Tomb Raider: Catalyst

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

vlad

Blackguard
Approval of the Admiral
Καινουργιο Tomb Raider ανακοινωσε ο Τζεφ που ερχεται σχεδον αμεσα, το 2027. Παρτε και το τρειλερ που δειχνει μια Λαρα σαφως επηρεασμενη απο το μορταλ κομπατ, να εκτελει κινησεις Σκορπιον και Λιου Κανγκ. Εννοειται χαιπ στα υψη!!

Να δούμε πόσα ακόμα αρχαία μνημεία θα καταστρέψει. Πόση τυμβωρυχία θα χωρέσει σ' ένα παιχνίδι. Εννοείτε πάει για αγορά.

Είναι ιδέα μου ή φατσικά φέρνει κάπως στη διαχρονική καψούρα Kate Beckingsale;

Φαίνεται πως τα δύο timelines κάπως θα συναντηθούν, με το TB Atlantis να γεφυρώνει ίσως το κενό ανάμεσα στην άγουρη Lara της πρόσφατης τριλογίας και την ασταμάτητη OG Lara. Σίγουρα όχι τυχαίο που η περιπέτεια στην Ατλαντίδα αναφέρεται ήδη στο trailer του Catalyst.

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το όνομα, το βλέπουμε και στο τρέιλερ άλλωστε, η μεταμόρφωση της (Καλυψώ)Λάρα πίσω στην Λάρα που γνωρίσαμε παλιά.

Δεν ξέρω. Εμένα δεν μου αρέσει η νέα . Μου φαίνεται παράξενη, σαν να την έχει βγάλει η Bioware ένα πράμα.

Η νέα lara μου βγάζει κάτι από ai beautify που κάνουν οι antiwoke που ότι είδα το αποτέλεσμα πάντα είναι πιο άσχημο πιο περίεργο κλπ.

Δηλαδή πως θα έπρεπε να δείχνει μια ωραία γυναίκα στα 40κάτι...; :rolleyes:

Σίγα που είναι 40κάτι. Με τόσα reboot 20άρα παραμένει.
Αυτή και ο Ash Ketchum...

28 ήταν, υποτίθεται στο πρώτο TR (1996) οπότε...

Πόσα χρόνια έχουν περάσει ingame ομως;

Καμιά 30αρα και κάτι ψιλά ήταν και στη Λέτζεντ "τριλογία" την οποία συνεχίζει το Κάταλιστ. Μιλάνε για χρόνια μετά το Άντεργουορντ και τη Λάρα πιο ώριμη και σοβαρή, κάτι σαν εμάς εδώ. Οπότε ναι, 40 θα τα πλησιάζει έστω, αν δεν τα ξεπερνάει.

Back