What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Bruce διαφωνώ για το περί καθρέφτη της κοινωνίας κτλ. Και στο στρατό τα ίδια μας λέγανε, αλλά απ΄οσο θυμάμαι όσοι κάναν χοντράδες τις πληρώνανε...
Όσο για την κοινωνία μας, αν κάποιος στο φιλικο σου περιβάλλον σε ενοχλει/υποβαθμίζει/χλευάζει τι θα κάνεις? Δεν θα απομακρυνθείς για να μη νώσεις στρουθοκάμηλος...?

On topic: Στο παιδί μου θα έδινα το ερέθισμα να ασχοληθεί με games από κάποια ηλικία και μετά (γύρω στα 8-10 χρόνια, ας μην καεί από πολύ νωρίς, δε θα το χαλάσει να γνωρίσει πρώτα και άλλα "games" όπως κρυφτό, ποδόσφαιρο, lego κτλ.). Κάνα mario, metroid, castlevania, gargoyle's quest, fortress of fear, sonic, streets of rage κτλ. για αρχή (τσάμπα τις φυλάω τις retro κονσόλες?) και αφού ξεκινήσει να μαθαίνει αγγλικά (απαραίτητη προϋπόθεση), θα του δώσω κάνα πιο περίπλοκο όπως zelda και secret of mana και φυσικά θα το συστήσω στην υπέρτατη πλατφόρμα με games όπως π.χ. heroes of might and magic 3, monkey island, diablo κτλ. και φυσικά θα του περάσω το "μικρόβιο" των rpg και των horror παιχνιδιών. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />


EDIT: Shadowdancer με πέθανες ρε συ με το edit σου :rofl: :rofl: :rofl:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Αδελφοποιτέ Μπρούς, αϊ αιντερστάντ γουέρ γιου αρ κάμινγκ φρόμ, αλλά :

Όπως σωστά είπες, ένα φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Όταν στην κοινωνία κάποιος δε σέβεται τους κανόνες και παρουσιάζει παραβατική συμπεριφορά, οφείλει να τιμωρείται για την προστασία του συνόλου. Όπως είδες, ήμασταν πάρα πολύ χαλαροί στο θέμα και επενέβημεν μόνο αφού ο Γάιος εξάντλησε κάθε είδος υπομονής και καλής θέλησης από μέρους μας.

Και ξέρω τι λες, εγώ κι εσύ μπορεί να 'μαστε χοντρόπετσοι και να διασκεδάζουμε το χάος, αλλά επίσης μπορεί εγώ να πιστεύω ότι η ληστεία τραπεζών είναι ανδραγάθημα και όχι έγκλημα. Όταν όμως είσαι υπεύθυνος για μια μικρή κοινωνία, οφείλεις να φροντίζεις για την όσο τη δυνατόν ομαλότερη λειτουργία της και πάντα να έχεις στο νου σου όχι τον Βετεράνο των Τρολοπολέμων, MVP του 9GAG και τα σχετικά, αλλά το αμούστακο παλλικαράκι που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τη μαγική οντότητα που λέγεται "ΦΟΡΟΥΜ".

Eιδικά από τη στιγμή που το φόρουμ έχει μια συγκεκριμένη θεματολογία -και δεν είναι το χάος του WebWar- η δουλειά μας είναι να το κρατάμε όσο πιο κόσμιο και γιούζερ φρέντλι γίνεται. Γιατί μπορεί εσύ, εγώ και δέκα άλλοι να είμαστε ΟΚ με ένα πιο "θερμό" κλίμα, αλλά οφείλω να λειτουργήσω ως αντμίν σωστός και όχι ως Μποράτσος Χαβαλεδομαήστωρ ο Α' και να διαφυλάξω το σύνολο.

Και το WebWar ρομαντικά και μεταξύ φίλων ξεκίνησε και είδες τί έγινε μετά.

YΓ Είδες τί ύπουλο πράμα είναι οι συζητήσεις περί παιδιών; <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238


c3rberoz wrote:
Συγγνωμη εκ των προτερων που επαναφερω το θεμα στα προηγουμενα γεγονοτα αλλα πρεπει να το πω...



ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ Θα ησυχασουμε για λιγο...Στην υγεια του μπαν :cheers:</blockquote>
Από το δικό σου ανελέητο spamming πάντως δεν γλιτώνουμε με τίποτα

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Συγγνώμη που συνεχίζω το off topic αλλα θέλω να πω οτι απαγοητεύτηκα απο τον γαίο γιατί φαίνεται οτι επίτηδες το παρατράβηξε λές και το ζήταγε το μπαν, επίσης χάσαμε και ενα μέλος στο cosmoraidin <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
θέλω να πιστεύω οτι δεν ηταν μόνιμο και οτι θα ξαναεπιστρέψει
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705


Borracho wrote:
Όταν στην κοινωνία κάποιος δε σέβεται τους κανόνες και παρουσιάζει παραβατική συμπεριφορά, οφείλει να τιμωρείται για την προστασία του συνόλου.</blockquote>

Και φυσικά, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό..http://www.slackjawpunks.com/wp-content/uploads/2012/08/Rick-Grimes-Machete.jpg" class="bbcode_url">.
<img src="http://ic.pics.livejournal.com/1_rhiannon_1/7565021/65813/65813_600.jpg" alt="65813_600.jpg" class="bbcode_img" />

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Τι σκηνάρα διάολε...Ρίκαρος ΦΤΓ, αφού φιρί φιρί το πήγαινε ο τεντυμπόης ο Σπανιόλος...

