Thaxll'ssillyia
Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Πώς αυτό είναι καλύτερο από στημ ντεκ;ωχ... πουτάνες;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πώς αυτό είναι καλύτερο από στημ ντεκ;ωχ... πουτάνες;
Σε καταλαβαινω απολυταΣεξιστικό.
EDIT: Είμαι από κινητό, δεν έχω πρόσβασηστα γατομέμες μουσε μάτλαμπ και ώτοκαντ για να απαντήσω σοβαρά και υπεύθυνα.
Η άβολη στιγμή που κερδίζουν δύο και βγαίνεις τρίτοςΤα αποτελέσματα
View attachment 4586
Κονγκρατς @nitro912gr
Μιας και θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Το μεγάλο δώρο (και ο λόγος που έφτιαξα αυτό το γκιβαγουεη θρεντ εξαρχής) ή την 50αρα στημγκιφτ κάρτα; Θα πρέπει να επιλέξεις ένα από τα 2.
Προσοχή. Ότι μείνει πάει στον 2ο. Οπότε αν πχ πας για την 50αρα, τότες το μεγάλο secret gift πάει αυτομάτως στον @Chosen Undead
δε ξέρω, εμένα πάντως μου λείπουν μόνο 500€ επιπλέον από το wallet τώρα. Αν βάζω 10€ κάθε μήνα κάποια στιγμή θα το πάρωΠώς αυτό είναι καλύτερο από στημ ντεκ;![]()
Αν διάλεγες την κουρτίνα 2, θα είχες τώρα πολλλλλααα περισσότερα...εμένα πάντως μου λείπουν μόνο 500€
Και εγώ μαζί σου νίτρο. Κάλλιο 50 και στο χέρι, παρά deck και καρτερει!δεν πειράζει, καλά είναι και τα 50€...
Θα μπεις γυμνός μέσα σε τούρτα;βασικά είναι ο τρόπος με τον οποίον θα το δώσω
τι ειναι ρε τωνη ναουμε? ελεος.
καταρχην ειναι γκεημ κανονικο η μηπως ειναι ξερωγω κανενα ντεμο και θα ξεριζωνει τις τριχες του ο τσοζεν????