Το καινούργιο μου PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

fotis_kfor

Gelatinous Cube
Μετά από σχεδόν 6 χρόνια αναμονής, ήρθε η ώρα που περίμενα! Έτσι προχώρησα στη σύνθεση και αγορά του pc μου που θα το χρησιμοποιώ για gaming αλλά και για όλα γενικώς.

Το PC αποτελείται από την εξής σύνθεση που έφτιαξα για τις καθαρά προσωπικές μου προτιμήσεις / ανάγκες :

KOYTI : AEROCOOL XPREDATOR X1 EVIL BLACK EDITION

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : XILENCE 700W GAMING SERIES PSU

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ : INTEL CORE I5-3570 3.40GHZ

MOTHERBOARD : ASUS P8Z77-V LX

MNHMH : CORSAIR VENGEANCE 8GB (2X4GB) DUAL CHANNEL 8-8-8-24

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ SSD : INTEL 330 SERIES 180GB SSD SATA3

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 2 : WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLACK SATA3

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 3 : WESTERN DIGITAL 3TB CAVIAR GREEN SATA3

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ : ASUS GTX660 TI-DC2-2GD5 2GB

ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ : CREATIVE SOUNDBLASTER Z

DVD-RW : LITEON BLU-RAY SATA

MONITOR : SAMSUNG LED 24" S24B370H 2ms

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ : LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD

ΠΟΝΤΙΚΙ : LOGITECH G500 GAMING MOUSE

MOUSEPAD : RAZER GOLIATHUS OMEGA CONTROL

ΗΧΕΙΑ : CREATIVE GIGAWORKS T40 SERIES II

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ : MICROSOFT WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64bit

Φυσικά τα προβλήματα που με κυνηγάνε σε κάθε μου αγορά PC δεν με ξέχασαν και έχω ένα θέμα με τα USB του tower που θα το πάω πίσω να μου τα συνδέσουν μιας και μάλλον θα μου αλλάξουν και τη motherboard επειδή από τα 2 USB3 λειτουργεί μόνο το ένα και το άλλο έχει πρόβλημα...

Πολύ δυνατό, Φώτη! :thumbsup: Ελπίζω να πάνε όλα με τη motherboard...

Το εργαλείο απλά σπέρνει :drummer: :worship: ! Το μόνο που θα πρόσθετα, αν δεν έχεις ήδη, είναι και ένα καλό headset, για τρελό κάψιμο της ώρες που η γειτονιά κοιμάται.

Θα ήθενα να ακούσω και εντυπώσεις σου από την Soundblaster Z, είναι περιέργως δύσκολο να βρεις reviews στο ιντερνετς.

Η μόνη ένσταση που έχω είναι στην κάρτα ήχου. Αντί να βγάζουν νέους drivers στην creative αυτοί απλά :malakas: :malakas: .(πολύ βολικό αυτό το emoticon χεχε)
Ξέχνα την όποια υποστήριξη σε software μετά την αγορά.
Για την δικιά μου Audigy SE βγάλανε τον Οκτωβριο νέους drivers, οι οποίοι είναι η υπάρχουσα έκδοση του 2009, δίνοντας μόνο ονομαστικά συμβατότητα για τα 8άρια. Η έκδοση παραμένει η ίδια, ούτε το όνομα δεν αλλάξανε. :blink:
Καλύτερα θα ήταν να πήγαινες σε καμία Xonar της Asus.

Fotis_KFOR, ουάου. Καλορίζικο!

Στα είπα κι από κοντά Φωτάρα, καλοδούλευτο το νέο μηχάνημα!!! :thumbsup: :thumbsup:

Ευχαριστώ παιδιά!
Θα το λιώσω (αφού ξεμπλέξω πρώτα με τους :malakas: ) και θα σας πω εντυπώσεις. Κάτι λίγο που έχω δει μέχρι στιγμής όμως δείχνει πολύ καλό σε επιδόσεις αλλά και η κάρτα ήχου δείχνει να είναι εξίσου καλή.
Πάντως λένε για την creative πως με την soundblaster Z έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος (recon3d) και έκανε καλή δουλειά, αλλά και για τους drivers κτλ θα είναι πιο προσεκτική σε σχέση με το παρελθόν.
Η πορεία θα το δείξει αυτό βέβαια.

Καλοριζικο το εργαλειο Φωτη. Δεν ξερω αν τα 4.180 γιγα των σκληρων ειναι αρκετα :lol:

Great0ldOne wrote:
Το εργαλείο απλά σπέρνει :drummer: :worship: ! Το μόνο που θα πρόσθετα, αν δεν έχεις ήδη, είναι και ένα καλό headset, για τρελό κάψιμο της ώρες που η γειτονιά κοιμάται.
</blockquote>

Εϊναι στα σχέδια η αγορά των http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Creative-Creative-SB-Tactic-3D-Rage-USB.htm" class="bbcode_url">Creative Tactic3d Rage :cheer:

<blockquote>Το μόνο που θα πρόσθετα, αν δεν έχεις ήδη, είναι και ένα καλό headset, </blockquote>

γιατι ρε; ντρεπεστε; εκφραστειτε ελευθερα.
ολοι εχουμε δικαιωμα στην εκφραση

οχι ρε φιλε, αλλα γιατι να μην γουσταρεις στο μαξ μια καλη μαχη με το κυριλε headset, την ωρα που ολοι στο σπιτι κοιμουνται? δεν ειναι θεμα ντροπης, its a matter of manners :deal:

Back