Επειδη μαλλον εχουν χαθει καπου αναμεσα στις σελιδες του θεματος, θα το επαναλαβω, στο περιπου.
Εχω ακουσει απιστευτες μουσικες να ξεκινουν και να συνοδευουν τα παιγνια της καρδιας μας. Κομματια που με κανουν να αρπαξω την περουκα του καραφλα, που ετυχε να περναει απο διπλα μου, και να την πεταξω στον αερα ουρλιαζοντας "στραβωσε μας ρε καραφλα, δεν θελουμε ματια αλλα αυτια"
Ομως
Οταν βλεπω τον τιτλο του θεματος να ξεπεταγεται στα "φρεσκα", ενα (1) κομματι ξεκιναει να παιζει αυτοματα μεσα στο ζηλευτο μυαλο μου. Αν επαιζα σε τηλεπαιχνιδι οπου επρεπε να απαντησω στην ερωτηση. ποιο ειναι το τοπ παιχνοτραγουδο, το Flashback θα ηταν η απαντηση με τους περισσοτερους ποντους.
Δεν ξερω, ισως να εχει καταφερει να καψει τον δρομο του μεσα απο τα εγκεφαλικα μου κυτταρα ή να το καρφωσα στην μνημη μου, ωσαν αλλο εσταυρωμενο, μεσα απο τον γολγοθα που εριξα για αυτο το παιχνιδι.
tl;dr οταν το θεμα ειναι video game soundtrack, το πρωτο πραγμα που ερχεται οπτικα και ακουστικα στον υπερ-εγκεφαλο μου ειναι απο το flashback.