YΓ Φυσικά δεν είναι πέρμαμπαν και αν σεβαστεί τους κανόνες του φόρουμ, θα συνεχίσει κανονικότατα να είναι μέλος του και να χαρίζει απλόχερα την τρολερή σοφία του :pope:
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


Brother Bruce wrote:
εμενα δε μ αρεσουν τα μπανς, ακομα κι αν εβριζε εμενα ο γκαιος κι ο οποιος γκαιος.

επισης χωρις να εχω μιλησει μαζι του, νομιζω οτι ο γαιος κρανιωθηκε κι αρχισε να φυτιλιαζει τους παντες οταν του ειπαν 5-6 οτι δε γουσταρουν πολιτικο θρεντ στο φορουμ. μαντεψια ειναι αυτο και δε λεω οτι συμφωνω μαζι του, αλλα το θεωρω ελαφρυντικο.</blockquote>

Δεν κατάλαβα, το μόνο πολιτικό σχόλιο που έγινε σε αυτό το thread έγινε από εμένα σε αρχικό μου post, δεν είδα κανένα πολιτικό σχόλιο του Γάιου, εκτός αν αναφέρεσαι σε παρελθοντικό γεγονός. Σε εμένα κανείς πάντως δεν έδειξε να θίγεται επειδή έδωσα πολιτική χροιά στο θέμα.
<u>Και εμένα δεν μου πολυαρέσουν τα ban</u>, (ούτε στην περίπτωση του Γάιου), όταν όμως αυτά αφορούν εμένα που είμαι και λιγάκι αναίσθητος σε τέτοιου είδους πειράγματα, όμως το forum δεν πρέπει να παίρνει αποφάσεις με βάση τις υποκειμενικές και ποικίλες ιδιοσυγκρασίες των μελών, αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποια αντικειμενικά όρια που δεν πρέπει να υπερβαίνονται για να προστατεύονται τα πιο ευαίσθητα άτομα.

 

quake_gl

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 9, 2013
Messages
354
Ποια ευαίσθητα άτομα ρε παιδιά??Χαχα,μεταξύ μας είμαστε.
Επειδή μας τα έπρηζε τον bannaραν,χαχαχα. :lol:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Ξεχνάς αγαπητέ Quake ότι:
πρώτον δεν είναι όλοι οι εγγεγραμένοι χρήστες κοινό του pc master (ώστε να ξέρουν τις ιδιοτροπίες και το ύφος γραφής του καθενός από μας) και δεύτερο,
αυτά που γράφουμε τα διαβάζουν ακόμη περισσότεροι (σε σχέση με τους users) guests καθημερινά... :cheer:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Όπως προείπα, η γραμμή τραβιέται όταν η όποια "σκληρή" γλώσσα κατευθύνεται προς συγκεκριμένα μέλη ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ και σε βάρος της συζήτησης που γίνεται πάνω στο θέμα του εκάστοτε thread.

Όταν προσπαθούμε να κάνουμε μια συζήτηση για ένα οποιοδήποτε θέμα, και η συμμετοχή σου είναι "ΔΕΙΞΕ ΒΟΙΖΓΟΙΑ" και "να σου αφιερώνω ένα ποιηματάκι για το μπούτζο μου", και το τραβάς αυτό για 3 σελίδες συνεχόμενες ΠΑΡΑ τις διαρκείς εκκλήσεις για να σταματήσεις, θα βας ban. Απλά και ξάστερα.

Δικαίωμα του Gaius προφανώς το να θεωρεί πως δεν ξεπέρασε κάποια γραμμή. Δικαίωμα και του όποιου μέλους να θεωρεί το ban "too much". Aλλά όσον αφορά τους ιθύνοντες ( :rofl: ) του Forum η συμπεριφορά αυτή άξιζε ban.

