.
προσπαθησα να μπω σημερα να δω αν ισχυει ΤΟ ΔΩΡΟ του τιμαρου. αλλά προφανως ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν. ισως να αντεδρασε ο ασυμπαθιστος πλαδαρός μουσατος κυριος και να, εχμ, διαμαρτυρηθηκε κομψα προφανως, στους ντεβς κι ετσι οσοι προλαβαν, προλαβαν. ετσι κι αλλιως μια μικρη φετα γκειμπλέι ηταν, δεν ειχε σχεση με την ερλι αξες.

Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Μπρέις γιορσελβς, ερχεται σεντόναρος.

Καλο ειναι.
Δεν ειναι τελειο (δεν θα μπορουσε να ειναι τοσο νωρις), δεν ειναι πολυ καλο (θα μπορουσε να ειναι), αλλά ρε παιδι μου ειναι φάκαμπλ.

Οι τυποι προφανως Αγαπανε το tq1 κι αυτο ειναι η πρωτη σημαντικη παρατηρηση. Ξερουνε τι ηταν (και ειναι ακομα) στις καρδγιες των κλικλικαδων και δεν θα παραδωσουν ενα τερας για αρπαχτη. Σε πολλα σημεια το εμπειρο ματι του tq τζάνκι θα δει ρεφερενσηζ και κλεισιμο ματιου στο 1. στα ερειπια των ναων, που ΠΑΝΤΑ στην αυλη τους θα υπαρχουν σκελετοι (ενα δακρυ κυλαει), στις γεφυρουλες που περνας για να πας απ την μια περιοχη στην αλλη, στα καβουρια που βγαινουν απ την αμμο και σε δαγκάνουν, στους ηχους (νομιζω, δεν ειμαι και 100%) που κανουν καποιοι οχτροι οταν αποδημούν κλπ.

Αλλά παμε σιγα σιγα απ τα “εξωτερικα” πρωτα.

Screenshot_11.jpg
δεν ειναι κατσήν, ειναι η πρωτη εικονα μολις μπαινεις σε γκειμπλέι. ιμπρέσιβ!

Screenshot_9.jpg
ενταξει, τι να πουμε? φοβερη προσοχη στην λεπτομερεια. κοιτα κει πισω το ερυθρομορφο αγγειο...

Απλά, γραφικάρες. Στα ματακια μου παντα. Και καταπληκτικη απεικονιση αρχαιας ελλαδας, οπως και στο 1 βεβαια. Νομιζω χρειαζεται λιγο σατουρέισο ακομα, δεν νιωθω εκεινο το ηλιολουστο, ζωντανο τοπίο που σ αιχμαλωτιζε απ το πρωτο πιξελ του 1. επισης θεωρω χρειαζεται λιγακι ακομα ζουμαουτ. Ευτυχως δεν ειναι στα στανταρντς των μοντερνων (μη χεσω) κλικλικιων (wolcen, αχιλλεας, λαστ ηποκ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ poe, κλπ) αλλά δεν ειναι και στην ιδανικη αποσταση (ιμχο παντα, μην βαρατε αρλεκινοι) που ηταν το 1 και το γκριμ ντων. οι οχτροι καλοφτιαγμενοι, τα κλασικα πραγματα, αν και κομπρες στην ελλαδα δεν νομιζω να χουμε τοσες πολλες, μην σου πω και καθολου. Στατερ και λαγκς που γραφει πολυς κοζμος, εγω δεν ειδα, αλλά ναι, εχει μια αισθηση το κειμ οτι ειναι “βαρυ”. Ισως να ειναι επιτηδες ετσι στην αρχη και να βελτιωνεται αν/οταν βρεις παπουτσακια με μεγαλυτερο μουβμεντ σπηντ, δεν ξερω, θα δειξει. Οπως και να χει, δεν ειναι καν η ερλιαξες, θα φτιαξουν αυτα μεχρι το ρηληζ.

ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μ αρεσε ο κοριντορισμός. Σου χω και σκρην, θα καταλαβεις. Οκ, δεν περιμενεις οπεν γουώ, αλλά ρε διαολε και το Απολυτο (tq1) και το gd, εχουνε μια συνεχομενη ανοιχτη περιοχη γυρω σου που ειναι τεραστιων διαστασεων σε σχεση με τουτο δω. Καλα, ηταν αριστουργημα ο τροπος που ουσιαστικα ο χαρτης του Απολυτου ηταν ενα ενιαιο συνεχομενο πραγμα, δεν ξερω αν μπορουν να το επαναλαβουν. Παντως μην αδικώ, ο προλογος ηταν. Μπορει ν ανοιγει μετά σαν την σουφρα της ρεάλ (μαλαντρόης ©).

Screenshot_13.jpg
κοιτα δω στενοτητα χωρου. ελεος! ελα ρε tq1 να τους μαθεις μπαλιτσα...

μ αρεζε που ηταν δυσκολουτσικο στην αρχη. Οπως και το 1. αμα σε κυκλωσουνε 2-3, ξές. Του φευγατου η μανα, σπανια εκλαψε (το “ποτές” δεν υπαρχει, μη σας κοροιδευουν). Οκ, σιγα σιγα ντυνεσαι, προχωρας, νιωθεις λιγο οτι το χεις. Ο μποσης του ντεμο μου φανηκε δυσκολος και ειδικα για προλογο πολυ δυσκολος. Αμα παει ετσι ολο, θα κλαψουνε μανουλες και θ ακουστουν παναγιτσες. Αναγκαστηκα να προσεξω τα σκιλζ μου, πηγα για ψωνια, μαπαρα προσεκτικα τα σκιλζ στον πόντικα, πραγμα που δεν περιμενα τοσο νωρις. Α, δεν βοηθαει ΚΑΘΟΛΟΥ το γεγονος (διαφωνω καθετως, στο νορμαλ ειμαστε κυριοι ντεβς, ουτε στο ελιτ, ουτε στο χαρντκορ) οτι ακομα κι αν εχεις φτασει στο 2% την μπαρα του τεράτου, αν ποθανεις, γεμιζει παλι στο φουλ. Εχω ευαισθητα νευρα για τετοιους σχεδιασμούς, δεν ξερω αν θα τ αντεξω. Α, επισης εχουνε κανει ιμχο μια τερατομαλακια με τα ποσονς. Οκ, δεν ειπαμε να σπαμαρουμε, με πατημενο το πληκτρο. στο τελευταιο μεγαλο απντειτ του gd, φτιασανε μια ωραια φαση, που δεν τα μαζευεις πια, απλα εχεις ενα ας πουμε και το χρησιμοποιεις απειρες φορες, μετα το απαραιτητο κουλνταουν βεβαια. Εδω εχει 2 μαξ, καπως ετσι, και μολις αδειασουν, αυτο που λεγαμε για του φευγατου την μαμά. Γελοια πραγματα. Ο ηρως μου να τρεχει γυρω γυρωμε την φουστιτσα του ν ανεμιζει στο αγερι κι απο πισω ο γκρίφωνας να τον κυνηγα να τον μαμησει. ΔΕΝ ηταν ομορφο, στο λεω. Α, που ημαντε? Αν περασει καποιος χρονος απ οτι φανηκε, αυτα τα 2 ξαναγεμιζουν και φτου κι απ την αρχη. Η αληθεια ειναι δεν γκουγκλαρα καθολου γι αυτο, ισως εγω δεν καταλαβα κατι.

