What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το πισι μου βγάζει γλώσσα

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
εισαι σίγουρος οτι οι δαίμονες τα φαντάσματα που ειχες σπίτι σου φύγανε με την τηλεόραση?
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,039
<blockquote><br>εισαι σίγουρος οτι οι δαίμονες τα φαντάσματα που ειχες σπίτι σου φύγανε με την τηλεόραση?<br></blockquote><br><br>Αυτό δεν το ξέρω, εγώ πάντως έφυγα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
<blockquote><br>Έχω ένα απλό αλλά εκνευριστικό πρόβλημα. Το dvd του PC ανοιγοκλείνει μόνο του. Στο άκυρο. <br><br>Τι μπορεί να φταίει?<br></blockquote><br><br>Το ότι έχεις ακόμα DVD drive.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Ερωτηση<br>το παραθυρο για την προωθηση της tv στο εξωτερικο περιβαλλον. Ανοιξε μονο του?<br><br>Εγω ειχα ενα dvd που ανοιγε μονο του, οταν διαβαζε το δισκακι. Σε καποια φαση εφαγα σπινιαρισμενο δισκακι στο κεφαλι.<br><br>Νομιζω οτι υπαρχει μια βιασυνη για την καταργηση του dvd. Εγω παντως δεν θα ειχα καμια διαθεση να ακρωτηριασω τις υπαρχουσες εναλλακτικες του υπολογιστη.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>Ήρθε η ώρα να μπεις στο club αυτών που δεν έχουν dvd drive. Από εδώ και μπρος, όλα σου τα retail games θα τα ανοίγεις μόνο για να δεις το key. Από εδώ και μπρος θα εύχεσαι να είχες βάλει και εσύ VDSL μπας και καταφέρεις να παίξεις παιχνίδι την ίδια ημέρα με την ημέρα αγοράς. Θα κοιτάς όμως το tower σου και δεν θα βλέπεις την ασχήμια... μπρος στα κάλλη, τι &#039;ναι ο χρόνος!<br></blockquote><br>Μα... αυτό κάνω ήδη.  :pP
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>το "back orifice"<br>ζει στο pc σου!!!!<br></blockquote><br>I don&#039;t get it.<br></blockquote><br>το back orifice ειναι (δεν ξερω αν εναι ακομα) trojan και εχει σε περιοπτη θεση, την εντολη για ανοιγμα-κλεισιμο του disc player.<br>κλειστο με μονωτικη ταινια  :pP<br></blockquote><br>εχω ριξει απειρο γελιο εγκαθιστωντας τον client σε υπολογιστη συμφοιτητη κ μετα κανοντας του καζουρα μαζι με αλλους 2-3 παιρνοντας τον τηλεφωνο την ωρα που επαιζα "μπες βγες"με το tray του προσπαθωντας την ιδια στιγμη να του "συμπαρασταθω".<br><br>Η ιστορια εκλεισε με τον συγκεκριμενο να βγαζει αναρθρες κραυγες οργης κ αγανακτησης (με χρηση πολλων συμφωνων κ καθολου φωνηεντων) στο τηλεφωνο, κρατωντας ως τροπαιο το tray στο χερι σιχτιριζοντας θεους κ δαιμονες (απο το τηλεφωνο τον ακουγαμε να λεει "δε θα με τρελανεις εσυ <br>γ@#$@!νο κ αμεσως μετα τους ηχους απο την προσπαθεια να ξεριζωσει το tray απο το drive με το "κραααακ" να ακουγεται στο τελος , αυτον να φωναζει πως το μαμησε κ το drive γραμμη στο τενεκε.. :rofl2: :rofl2:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
πριν πολλα χρονια, το ειχα κανει κι εγω σε φιλο. του ειχα πει οτι ειναι plugin για το winamp. με το tray επαιζα κι εγω.<br>του ειχα πει οτι ειναι "σπασμενο", γιαυτο πρεπει να παρκαμψει το antivirus.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
ρε σατανάδες  :rofl2: :rofl2:
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Μπράβο !!! Τελικά υπάρχει ακόμα μια δημιουργική λειτουργία του  cd/dvd.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Ναι εκεινου που φτιαχνει μπανερακια για τα φαρμακεια.
 
Top Bottom