Το Netflix Έχει PC Κέημς

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Borracho

Ancient Red Dragon
PC Games σε μπέτα στο Νέφλιξ Άπ στα Γουίντονς. Ευχάριστη έκπληξη. Παίχτε μπας και χαρούν και βάλουν τίποτε τση προκοπής.

Ο κυρ Στέφανος μάλλον την έχει μυριστεί την δουλειά οτι σε λίγο το gaming θα είναι netflix οπότε μας προετοιμάζει σιγά σιγά.

Κυκλοφορεί το νέο Witcher σε GOG, Steam, Epic Store, PS, Xbox, Game Pass...
-Χμμμ ναι αλλά εγώ gameάρω ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΤΦΛΙΞ, πότε θα βγει και εκεί?

#ΣημείαΤωνΚαιρών #ΑυτοιΕιστε

Γεια σου ρε Σρε γίγαντα, κρατάς το πνεύμα του '97 ζωντανό.

Προφανώς δεν μιλάμε ακόμη για ΑΛΗΘΙΝΑ PC Κέημς, αλλά για ίντι/αφηγηματικές σαπιλίτσες τύπου Oxenfree, Immortality, 12 Minutes, Rise of the Golden Idol, Valiant Hearts που για ορισμένους διακριτικούς πρεζάκηδες ανάμεσά μας, αποτελούν δυνατές εμπειρίες. Είναι λίγο φάση, αφού το πληρώνεις που το πληρώνεις, ας σου έρχεται η μηνιαία ίντι πρέζα στο Στήμ λίγο πιο φτηνά.

Σε mobile συσκευές έχει μεγαλύτερη γκάμα, χωρίς διαφημίσεις ή IAP's, οπότε μπορείς να ζαβλακώνεις τα παιδιά δίχως να σ'ενοχλούν ανά δίλεπτο 'Μπαμπά ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ;, 'ΜΠΑΜΠΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ' και λοιπά σατανικά. Μπόνους το ζαβλάκωμα της συζύγου για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Απέχουμε αρκετά από το μέλλον που τα πάντα θα στρημάρονται σε 4Κ/Ultra σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όσο κι αν το προσπαθούν οι εταιρείες. ΙΣΩΣ σε δέκα χρόνια δούμε κονσόλες που θα λειτουργούν ως ισχυρά streaming boxes (σαν τούρμπο Nvidia Shields ένα πράγμα) συμπληρωματικά των αντίστοιχων υπηρεσιών Microsoft και Sony. Για την ώρα το '28 έχουμε νέο Xbox και νέο PS και προορίζονται να βαστήξουν οκταετία, οπότε έχουμε μέλλον.

Δεν θέλω να νοικιάζω παιχνίδια. Θέλω DRM free αντίτυπα που να είναι δικά μου για πάντα. Ιδανικά, αν βγαίνει remaster πχ να αναβαθμίζεται τσάμπα ή με μικρό κόστος το αντίτυπο. Το ίδιο και για ταινίες, σειρές, μουσική.
Το streaming θέλω να γίνεται από υλικό που το ελέγχω εγώ: Jellybean server.
Έχει καταντήσει αηδία το να νοικιάζεις τα πάντα και να μην σου ανήκει τίποτα.

που είναι αυτά τα pc games και δε τα βλέπω; επίσης πήγα να βάλω Civilization για κινητό και μου λέει ότι δεν supported το Redmi 11S? Τι διάολο; Από Galaxy S30 ή όπου έχει φτάσει και επάνω μόνο;

Στο steam οτι παιρνεις το εχεις για παντα. Στο netflix και στο gamepass νοικιαζεις για αυτο και η καλυτερη επιλογη ειναι το steam. Τωρα αν γινει καμια μεγαλη καταστροφη στον κοσμο οπως πχ τριτος παγκοσμιος πολεμοςκαι εξαφανιστιε το steam και το ιντερνετ τοτε ναι θα τα χασουμε ολα οσα εχουμε στο steam αλλα μεχρι να γινει κατι τετοιο δεν εχουμε προβλημα.

Στο steam οτι παιρνεις το εχεις για παντα. Στο netflix και στο gamepass νοικιαζεις για αυτο και η καλυτερη επιλογη ειναι το steam. Τωρα αν γινει καμια μεγαλη καταστροφη στον κοσμο οπως πχ τριτος παγκοσμιος πολεμοςκαι εξαφανιστιε το steam και το ιντερνετ τοτε ναι θα τα χασουμε ολα οσα εχουμε στο steam αλλα μεχρι να γινει κατι τετοιο δεν εχουμε προβλημα.
για αυτό τα παίρνουμε gog και τα γράφουμε σε εξωτερικούς HDD για να είμαστε έτοιμοι, μαζί με τα μακαρόνια, για την αποκάλυψη

Στο steam οτι παιρνεις το εχεις για παντα.
Στο Steam, ό,τι παίρνεις, αν δεν το έχεις εγκατεστημένο, το έχεις για όσο υπάρχει το Steam. Αν το έχεις εγκατεστημένο και έχει κάποιο on-line DRM check ή κάτι παρεμφερές, και πάλι το έχεις όσο υπάρχει το Steam. Αν δεν υπάρχει τέτοιο εμπόδιο, το έχεις όσο είναι εγκατεστημένο στον δίσκο ή μέχρι να τα κακαρώσει ο τελευταίος. Αν δεν υπάρχει πια Steam όταν θελήσεις να το επανεγκαταστήσεις, το έχασες.

