What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το NeoGAF ανατινάχθηκε - ResetEra Driveby Trolling Thread

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,433
<blockquote><br>αφου δεν παταει γυναικα το ποδι της στο φορουμ που να την βρεις για συντακτρια?<br></blockquote><br>Γυναικες gamers υπαρχουν αλλα οι περισσοτερες δεν μπαινουν σε φορουμς.  Στο digital expo που εγινε πριν 4 εβδομαδες ηταν 4 κοριτσια για το τουρνουα mortal kombat. Και τις ειδα που παιξανε οτι ηταν καλες αλλα σαφως οχι τοσο καλες οσο εγω. Και εννοω κοριτσια εκει γυρω στα 20-25 καπου εκει πρεπει να ηταν. Και στο injustice 2 ηρθαν αλλες 2. Ενω την προηγουμενη φορα που ειχα παει σε τουρνουα ημασταν μονο αντρες.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,703
Και τελικά άνοιξε, με 3 μέρες καθυστέρηση:<br><br>https://www.resetera.com/
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,429
Ομορφούλι είναι το theme, απλό και καθαρό.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,627
<blockquote><br>Και τελικά άνοιξε, με 3 μέρες καθυστέρηση:<br><br></blockquote><br><br>Μπαίνω ετσι απο περιέργεια.<br><br>Θρεντ: <i><b>Is Witcher 3 the most overrated game of this gen?</b></i><br><br>Ρε Irenicus, πότε πρόλαβες ρε αδεφάκι μου?  :silly: :silly: :silly:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Πολύ άσπρο όμως. Τι έχει να πει η κοινότητα περί αυτού;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br><br>Θρεντ: <i><b>Is Witcher 3 the most overrated game of this gen?</b></i><br><br>Ρε Irenicus, πότε πρόλαβες ρε αδεφάκι μου?  :silly: :silly: :silly:<br></blockquote><br><br>Ξεκινάει με καλή βάση τώρα. Μπράβο τους.
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες το σχετικό δράμα και μένω εκστασιασμένος από την ποσότητα ανοησίας που έχει παραχθεί από αυτό. <br>Μεξικάνικη σαπουνόπερα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,569
Δε με νοιαζει τι παιχτηκε στο gafiθηκαμε αλλα οποιος εχει να πει κατι ασχημο για το whitcher να το πει μπροστα μου, ενω κραταω σπαθι... Σε ερημικη τοποθεσια και αφου εχει σκαψει τρυπα δυο μετρων.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,703
ΔΕΝ θα τελειώσει έτσι απλά αυτή η ιστορία.<br><br>Ακόμα ένα μέλος του NeoGaf και αυτοπροσδιοριζόμενος ως "φεμινιστής gaming journalist" διώκεται ως sex offender.<br><br>http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1456950<br><br>https://medium.com/@mombot/anthony-white-fake-feminist-fake-games-journalist-real-sex-offender-17e3e737702a
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,937
οχι που θα τελείωνε το δράμα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,433
Ναι αλλα λειτουργει κανονικα ομως και παλι το neogaf και ας συνεχιζουν το να τον βριζουν. Τωρα τα εβαλαν και με την sony  και σταματησαν να ασχολουνται τοσο μαζι του διαβαζω γιατι εδειξε λεει στο trailer του last of us 2 να σφαζουν γυναικες. Ειδα το trailer και τετοια εχουμε δει σε παρα πολλα παιχνιδια και ταινιες δρασης .
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Καλά το έχουν χάσει τελείως;;;;; Στα περισσότερα παιχνίδια ξεκλειρίζουμε τον μισό αντρικό πληθυσμό και έτσι και δείξει να σφάζουν μία γυναίκα είναι μισογυνισμός; Δλδ όταν σκοτώνουμε κατά χιλιάδες τους άντρες όλα οκ; ΡΑΤΙΣΜΟΣ!!!!!<br><br>Και παραμένω offended με την biowere. Έναν άντρα με τρίχες δεν έχει φτιάξει. ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,703
ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ

Κάποιος έκατσε και έφτιαξε ένα μποτ το οποίο συγκεντρώνει και λιστάρει όλα τα bans που πέφτουν στο ResetEra, το φόρουμ-διάδοχο του NeoGAF.

https://resetera.github.io/posts/

Κάθομαι και διαβάζω τα "Reasons" και γελάω μόνος μου.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,429
Εγώ πάντως στο νέο forum τα πηγαίνω πολύ καλύτερα, δεν έχω φάει κανένα ban έως τώρα. Στόχος είναι να γίνω moderator και μετά να κάνω πράξη το σενάριο του Purge εναντίον των κονσολάδων :D
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,829
Δεν ξέρω αν αξίζει να ανελιχθείς σε ένα φόρουμ που φιμώνεται η ελευθερία του λόγου... επειδή θα θιχτούν οι γυναίκες, gay, λεσβίες και λοιπές "μειονότητες", ακόμη κι αν παρουσιάζεις επιχειρήματα, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα διαβάσουν οι mods, ban παντού ακόμα κι αν τα σχόλια δεν είναι ρητορική μίσους, ούτε καν προσβλητικά.

Δεν πολεμάς για ισότητα με το να γίνεσαι ο ίδιος φασίστας.

