Το σήκουελ που κανείς δεν περίμενε Director's Cut

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Μέχρι να γίνει το μπαμ με την όλη κλήρωση....

Με διαφορά παίζει να είναι ένα από τα καλύτερα giveaways που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ευελπιστώ να το εκτιμήσετε...

teaser για το 1ο κιφτ

Το πρωτο βιντεο του τονεξ με ανησυχησε λιγο. Νομιζα οτι το δωρακι θα ειναι καμια καταρα να μην ξαναβρουμε ποτε γκομενα και ουτε να το μουλιασουμε ξανα. Να καταληξουμε να διαβαζουμε ποιηση μεσα απο δωματια που μοιαζουν με κινεζικο πορνειο. Εδω εδωσε ευχη, καταρα δεν θα δωσει;
Το δευτερο βιντεο εδωσε καποια στοιχεια. Σιγουρα, δεν θα δωσει τον Ρουντολφ. Κατι ειναι και αυτο.
Μυριζομαι retro-πιξελουμπα γιατι αναφερθηκε αρχαιο κουνγκ φου. Νταμπλ ντραγκον και ετσι φαση.
Μας βλεπω με καμια τραγιασκα γιατι μεσα κι εγω.

Μέσα για τη 2η κλήρωση, γιατί πως είναι δυνατό να έχασα την 1η;;;!! Θα εκτίμησουμε ότι και να δωρίσεις. Βέβαια αν είναι καμιά δίμετρη τύπου Lady Dimitrescu, να μας πατήσει μέρες που είναι, ακόμα καλύτερα! Ποιός δεν θα ήθελε δώρο φρί μασαζάκι;

ινμπη4 ότι αυτό ήταν, τελείωσε το γκιβαγουέι. Νικητές είμαστε όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του. Το πιο όμορφο μήνυμα για να ξεκινήσει ο νέος έτος.

Back