Ας κλείσει το ρημάδι το θέμα του ban και ας προχωρήσουμε. Τις ενστάσεις σας πείτε τες σε ΡΜ (τζάμπα το βάλαμε?), τα σχόλια του στυλ "sorry για το off-topic αλλά θέλω να πω ότι..." απλά διαιωνίζουν μια συζήτηση η οποία πλέον δεν έχει νόημα, και αυτό το γράφω ως συμμετέχων στο forum και όχι ως moderator.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ενταξει λοιπον, τερμα η μπανοκουβεντα. ας παρουμε τα κουβαδακια μας κι ας μπουμε στο τσατ του ραδιομπορατσου να το κανουμε σε μια ωρα μ...ι καλλιγραφια. αιμααααααααααααα!!!!
ον τοπικ, θεωρω οτι εφοσον το παιδι μου θα με λατρευει ετσι κι αλλιως ως πατερα, μιας που ειμαι αξιαγαπητος, γλυκος, και σε καλη ποδοσφαιρικη ηλικια, μην ξεχναμε, θα ενδιαφερθει μονο του οταν ερθει η ωρα, για το τι κανει ο γερος μπροστα στην οθονη αυτη. τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους...

ηδη εχει μπει σε εφαρμογη αυτη η διαδικασια με τα 2 ανηψια μου, 12 και 8 περιπου. ξεκινησαν βλεποντας με απορημενα ματια τον πατερα και τον θειο τους ολη μερα στο πισι, κι εχουν ηδη περασει απο νιντεντο, xbox, λιγο κινέκτ και τωρα τελευταια καιγονται στο λολ με τους φιλους τους ολο τ απογευμα. μαλιστα εχω γινει ο ηρωικος σουπερ θειος που ολοι οι συμμαθητες τους ζηλευουν κ θα ηθελαν να εχουν, αφου ξερουν οτι καθομαι κανενα 8ωρο στο πισι.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466


Renivid Anul wrote:


c3rberoz wrote:
Συγγνωμη εκ των προτερων που επαναφερω το θεμα στα προηγουμενα γεγονοτα αλλα πρεπει να το πω...



ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ Θα ησυχασουμε για λιγο...Στην υγεια του μπαν :cheers:</blockquote>
Από το δικό σου ανελέητο spamming πάντως δεν γλιτώνουμε με τίποτα</blockquote>

Δε θα το παρω ως προσβολη γιατι θα γινει αλλη διαμαχη αντ'αυτου θα βαλω λιγο monty python

http://www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE



 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<span class="bbcode_spoiler">

</span>

Borracho wrote:
και δεν είναι το χάος του WebWar</blockquote>

A, WebWar. Πραγματικά οne of a kind.

Και να ήθελα δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βρώ φόρουμ που να ταιριάζει καλύτερα. σε αυτή την αναλογία.

Μετά την πτώση του τρίτου, έχει υπάρξει κάποια συνέχεια ή διασκορπίστηκαν σε άλλα (πολιτικά) φόρουμ?

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


ShadowDancer wrote:
<span class="bbcode_spoiler">

</span>

Borracho wrote:
και δεν είναι το χάος του WebWar</blockquote>

A, WebWar. Πραγματικά οne of a kind.

Και να ήθελα δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βρώ φόρουμ που να ταιριάζει καλύτερα. σε αυτή την αναλογία.



Μετά την πτώση του τρίτου, έχει υπάρξει κάποια συνέχεια ή διασκορπίστηκαν σε άλλα (πολιτικά) φόρουμ? </blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">Υπάρχει ένα που λέγεται βόθρος,δεν ξέρω αν σου κάνει. :lol: :lol:

http://webwar.createaforum.com/932945-928945957964945/</span>



 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
:lol: :lol: :lol:

γαιούς κάνεις σαν παιδάκι

IP ban inc?
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,402
Μην κάνετε τον κόπο να απαντάτε στα posts του gaius, μέχρι να λήξει η περίοδος του banning θα σβήνονται τα πάντα που γράφει από alts.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Οι 2 δρόμοι του Ατέρμονου Γάιους:

1) να δεχθεί πως ο χαβαλές έχει πλάκα αλλά από ένα όριο και μετά καταντάει προσβλητικός, κουραστικός και κακόγουστος, να καταλάβει πως υπάρχει μια στιγμή για όλα και πως κάποτε πρέπει απλά να σταματάς, να δεχθεί πως ξεπέρασε τα όρια εν προκειμένω και να επιστρέψει μετά την λήξη του ban του με ελάχιστη ωριμότητα παραπάνω.


2) να φτιάξει 3-4 accounts ακόμα και να πουλάει τρέλα και ειρωνία προς τους "φασίστες" που τον μπάναραν "χωρίς λόγο".

Ε δεν βοηθάς κι εσύ λίγο ρε μαν :Ρ
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705


Admiral wrote:
Μην κάνετε τον κόπο να απαντάτε στα posts του gaius, μέχρι να λήξει η περίοδος του</blockquote>

Πώς τα γράφεις κι εσύ έτσι; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

nina

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 3, 2013
Messages
331
Εγω παντως θα ηθελα να επιστρεψει ο Γαιους. Οπως φαινεται, του κοστισε που εφυγε, γιατι του αρεσε το φορουμ. Αλλωστε ολοι κολλησαμε εδω μεσα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Υ.Γ. μου φαινεται πως το θρεντ πρεπει να μετανομαστει σε "<b>της ποπης</b>" <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom