To know us bettah...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

grmadness

Lich
Approval of the Admiral
Φωνές από το φόρουμ... "Ώχουυυυυυυ, πάλι αυτός. Θα του βάλω το καλαμάκι στ... (sensored)

Περιγραφή εαυτού (πως σας βλέπετε-με καθρέφτη,ξέρω)
Ένα μίνι review, αν και δεν σας κόβω πρόθυμους... Εγώ πάντως θα συνεχίσω.

Ξεκινάω λέγοντας πως ενώ βλέπομαι, μπορώ να γίνω ΠΟΛΥ άσχημος.
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Επίσης έχει φτάσει η φαλάκρα στο γόνατο. Σχεδόν σαν Deep Gnome είμαι.
Για όσους αρέσκονται σε πιο εγκζότικ περιγραφές, έχω σχεδόν θεληματικό πηγούνι, τρίχες μέχρι και στις φτέρνες, χτενίζω τις παλάμες μου, ας πούμε πως στην πλάτη δεν μαυρίζω ποτέ, και ο Δαρβίνος μάλλον δεν θα μιλούσε για χαμένο κρίκο αν με είχε υπόψη του.
Οκ, αρκετά με εσάς, ας μιλήσουμε και για μένα τώρα.

Δεσποινίς ετών 37
Λατρεύω το Desktop PC, και τα PC Games. Επίσης λατρεύω και τα σπλάχνα του PC. :spiteful:
Γουστάρω καλή παρέα, μπυρωίνη, κρασίσια, BBQ, ακούω οτι μουσική κολλάει στο αυτί-λαγάνα, μα κυρίως Thrash because it's pure, διαβάζω πολλά πράγματα (από ιστορία μέχρι πορνό,ντισκάς), δουλεύω βάρδιες, και έχει πλάκα επειδή και η γυναίκα μου επίσης δουλεύει βάρδιες, άλλα ωράρια, οπότε τα μαγνητάκια στο ψυγείο είναι MUST. (Καλημέρα φτερωτό μου βατράχι, θα σε δώ σε κανα μήνα, και άλλα τέτοια ωραία).
Είμαι συλλέκτης LP, έχω μια - θέλω να πιστεύω - άξια συλλογή, καθώς και PC games από την υπέροχη era των αρχών των 90's μέχρι σήμερα.
Α,ναί. Ακούω στο όνομα Βασίλης, και αν μου ρίξετε κόκκαλο θα σας ακολουθήσω μέχρι το σπίτι...
Next time θα σας πώ για την ψύκτρα μου, τον Ξίγκι...

Grmadness wrote:
Φωνές από το φόρουμ... "Ώχουυυυυυυ, πάλι αυτός. Θα του βάλω το καλαμάκι στ... (sensored)

Περιγραφή εαυτού (πως σας βλέπετε-με καθρέφτη,ξέρω)
Ένα μίνι review, αν και δεν σας κόβω πρόθυμους... Εγώ πάντως θα συνεχίσω.

Ξεκινάω λέγοντας πως ενώ βλέπομαι, μπορώ να γίνω ΠΟΛΥ άσχημος.
Hidden content
Επίσης έχει φτάσει η φαλάκρα στο γόνατο. Σχεδόν σαν Deep Gnome είμαι.
Για όσους αρέσκονται σε πιο εγκζότικ περιγραφές, έχω σχεδόν θεληματικό πηγούνι, τρίχες μέχρι και στις φτέρνες, χτενίζω τις παλάμες μου, ας πούμε πως στην πλάτη δεν μαυρίζω ποτέ, και ο Δαρβίνος μάλλον δεν θα μιλούσε για χαμένο κρίκο αν με είχε υπόψη του.
Οκ, αρκετά με εσάς, ας μιλήσουμε και για μένα τώρα.

Δεσποινίς ετών 37
Λατρεύω το Desktop PC, και τα PC Games. Επίσης λατρεύω και τα σπλάχνα του PC. :spiteful:
Γουστάρω καλή παρέα, ακούω Thrash because it's pure, διαβάζω πολλά πράγματα (από ιστορία μέχρι πορνό,ντισκάς), δουλεύω βάρδιες, και έχει πλάκα επειδή και η γυναίκα μου επίσης δουλεύει βάρδιες, άλλα ωράρια, οπότε τα μαγνητάκια στο ψυγείο είναι MUST. (Καλημέρα φτερωτό μου βατράχι, θα σε δώ σε κανα μήνα, και άλλα τέτοια ωραία).
Είμαι συλλέκτης LP, έχω μια - θέλω να πιστεύω - άξια συλλογή, καθώς και PC games από την υπέροχη era των αρχών των 90's μέχρι σήμερα.
Α,ναί. Ακούω στο όνομα Βασίλης, και αν μου ρίξετε κόκκαλο θα σας ακολουθήσω μέχρι το σπίτι...
Next time θα σας πώ για την ψύκτρα μου, τον Ξίγκι...</blockquote>

OMG, έχεις ψυγείο;

Μου φαίνεται ή το ragequit άρχισε να γίνεται γραφείο συνοικεσίων; Σε λίγο θα μπορεί να βρεί γκόμενα ακόμα και ο grandpa-Bruce :trollface:

Sandwraith_ wrote:
Μου φαίνεται ή το ragequit άρχισε να γίνεται γραφείο συνοικεσίων; :trollface:</blockquote>

Why not; Καλή ιδέα.
Hidden content

που ειναι τα συνοικεσια ρε και δεν τα βλεπω? νεο υποφορουμ??
στο θρεντ αυτο το μονο γκομενικό που παιζει ειναι με το τριχωτο gnome...
α πα πα, δε θα παρω.

:cheers: :popcorn: :trollface:

Ειμαι γυμνος και τα αποκρυφα σημεια μου μου τα καλυπτουν καποια ποιηματα του σεφερη :trollface: <span class="bbcode_spoiler">μμμμμ νιω8ω μονος , παρε με τηλεφωνο ατακτο μου αγορι για να ζησουμε μια γκεημινκ εμπειρια :spiteful: </span>

πριν βουλιαξει το τοπικ αυτο....
να ρωτησω κατι?
γραφουμε μονο για μας? ή μπορουμε να κανουμε υποθεσεις και τα αλλα μελη? :trollface:
προφανως δεν πρεπει να προσβαλουμε....
edit: το σκεφτηκα, το σκεφτηκα και το ξανασκεφτηκα και μου ηρθε μια απιστευτα καταπληκτικη ιδεα... φακ γεα! ηταν τοσο καλη που μουδιασε το στομα μου!
<span class="bbcode_spoiler">γιατι δεν βαζει οποιος θελει την φωτο του?</span>

InfamousJohn wrote:
<span class="bbcode_spoiler">γιατι δεν βαζει οποιος θελει την φωτο του?</span></blockquote>

http://ragequit.gr/forum/off-topic/1085-o?limitstart=0

You're welcome.

Back