What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το Riven στο “χορό” των remakes

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,525
Μια μάλλον απρόσμενη ανακοίνωση πραγματοποίησε σήμερα η Cyan Worlds, σχετικά με το sequel του πασίγνωστου Myst, το κλασικό πια Riven.
Ένα παιχνίδι που για κάποιους αποτελεί το καλύτερο puzzle adventure όλων των εποχών (και αποκρουστικά δύσκολο για άλλους), πρόκειται να υποστεί ολικό ρετουσάρισμα και να κυκλοφορήσει ξανά στα σύγχρονα συστήματα.
Η εταιρία εργάζεται πυρετωδώς στην ανάπτυξή ενός 3D remake του, για το οποίο όμως προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ή έστω κάποιο “παράθυρο”. Η Cyan αρκέστηκε στο να δημοσιεύσει το παρακάτω teaser, κάτι που ήταν αρκετό για να αρχίσει πολύς κόσμος να παραμιλά.

 
 

Continue reading...
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Μισό λεπτό trailer, στο οποίο είναι μόνο ένα σήμα!! Μπροστά του το trailer του Elder Scrolls 6 είναι ταινία.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,691
Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω καθόλου σκόπιμο ένα remake. Τί να αλλάξεις στο αριστούργημα; Ακόμα και η ρετρίλα για τα σημερινά μέτρα περισσότερο σε βάζει σε έναν άλλο κόσμο όπως είναι το σωστό.

Ακόμα και για το grim fandango που δεν είναι remake αλλά απλώς remastered με χάλασε η αλλαγή στον χειρισμό. Ναι πήρα το "The Right Way" επίτευγμα χωρίς να νιάζομαι καθόλου για τα επιτεύγματα, αλλά επιπλέον με χάλασε είναι ότι έπρεπε να φτιάξω τον χειρισμό όπως παλιά. Ευτυχώς είχα τουλάχιστον την επιλογή αλλά ήξερα πώς έπρεπε να το φτιάξω μόνο επειδή είχα παίξει το παιχνίδι.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,392
Το remake θα βασίζεται το fan project Starry Expanse που έτρεχε χρόνια τώρα και έχουν κάνει πολύ δουλειά για την μεταφορά σε πλήρες 3D περιβάλλον. Καλοδεχούμενο θα είναι, αν και ποτέ δεν γούσταρα τους γρίφους των παιχνιδιών αυτών.

 
Top Bottom