Στο neogaf μπορεί να υπήρχαν τέτοια περιστατικά αλλά γίνονταν μία στο τόσο, εδώ ό,τι "καταπιεσμένη" κυράτσα ήταν στο προηγούμενο φόρουμ (ή και όχι) βρήκε ορμητήριο, για να παλέψει για τους LGBT, χωρίς να τους ρωτήσει αν οι ίδιοι/ίδιες θέλουν, πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ που αφορά τα παιχνίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=d3zGJLyoLHY

(...γιατί, προφανώς, αν επαινείς τη δουλειά ενός δημιουργού, σημαίνει αυτόματα ότι συμφωνείς με τις θρησκευτικές, πολιτικές κλπ. πεποιθήσεις του, αν και ο Vavra είχε δίκιο στη συγκεκριμένη περίπτωση, να μην πάει για το"inclusion"...)
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,429
Το πρόβλημα δεν είναι οι απόψεις, όποιες και αν είναι αυτές. Και στο NeoGAF και στο καινούριο forum τα προβλήματα είναι δυο: echo chamber (όλοι έχουν σαν πρόβατα την ίδια αποψη και αλληλοεπιβεβαιώνονται ) και ganging up (μόλις βγει κάποιος εκτός γραμμής πέφτουν όλοι μαζί να τον κραξουν μέχρι να φαει ban). Όταν αρνείσαι δογματικά να ακούσεις έστω κάτι διαφορετικό, ακόμα και αν είσαι τελείως αντίθετος με αυτό, τοτε μοιραία θα πέσεις απο τα σύννεφα π.χ.  όταν εκλεγεί ο Τραμπ. Τον οποίο δεν εκτιμώ καθόλου αλλά θέλω να βγει ξανα, έτσι για αντίδραση.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,569
Γιατι δεν στηνουν μια κοινοτητα στη Γουιανα; το ειχε κανει ο αιδεσιμωτατος Jim Jones και ειχε μεγαλη επιτυχια. ακομα για αυτο μιλανε.
εχουν γυριστει ντοκιμαντερ και ταινιες με το θεμα.
Οταν δεν σε χωραει ο κοσμος, χτισε εναν δικο σου κοσμο....
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
[quote quote=501878]Το πρόβλημα δεν είναι οι απόψεις, όποιες και αν είναι αυτές. Και στο NeoGAF και στο καινούριο forum τα προβλήματα είναι δυο: echo chamber (όλοι έχουν σαν πρόβατα την ίδια αποψη και αλληλοεπιβεβαιώνονται ) και ganging up (μόλις βγει κάποιος εκτός γραμμής πέφτουν όλοι μαζί να τον κραξουν μέχρι να φαει ban). Όταν αρνείσαι δογματικά να ακούσεις έστω κάτι διαφορετικό, ακόμα και αν είσαι τελείως αντίθετος με αυτό, τοτε μοιραία θα πέσεις απο τα σύννεφα π.χ. όταν εκλεγεί ο Τραμπ. Τον οποίο δεν εκτιμώ καθόλου αλλά θέλω να βγει ξανα, έτσι για αντίδραση.

[/quote]

Παρακολούθησα ένα μικρό δράμα έκει με ένα σχόλιο σου σαν επίκεντρό και συγχίστηκα και εγώ με την συμπεριφορά ορισμένων απέναντι σου χωρίς όμως να συμφωνώ με το περιεχόμενο του σχετικού σου σχόλιου αλλά ούτε και με την ευχή σου να ξαναβγάλουν πάλι τον ηλίθιο φασίστα που έχουν τώρα.

Αλλά είναι τόσο μαλάκες που θα το κάνουν.

Δεν ξέρω τι φταίει, η κουλτούρα τους, το πως έχτισαν αυτή τη χώρα, το γεγονός πως δοξάζουν ένα απαρχαιωμένο σύνταγμα ως θεό, η σκατένια ζουγκλοειδής κοινωνία τους που δοξάζει το χρήμα, ή μπορεί το νερό που πίνουν να είναι που τους κάνει να θέλουν να λυντσάρουν καθε έναν που έχει διαφορετική άποψη με τη δική τους και τα πράγματα είναι χειρότερα όταν αυτή η άποψη τους φανεί πως συμπλέει με θέματα τα οποία εκείνοι νιώθουν εχθρικά. Η μόνη διαφορά είναι πως με όσους είναι φιλικοί σε ιδέες αντίθετες με εκείνες των σημερινών Ρεπουμπλικάνων μπορείς να βρεις θέματα να συζητήσεις χωρίς υστερίες. Με τους φασίστες τους, όπως και με τους δικούς μας, πέφτεις σε έναν αγράμματο τοίχο.

Δεν υπάρχει χώρος εκεί μέσα για μετριοπάθεια και ώριμη συζήτηση, ή είσαι μαζί μας ή εναντίον μας.

Απόλυτα φιλική συμβουλή: σε κάποια θέματα είναι φρόνιμο να μην μπλέξεις μαζί τους, όχι γιατί δεν μπορείς να κάνεις εσύ κουβέντα αλλά γιατί ορισμένοι εκεί  νομίζουν πως είναι διανοούμενοι ενώ στην πραγματικότητα έχουν γίνει αυτό που βρίζουν. Δογματικοί και σε ένα βαθμό φασίστες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,569
Να εισαι αυτο που καταγγελεις, ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος της Αμερικανιας. Η λιστα ειναι ατελειωτη. αν δεν κανω λαθος, ειναι επιστημονικα επιβεβαιωμενο οτι η βλακεια δεν εχει θεραπεια. επομενο ειναι οι προσπαθειες μας να να φερουμε την λογικη σε τετοιους εγκεφαλους, να μοιαζουν με προσπαθεια να ξεσκονισουμε την παραλια.
Screenshot_2018_06_24_19_15_45.png
 
Top Bottom