<blockquote><br>τελικα το μεγαλυτερο μερος των υπογραφων που μαζευτηκαν για την επαναληψη του δημοψηφισματος, ηταν απο bot. εντελως τυχαια, καποια απο τα bot φτιαχτηκαν απο μελη του 4chan.</blockquote><br>Το άρθρο το οποίο linkαρες δεν γράφει κάτι τέτοιο. Αυτό που γράφει είναι αυτό...<br><br>
telegraph wrote:
Web archive records show the number of signatures connected to IPs in the United Kingdom leaping from 365,483 at 9.21pm on June 25 to more that 2.4 million by 11.01pm.<br><br>Hackers in online chatroom 4Chan have even been boasting about their part in the 'prank'.<br><br>If true, the discovery is bound to raise serious concerns about the government's cyber-security, while potentially undermining the legitimacy of future petitions.</blockquote><br>Μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι για όλα τα παραπάνω, γι'αυτό και το site το οποίο linkαρες είναι προσεχτικό και δεν υποστηρίζει αυτό που γράφεις εσύ.<br><br><br>Όπως και να'χει, εγώ πάντως απ'αυτά που είδα/άκουσα τις προηγούμενες μέρες (τώρα έχει αρχίσει να το ξεχνάει το θέμα σιγά-σιγά ο κόσμος) έχω να παρατηρήσω πως οι Έλληνες Brexitαδες ΚΑΙ Bremainαδες συνήθως λένε μεγάλες μπούρδες. Bremain-α δεν έχω δει να μιλάει ποτέ για την ουσία(αν συμφέρει και γιατί τους Βρετανούς το Bremain) αλλά για ακροδεξιούς και φασίστες, για τον Trump που είπε ευχαριστώ(!), μέχρι και τα ΛΟΑΤ δικαιώματα έχω δει να αναφέρουν. Ενώ παράλληλα βλέπω τους Brexitάδες να λένε τυπικά ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση τιμωρήθηκε για την εξοντωτική οικονομική πολιτική που επιβάλει στους λαούς, πως οι Βρετανοί δεν μπορούσαν άλλο, και πως πρέπει η Μερκελ να αλλάξει την πορεία του τρένου πριν φύγουν όλοι. Προφανώς ξεχνάνε (ούτε καν ξέρουν;; !) πως η Βρετανία είχε μεγάλες ελευθερίες όσων αφορά την οικονομική της πολιτική, δεν ήταν ποτέ π.χ. σαν την Ελλάδα, μια μικρή ανίσχυρη χώρα (παίζει ρόλο η ισχύς) μέσα στην Ευρωζώνη και μέσα στο μνημόνιο. Φανατικοί οπαδοί, λες και είναι ματς Ολυμπιακού Παναθηναϊκού, που απλά φωνάζουν συνθήματα τα οποία συχνά παπαγαλίζουν από άλλες πηγές. Με το ζόρι κρατήθηκα να μην κράξω φίλους/γνωστούς όταν είδα να γράφουν τέτοια πράγματα στο φεϊσμπουκ.