Το αιτεμαιζέισο, ΖΕΧΝΕΙ. Κι αυτο κλεισιμο ματιου στο Απολυτο, μου φαινεται. Ε, μα δεν μπορει να εισαι dw μελές και να μην εχει πεσει εστω κι ενα μετριο σπαθι . Μονο στο τελος πεσανε κανα δυο, μην φανταστεις καμμια τεραστια διαφορα, το πρωτο που βρισκεις ας πουμε εχει 10 dmg και αυτο που σηκωσα λιγο πριν τον μποση εχει 12, 13 κατι τετοιο. Τραγωδια. Αντιθετως εβρισκα και “χρωματιστα” ακομα (με μαγικες ιδιοτητες και γενικως βαρβατα, ξερετε τωρα) σταβς, σπηαρς, ασπιδες. Ναι, ναι, τις εβανα στον λωκό και προχωρουσα. Ε, μα, τι να τις κανω αθρωπε μου? Δωσε μου λιγο γκήαρ να με γλυκανεις. Ναι, δεν εχω να πω καλα λογια γι αυτο το κομματι…
οι εμπορες? Λιγα πραγματα. Το ινβεντορυ σου? ΓΤΠ καβάλα. Κι αυτο ειναι αντερστέιτμε. Ελα ρε μλκς τωρα, ελα. Ινβεντορυ τυπου ντιαμπλο2? Να παιζω τετρις καθε 5 λεπτα? Ασε που ειναι κακασχημο. Ενα ατσαλο, χοντροκομμενο πραγμα, που σκαει δεξια αμετακινητο και πιανει τη μιση οθονη, αςπουμε. Κι εκει καπου να σου πω οτι αρχιζει η ΣΥΦΙΛΗ με τον χειριζμο και τις εντελως κουκου αποφασεις των ντεβς. Με τρελλαινει αυτο κυριολεκτικα, μπορει να μ οδηγησει σε ρεη ανιστώ. Τα χω ξαναγραψει. Δεν μπορει το 1, που ειναι πια 19 χρονων, δηλ. εχει γυρισει απο φανταρος, να εχει χιλιες φορες καλυτερο χειρισμο και gui. Λοιπον, απ οτι ειδα παντα, δεν μπορεις να εχεις συνεχεια “ανοιχτη” την συγκριση των αιτεμς, ουτε οταν ψουνιζεις στον εμπορα, ουτε οταν κανεις λουτινγκ, για να βλεπεις ρε αδερφε με την μια ποσο αχρηστο ειν αυτο που βρηκες και να μην το μαζευεις. Ναι, δεν ειναι τρελλη απαιτηση νομιζω. Για να πουλησεις στον εμπορα αν θυμαμαι καλα, πρεπει να πατας το use πληκτρο και δεξι κλικ. Δηλ. αριστερο αλτ για να συγκρινω μ αυτα που εχω, αριστερο κλικ για ν αγορασω (νομιζω) και μετα use και δεξικλικ για να πουλησω. Κινεζικο βασανιστηριο.

Screenshot_8.jpg
δηλαδη ποιον πρεπει να μαμησω δω περα για να βρω κανενα σπαθι που να μην κοβει μονο ψωμι??

Αστο αυτο. Αποθεωνα τους ντεβς, ισως να ενθυμεισαι, προψες οτι εχουν μια θαυμασια επιλογη που λεει: οτι κανεις, μπρο, μουβμεντ, ιντερακτ και αμπιλιτυ στο LMB. Εξοχα. Ισως να προσεξες το πονηρο “αμπιλιτυ”. Τι ΑΜΠΙΛΙΤΥ βρε ΜΑΛΑΚΕΣ? Λοιπον, παιδγια, το κειμ δεν εχει ατακ μπατον. Να, στον σταυρο που σας κανω. Αλαλοθ κυριολεκτικα. Και το πιο αστειο? Εκει που βαζεις την επιλογη “ναι, τα θελω ολα στο lmb”, για καποιο δικο τους λογο που μαλλον εχει να κανει με ειδος μανιταριων, εννοουν ολα ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. Α, ολα κι ολα. Η επιθεση με το δεξί. Ας κανουμε ενα λεπτο σιγη για τα ονοματα των αγιων της εκκλησιας που ακουστηκαν την ωρα που αντεληφθην το σκηνικο. Στο μχυαλο των παιδιων της γκριμλορ κειμς, τα παντα ΟΛΑ τα εχουν καταχωρησει σε 10 κουμπια-αμπιλιτις. Την πραειμερι ατακ παει και την βανει στο κουμπι 10 και πρεπει να την αντιστοιχισεις αν θες στο αριστερο κλικ. Που ομως ηδη εχεις πει οτι θες να κανεις τα παντα ολα. Ξερω, δεν ειναι ευκολο να παρακολουθησεις, γιατι βγανω αφρους απ το στομα και αι ντοντ μεικ ενι σενς, αλλα καπως ετσι ειναι. ΜΥΛΟΣ. Και το χειροτερο, εχω την υποψια οτι δεν παιρνει αυτοματα αυτες τις αλλαγες, αριστερο – δεξι κλικ. Πρεπει να βγεις και να ξαναμπεις στο κειμ για να τις κρατησει. Το χα κλεισει απελπισμενος με το ατακ στο δεξι γαμωκλικ κι οταν το ξανανοιξα αποφασιζμενος να παλεψω την φαση, ηταν ολα σωστα.

Επισης στα οψονς υπαρχει επιλογη να μαπαρεις το “move”, το “interact” και (το γραφω και κλαιω) το “move or interact” σε διαφορετικα πληκτρα. Βρε, αβυσος λεμε.

Screenshot_16.jpg

Να θυμισω οτι στο tq1 εχεις ΑΠΛΑ μπροστα σου 8 νομιζω κουτακια με αριθμους 1-8 οπου βανεις τα ΣΚΙΛΖ, το 9 και το 0 που ειναι τα ποσονς (αλλα κανεις οτι ρημαπ θες) κι αλλα 2 κουμπακια με L,R απο κατω, dedicated, οπου βανεις ΟΟΟΟΟΤΙ σκατα θες σε αριστερο και δεξι κλικ ποντικιου. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη γμ το μν της πεταλουδας, γαμω. ΕΞΑΛΛΟΣ ΕΓΙΝΑ.

Το μινιμαπ συμφωνα με τα τελευταια στανταρντς, ενα αχρωμο, αχαρο πραγμα. Να μην θυμισω παλι το μινιμαπ του Απολυτου, θα μελαγχολησουμε.

Αντε, παμε στα σκιλζ να ξανανεβουμε. Ωραια φαση φαινεται. Κι εδω νεωτεριζμοι, αλλα με νοημα. Τα σκιλζ δεν εχουν πια μια μονοδιαστατη δουλεια κι εσυ ν ανεβαζεις μονο την “ενταση” τους. Εχουν διαφορετικους modifiers, που βαζεις ποντους, και φτιάχνεις ξερω γω, η πιο δυνατα ή πιο πολλά η πιο “συνθετα” projectiles, ετσι σαν παραδειγμα. Και τα 4 βασικα attributes, εχουν κι αλλα 3-4 δευτερευοντα “αναμεσα τους”, που τα επηρεαζουν καθε φορα που βανεις ενα ποντο. Παρε το σκρην γιατι βαριεμαι να εξηγω. Ωραια τα εφε, δεν τα ειδα ολα, διαλεξα ενα παγωτικό σκιλ ως πρωτευον, και δειχνει τους οχτρους να γινονται στην αρχη λιγο σαν να πιανει παγος πανω τους, χανουν λαδια στην κινηση και τελος σπανε (χοχοχο, αμιούζινγκ). Γενικα εχουν ψωμακι οι συνδυασμοι των μαστερις (ουτε τα μισα δεν εχουν δειξει ακομα) και τα σκιλς και ο τροπος που ειναι στημενα, εγγυωνται πολλα πλειθρους, αν θες να τα εξερευνησεις ολα η εστω πολλα απ αυτα.