Στο Steam, ό,τι παίρνεις, αν δεν το έχεις εγκατεστημένο, το έχεις για όσο υπάρχει το Steam. Αν το έχεις εγκατεστημένο και έχει κάποιο on-line DRM check ή κάτι παρεμφερές, και πάλι το έχεις όσο υπάρχει το Steam. Αν δεν υπάρχει τέτοιο εμπόδιο, το έχεις όσο είναι εγκατεστημένο στον δίσκο ή μέχρι να τα κακαρώσει ο τελευταίος. Αν δεν υπάρχει πια Steam όταν θελήσεις να το επανεγκαταστήσεις, το έχασες.
Κάποια στιγμή παλιά θυμάμαι είχανε πει ότι αν πάνε να κλείσουν, θα κάνουν ένα update που θα καταργήσει το DRM τού steam. Επίσης δεν χρησιμοποιούν όλα τα παιχνίδια στο steam το drm.

Από την άλλη θυμάμαι την desura. Δεν την είχα χρησιμοποιήσει αλλά την θυμάμαι γιατί είχε βγάλει πελάτη για λίνουξ πριν το steam. Κάποια στιγμη αργότερα έκλεισε ξαφνικά αφήνοντας ακόμα και απλήρωτους αρκετούς που είχαν βάλει τα παιχνίδια στην πλατφόρμα. Πολλοί από αυτούς αν και συχνά δεν είχαν πάρει τα λεφτά τους έδωσαν με δική τους πρωτοβουλία καινούργια κλειδιά στο steam τζάμπα σε όσους είχαν αγοράσει το παιχνίδι τους.

Screenshot 2025-04-09 151248.jpg

Στο 4K tier βλέπω αυτή τη λωρίδα Games Beta στα Windows 11. Σε κινητό έχει τη μεγαλύτερη γκάμα των mobile games. Προφανώς, στην εποχή της ψηφιακής διανομής, δεν μας ανήκει τίποτε, αν κλείσει το Steam ή το Epic ή ό,τι, χάνεται και η συλλογή.

Προσωπικά, παρά την ευχαρίστηση που μου προσφέρει το να έχω ένα ζωντανό ψηφιακό αρχείο της ζωής μου μέσα από τα παιχνίδια, αν μια μέρα χάνονταν τα πάντα, δεν θ'αγχωνόμουν ιδιαίτερα, θα έβρισκα κάτι άλλο ν'ασχοληθώ. Είναι το ταξίδι, όχι ο προορισμός :D

Το νήμα το άνοιξα για το heads up, είναι ένας ωραίος και οικονομικός τρόπος να παίξει κάποιος indie παιχνίδια που μπορεί διαφορετικά να μην έβλεπε ποτέ ή να περίμενε χρόνια για ν'αγοράσει.

ΥΓ Νίτρε το Civ για κινητά, θέλει χτηνάκι τελέφωνο, είναι γι'αρχόντους του S25, όχι τώρα λινάτσες βάλαμε ένα Android να κάνουμε δουλειά μας ασούμ. Σε λίγο θα μας πεις ότι τηλέφωνο αγοράζεις βάσει αναγκών κι όχι πρεστίζ καφετέριας. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

για αυτό τα παίρνουμε gog και τα γράφουμε σε εξωτερικούς HDD για να είμαστε έτοιμοι, μαζί με τα μακαρόνια, για την αποκάλυψη
Μπράβο ρε νιτρε! Είσαι μεγάλος μάγκας. Όταν έρθει η ώρα, δεν θα μας βολεψεις μόνο με μακαρόνια, αλλά και με παιχνίδια ( έχε στην συλλογή fallout 1 και 2 για το απόλυτο immersion)

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος θα διεξαχθεί με πέτρες, ρόπαλα και κουτάτα κέιμς (ή γραμμένα σε εξωτερικούς HDD - δεν χαλάμε χατίρια).

Όχι ρε συ, απλά θα επιτεθούμε όλοι μαζί στο bunker του Νίτρο και μαζί με τα μακαρόνια θα πάρουμε και τα games που έχει μαζέψει.

Back