Το σήκουελ που κανείς δεν περίμενε Director's Cut

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για αυτό καθυστερεί το γκιβαουέη, μαζεύει ευχές ο Τόνυς.

Εγω θελω την κουρτινα με το καλυτερο δωρο, αυτο που θεωρω εγω καλυτερο. Δεν θελω να βρεθω με τις αστρολογικες συνταγες της Λιτσα Πατερα.

ετσι Κόρακα.
εχουν πεθανει απ την αγωνια οι συμμετεχοντες κι εσυ αναβαλλεις την κληρωση για των φωτων. τους χορευεις κανονικα με κοζάκικους χορούς, ταβάριτς. :cool:

παιζει να ειναι μονο τιποτα κουρτινες το δωρο. αμα εχεις καμμιά σε μωβάκι, να μπω κι εγω στην κληρωση.

ετσι Κόρακα.
εχουν πεθανει απ την αγωνια οι συμμετεχοντες κι εσυ αναβαλλεις την κληρωση για των φωτων. τους χορευεις κανονικα με κοζάκικους χορούς, ταβάριτς. :cool:

παιζει να ειναι μονο τιποτα κουρτινες το δωρο. αμα εχεις καμμιά σε μωβάκι, να μπω κι εγω στην κληρωση.

Το να είναι κουρτίνες το δώρο είναι το καλό σενάριο.

Αύριο η κλήρωση.

Και οι 3 κουρτίνες θα πάνε στο 1ο νικητή. Οπότε μες στην κλήρωση θα είναι και ο ΘΕΙΟΣ ΝΩΝΤΑΣ

Ως τότες:

Αύριο η κλήρωση.

Και οι 3 κουρτίνες θα πάνε στο 1ο νικητή. Οπότε μες στην κλήρωση θα είναι και ο ΘΕΙΟΣ ΝΩΝΤΑΣ

Ως τότες:

ο πρώτος νικητής ήμουν εγώ, άρα όλα σε εμένα; σας το είπα εγώ θα το πάρω :p

ο πρώτος νικητής ήμουν εγώ, άρα όλα σε εμένα; σας το είπα εγώ θα το πάρω :p

300.jpg

3 δωρα ο νικητης; τι παιζει;
παζλ με τρια κομματια;
Μια κουρτινα για το μπανιο, μια για την κουζινα και μια για το υπνοδωματιο;
Εκτος.... Εκτος κι αν εχουμε game 1,2,3 θ σκασει κανενα γκαμπριελ ναιτ; ή γκαμπριελ καληνυχτα;

Νταμπλ ποσταδορες με τον ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ

Hidden content
You need -1 more posts to view this content

Αν θες. ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΑΝ ΘΕΣ. Μπορείς να δώκεις την κουρτίνα 3 στο 2ο της σειράς (στο νιτρο δηλαδή)

Last edited:
Ο @lelos kounelos αποφάσισε να δώκει την κουρτίνα 3 στον @nitro912gr

Ευελπιστώ μες στην εβδομάδα να δώκω την σπεσιαλ ανακοίνωση + το δώρο.
(ένα από τα ωραιότερα κιφτς που έχω δώκει ΠΟΤΕ ΜΟΥ)

Τρίτος ρε γμτ; Μήπως φταίει που ξεστόλισα το Alterrόδεντρο χτες αντί για σήμερα;

Κονγκράτς @lelos kounelos !!!

ΕΔΙΤ!!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ, θα έπρεπε να ζητήσω ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της κλήρωσης επειδή ο @Tony Corvus έγραψε το όνομά μου λάθος!!!111!!!

Back