Screenshot_1.jpg

Βραδιασε. Αν εφτασες ισαμε δω, αγνωστε αναγνωστα, σ εφχαριστω θερμώς.

Παρα τα σορτκαμινγκς που ηβρα, θεωρω οτι θα διορθωθουν πολλα απ αυτα και θα παρουμε τελικα ενα κειμ που θα μας χαρισει γερο καρπαλ σίντρομ και θα ταλαιωρησει τους ποντικες μας για πολυ πολυ καιρο. Αλλά για να σου μαι ειλικρινεστατος, δεν το βλεπω να ζοριζει κανενα απ την ακουνητη δυάδα εκει ψηλα (Απολυτο και gd).

Screenshot_12.jpg
από το τελος της περιπετειας.....

tl/dr: Δεν λερωσαμε, ουτε κατεβασαμε καν, βρακουλινι, αλλά οσο περνανε τα ετη, γενικα, αρκεισαι σε καλοφτιαγμενα υποκαταστατα, και σταματας να περιμενεις κατι να σε τρανταξει συθεμελα. Οπότε, μια χαρουλα. Παρακολουθουμε το ντεβελοπμεντ απο κοντα και εδω ειμαστε.

Εντιτ: τρομαχτικο το μηκος (μμμμμμμμμμμμμμμ……….) των φερστιμπρέσο του μαλαχτη. Φαντασου οταν βγει το κειμ, τι ρηβιου θα μαλαξω… θα ειναι ισως το πρωτο ποστ που θα πιασει ολοκληρη σελιδα σχολίων.

Screenshot_15.jpg

Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Αυτό το right click to attack, it is known που θα 'λεγε και ένα meme του Bathory. Εννοώ δεν είναι κάτι άγνωστο, το έχουν αρκετά σύγχρονα rpg (πιο έντονα το θυμάμαι από το PoE) και πρέπει να το είχα συναντήσει και σε παλιά όπως τα Dungeon Siege αν δεν απατώμαι. Ο λόγος είναι πως σε περιπτώσεις που παίζεις ranged ή caster (όχι ότι δε χρησιμεύει και σε melee) μπορείς πιο εύκολα να απεμπλακείς από μάχη ή να επιτεθείς αντί να κινηθείς κατά λάθος, κάτι που θα συνέβαινε αρκετά συχνά αν ήταν όλα τα βασικά actions mapped σε ένα πλήκτρο. Είναι δηλαδή πιο intuitive θεωρώ, ακόμη κι αν υποστηρίζεται το "κράτα το shift ή κάτι παρεμφερές για να μείνεις ακίνητος"...

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Δεν λεω οτι ειναι καινουριο, λεω οτι, για μενα παντα, ειναι παραλογο.

Δεν καταλαβαινω αυτο που λες. Ετσι η αλλιως θα προσπαθησεις ν απεμπλακεις με το αριστερο πληκτρο, το κλικ του μουβ, ετσι?
Αρα η θα το κλικαρεις στο εδαφος, η ενδεχομενως (κατα λαθος) σε καποιον εχθρο. Αν λοιπον ΔΕΝ το κλικαρεις σωστα στο εδαφος, οτι κι αν εχεις μαπινγκ στο δεξι πληκτρο, ο ηρως δεν θα κουνηθει.

Κι επισης ας αφησει ο ντεβ σε μενα το “ρισκο” αν θα μπερδευτω κι αν θα κλικαρω οπου θελω η οχι. Τι κανει δηλαδη? Με φυλαει απ τον εαυτο μου? Οταν λεει “ολα στο lmb”, γιατι εξαιρει το ατακ χωρις να με ρωτησει?

Οπως και να χει, οπως λες, ισως να ειναι χρησιμο στους ρειντζντ. Εμενα ως μελέ, με δυσκολευει και κυριως, δεν μου αφηνει ελευθερο το δεξι κλικ, οπου σχεδον παντα εχω καποιο αλλο σκιλ που μου ειναι απαραιτητο.

Top Bottom