TomG Giveaways b*tches

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tom G

Mind-flayer
Πουλιέται η χαρίζεται:

-Αχρησιμοποίητα προφυλακτικά στο κουτί τους(κάνω ελεύθερο).Η ζελατίνα πουλιέται έκστρα.
-Γυψοσανίδα 5cm από το χωριό μου.
-Ξυραφάκια Gillete με 3 λεπίδες για το απαλότερο ξύρισμα που μπορείτε να ζήσετε.
-Χαρτομάντιλα Zewa για τις φορές που τρέχει η μύτη και είστε με γκόμενα(η αγορά δεν έγινε από μαύρο)
-Χαλασμένα ηχεία για αυτούς που θέλουν να παραπονιούνται πως έχουν χαλασμένα ηχεία.
-Σακούλα ΑΒ Βασιλόπουλου(ατρύπητη).

Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Τι ηχεία είναι αυτά που δίνεις; Για PC; Για αυτοκίνητο; Για Μαγαζί; Για ελικόπτερο;

Ενδιαφέρομαι για τα μαγνητάκια τους. Μ΄αρέσει να τα πετάω στο ψυγείο.

Για ψυγείο είναι φίλε μου.Ότι θες pm.

Και θα πετάω μαγνητάκια απο ηχεία ψυγείου σε ψυγείο; Δε λέει...

Ενδιαφέρομαι για την γυψοσανίδα

ΕΔΙΤ: Επειδή είμαστε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές και ΟΧΙ πρόβατα, θέλω να μάθω αν η σανίδα είναι απο πελλοπόνησο, θεσσαλία, νησιώτικη κτλ. Αμα είναι απο νησί δεν την θέλω.

Tsok wrote:
Και θα πετάω μαγνητάκια απο ηχεία ψυγείου σε ψυγείο; Δε λέει...</blockquote>

Που είναι το πρόβλημα;Γιατί δε λέει;

@Shadowdancer Για τι χρήση τη προορίζεις;Έχεις περάσει πολλά,να το ξερς.

Η σακουλα βιοδιασπωμενη ή κανονικη;;; γιατι ενδιαφερομαι

Tom G wrote:

Tsok wrote:
Και θα πετάω μαγνητάκια απο ηχεία ψυγείου σε ψυγείο; Δε λέει...</blockquote>

Που είναι το πρόβλημα;Γιατί δε λέει;

@Shadowdancer Για τι χρήση τη προορίζεις;Έχεις περάσει πολλά,να το ξερς.</blockquote>

Πρώτα θέλω βεβαίωση ότι δεν έχει νησιώτικη καταγωγή και μετά βλέπουμε (εκτός και αν είναι κρητσικιά, τότε κάτι γίνεται)

Από τη Καρδίτσα είναι.Τα προφυλακτικά δε έχουν λήξει,τα πήρα πρόσφατα.

Tom G wrote:
Από τη Καρδίτσα είναι.Τα προφυλακτικά δε έχουν λήξει,τα πήρα πρόσφατα.</blockquote>

Καρδίτσα μια χαρά. Είμαστε οκ, θα την ήθελα εντός 3 ημερών αν γίνεται.

c3rberoz wrote:
Η σακουλα βιοδιασπωμενη ή κανονικη;;; γιατι ενδιαφερομαι</blockquote>

Όχι βέβαια.Μισούμε τους οικολόγους κλπ.

αν δεν ενδιαφερεται κανενας αλλος, θα ηθελα τα ξυραφακια.
δεν εχω λεφτα αυτη την εποχη κι η τριχα κανει παρτυ στη γαμπα μου. δεν μπορω να φορεσω ουτε ενα απ τα λυκρα καλσον μου. καταστρεφονται ον δε σποτ.
κανε μια παλικαρια ρε συ τομτζί και χαρισε μου παλι βελουδινη, μεταξένια επιδερμίδα.

Με τα χαρτομάντηλα δίνεις δώρο τη μύτη, τη γκόμενα ή τον μαύρο?

Eidolon wrote:
Xρησιμοποιημένες καπότες έχεις?</blockquote>

:worship: :worship: :worship:

Brother Bruce wrote:
αν δεν ενδιαφερεται κανενας αλλος, θα ηθελα τα ξυραφακια.
δεν εχω λεφτα αυτη την εποχη κι η τριχα κανει παρτυ στη γαμπα μου. δεν μπορω να φορεσω ουτε ενα απ τα λυκρα καλσον μου. καταστρεφονται ον δε σποτ.
κανε μια παλικαρια ρε συ τομτζί και χαρισε μου παλι βελουδινη, μεταξένια επιδερμίδα.</blockquote>

Οι φιλες απο το cosmopolitan τι λενε για αυτο σου το προβλημα?

Καμιά σακούλα βερόπουλος που ειναι και Ελληνικά δεν εχεις; επίσης αν τα προφυλακτικά ειναι DUO με ραβδώσεις ενδιαφέρομαι

τις βαρεθηκα και τις παρατησα στην τυχη τους. δεν ηταν και πολλες εξαλλου. η αναλογια εκει μεσα τρολς/γυναικες-μελη παιζει να ειναι 5/1. το ελεγε καποιος και δεν τον πιστευα.
ον τοπικ, που χαθηκε ο θρεντ op? τα κερδισα τα ξουράφια η να παω στην εκλησιά του αγ. μελετιου εδω κοντα να κλεψω κερι?

Θέλω τη γυψοσανίδα, αλλά να μου βρεις νησιώτικη για να τη σπάσω στον ShadowDancer.

Back