Το σήκουελ που κανείς δεν περίμενε Director's Cut

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Περιμένεις να στο εξηγήσει ο Σόδας με κάποιο infographic τώρα;

Σεξιστικό.

EDIT: Είμαι από κινητό, δεν έχω πρόσβαση στα γατομέμες μου σε μάτλαμπ και ώτοκαντ για να απαντήσω σοβαρά και υπεύθυνα.

Δεν γίνεται και τα δύο; Χριστούγεννα έρχονται. :Ρ

@Chosen Undead : Γερά! Είμαστε μαζί σου!

Σεξιστικό.

EDIT: Είμαι από κινητό, δεν έχω πρόσβαση στα γατομέμες μου σε μάτλαμπ και ώτοκαντ για να απαντήσω σοβαρά και υπεύθυνα.
Σε καταλαβαινω απολυτα

Τα αποτελέσματα

View attachment 4586

Κονγκρατς @nitro912gr
Μιας και θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Το μεγάλο δώρο (και ο λόγος που έφτιαξα αυτό το γκιβαγουεη θρεντ εξαρχής) ή την 50αρα στημγκιφτ κάρτα; Θα πρέπει να επιλέξεις ένα από τα 2.
Προσοχή. Ότι μείνει πάει στον 2ο. Οπότε αν πχ πας για την 50αρα, τότες το μεγάλο secret gift πάει αυτομάτως στον @Chosen Undead
Η άβολη στιγμή που κερδίζουν δύο και βγαίνεις τρίτος 😭
Edit: είναι από αυτούς τους διαγωνισμούς που εάν δεν παρουσιαστεί ο νικητής, το παίρνει ο επόμενος??? Έχω κάτι holy potion στην ντουλάπα :devilish:

Πώς αυτό είναι καλύτερο από στημ ντεκ; :unsure:
δε ξέρω, εμένα πάντως μου λείπουν μόνο 500€ επιπλέον από το wallet τώρα. Αν βάζω 10€ κάθε μήνα κάποια στιγμή θα το πάρω

εμένα πάντως μου λείπουν μόνο 500€
Αν διάλεγες την κουρτίνα 2, θα είχες τώρα πολλλλλααα περισσότερα...

δεν πειράζει, καλά είναι και τα 50€...

δεν πειράζει, καλά είναι και τα 50€...
Και εγώ μαζί σου νίτρο. Κάλλιο 50 και στο χέρι, παρά deck και καρτερει!
(Συν ότι εάν δεν φανεί σύντομα ο undead, με βλέπω να το παίρνω εγω 😜 )

Παίζει να φάω καμιά μήνυση για το δώρο που πάω να δώκω στον Τσοζεν (βασικά είναι ο τρόπος με τον οποίον θα το δώσω), αλλά δεν βαριέσαι; 10 χρόνια RQ είναι αυτά!

καλά θα πάει αυτό

Περιλαμβάνει πολλή πολλή πολλή ταινία συσκευασίας;

τι ειναι ρε τωνη ναουμε? ελεος.
καταρχην ειναι γκεημ κανονικο η μηπως ειναι ξερωγω κανενα ντεμο και θα ξεριζωνει τις τριχες του ο τσοζεν????

τι ειναι ρε τωνη ναουμε? ελεος.
καταρχην ειναι γκεημ κανονικο η μηπως ειναι ξερωγω κανενα ντεμο και θα ξεριζωνει τις τριχες του ο τσοζεν????

Demo χαλάουα δηλαδή;

εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο τσόσεν έχει μπει στο ενδιάμεσο στο φόρουμ, έχει αφήσει ριάκτιο στο πόστ και έχει κανονίσει με τον τόνι να σας αφήνει να βράζετε στο ζουμί σας για το τι είναι το μεγάλο δώρο.

Σας τρολάρει μονότερμα!

Back