What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tokyo Animation

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,153
Ακούγοντας συνέχεια και όλη την ώρα το Slt από το αριστούργημα anime A Silent Voice, μια από τις anime ταινίες που κατά την γνώμη μου έχουν αφήσει ήδη το αποτύπωμα τους στην ιστορία της τέχνη, θέλω να γράψω λίγα λόγια για αυτό το studio που μας έχει χαρίσει συγκλονιστικά συναισθηματικά anime και που ένας τρελός πριν δύο βδομάδες στέρησε την ζωή από τόσο ταλαντούχους καλλιτέχνες του χώρου.
Η είδηση της επίθεσης σε ένα από τα καλύτερα studio anime της Ιαπωνίας έχει ήδη δημιουργήσει ένα κύμα συμπαράστασης σε όλο τον κόσμο και έχει στεναχωρήσει αφάνταστα τους απανταχού fan της KyoAni

https://vimeo.com/350024920

Στην σελίδα υποστήριξης τους έχουν ήδη μαζευτεί 2,3 εκατομμύρια δολάρια και ακόμα μετά από τόσες μέρες ανά λεπτό προσφέρει κόσμος για συμπαράσταση.

https://twitter.com/Posting2D/status/1151917028829274117

Αν δεν έχετε γνωρίσει ποτέ την δουλειά του Kyoto Animation απλά κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και βρείτε και δείτε το Α Silent Voice αν κάθε δουλειά τους διακρίνετε από την υψηλή ποιότητα καθώς έχουν το ταλέντο να δημιουργήσουν φοβερά συναισθηματικούς χαρακτήρες που στην κυριολεξία μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά σου.

https://www.youtube.com/watch?v=INJ78SpGV7A

Rest In Peace σε όλους αυτούς τους ταλαντούχους ανθρώπους που μας χάρισαν τόσο συγκλονιστικές στιγμές. Μέσα από την δουλειά τους θα τους θυμόμαστε για πάντα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Δεν ήξερα για το Α Silent Voice. Φαίνεται όντως ωραίο. Θα το δω σύντομα.

Εξαιρετικό (για μένα) είναι και το Violet Evergarden. Ήταν να βγει και ταινία το 2020, αλλά τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
έχω δει αρκετές δουλείες του KyoAni και ναι ήταν πολύ δυσάρεστο το γεγονός. προσωπικά έχω ρίξει κάτι ψιλά που μπορούσα να δώσω.

εντιτ για να δώσω απάντηση στον τζιμη. το πρόγραμμα με τις κυκλοφορίες τους δεν έχει αλλάξει. όντως θα βγει κανονικά το 20. από ότι διάβασα σώθηκαν τα backups από ότι υπήρχε στο studio 1 (το κτίριο που κάηκε ντε). το συγκεκριμένο κτίριο διάβασα ότι δεν θα διορθώσουν τις ζημίες του αλλά θα το γκρεμίσουν και θα κάνουν πάρκο και ένα memorial για τους νεκρούς.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
Εκτός από το A silent voice έχουν κάνει και την σειρά Clannad. Δεν ξέρω πως αλλά αυτές οι δημιουργίες τους μ' έχουν κάνει σε στιγμές να ρίχνω κλάμα σαν μικρό παιδάκι. Κρίμα για τους ανθρώπους που χάσαν τόσο άδικα την ζωή τους.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,153
ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο στο κανονικό kyoto Animation γιατί όταν το έγραφα σκεφτόμουν συνέχεια ότι πρέπει να πάω φέτος στο συνέδριο Tokyo Animation που γίνετε κάθε χρόνο τον Μάρτιο στην Ιαπωνία και πέρασε και στο τίτλο.
Εχω πάει ήδη μια φορά και μάλλον θα πάω και φέτος λόγο και τον γεγονότων.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
[quote quote=518381]Εκτός από το A silent voice έχουν κάνει και την σειρά Clannad. Δεν ξέρω πως αλλά αυτές οι δημιουργίες τους μ’ έχουν κάνει σε στιγμές να ρίχνω κλάμα σαν μικρό παιδάκι. Κρίμα για τους ανθρώπους που χάσαν τόσο άδικα την ζωή τους.

[/quote]

σπέρνει το clannad. από τα αγαπημένα μου σίγουρα.
 
Top Bottom