What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Του saver η μάνα δεν έκλαψε ποτές

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213


ShadowDancer wrote:
Τα saves καταστρέφουν την διασκέδαση!
*

2. Save όποτε θέλω.
*
*
4. Καθόλου saves. Πρέπει να σκέφτομαι την κάθε μου κίνηση, γιατί αν πεθάνω θα πρέπει να αρχίσω απο το 0.

Πιστεύω πως τα 3-4 είναι πολύ καλύτερα απο τα 1-2.
</blockquote>

Είχα ξανακάνει αυτή την παρατήρηση στο Shadowrun Returns topic αν δεν κάνω λάθος, αλλά επι της ευκαιρίας να ξαναρωτήσω:

Υπάρχει κάποιος λόγος που εμποδίζει η ύπαρξη λειτουργίας save-anywhere να παίξεις το παιχνίδι με τον τρόπο (4); Δεν σε αναγκάζει ο εκάστοτε developer να σηκώσεις το χέρι απο τα controls για να κάνεις save - άσε τους υπόλοιπους να παίζουν το παιχνίδι με τον "λάθος"/"κάζουαλ"/"μη διασκεδαστικό" τρόπο και να <b>κλαίνε </b> (sic) και εσύ απλά μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />.

Στην τελική, τέτοια features είναι προαιρετικά (δεν αναφέρω τα checkpoint γιατί δεν έχω δει παιχνίδι που να τα κάνει με την συχνότητα που περιγράφεις) οπότε αν κάποιος "καταστρέφει" την διασκέδαση σου, είσαι εσύ που το χρησιμοποιείς.

P.S. Ο "ορισμός" της διασκέδασης είναι καθαρά υποκειμενικός - μπορεί εγώ να μην γουστάρω να παίζω μισό level εξ'αρχής όταν απλά θέλω να δω πως συνεχίζει το story ή να μην θεωρώ πως δυσκολία = διασκέδαση ή χίλιους άλλους λόγους που κάνουν το restart λόγω έλλειψης save να αφαιρεί απο την διασκέδαση μου παρά να προσθέτει.

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
σκληρο οφτοπικ (ε, καλα, εδω κανω στα ξενα θρεντς, δε θα καμω σ αυτο που το ανοιξα εγω??)

ρε παιξτε ντρακενσανγκ, οσοι δεν το χετε κανει ακομα. απ τα καλυτερα rpg των τελευταιων ετων. τωρα μου θυμησες ανταν, οτι ειχε αυτο το βαρβαρο συστημα με τις wounds που δε θεραπευοντουσαν με απλα χηλινγκ ποσιονς και σου μειωνανε τα σκιλς, νομιζω...

επισης σε καποιο σημειο του ποστ σου νομισα οτι, σχώρα με Θέ μου, γραφεις: αρχιδανθρώπους.. :lol: :lol: :lol: :lol:
εκλαψα απ το γελιο για το λαθος... μα ο ανταν με το πιανο, με τα γαλλικα, με τους καλους τους τροπους? ντροπη μου και που το σκεφτηκα....
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ανήκω και γω στους ανθρώπους εκείνους που, αν δεν κάνουν 907561039560 save, δεν αισθάνονται καλά. Κάτι με χαλάει, όταν μου κόβουν το δικαίωμα να σώνω, όποτε θέλω. Άσε που, αν χάσω progress, από εξωγενή παράγοντα, τρελαίνομαι. Απαπαπα, save και πάλι save :cheers: :deal:

Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει αυτού του είδους η ευκολία. Δεν καταλαβαίνω όμως τους developers που δεν νιώθουν εμάς τους μικρούς και ανασφαλείς/υπερπερίεργους που θέλουμε να σπαμάρουμε F5. Αυτός, που δε θέλει να κάνει συνέχεια saves, απλά δεν κάνει. Αυτός όμως που θέλει να κάνει saves, γιατί να μην μπορεί να το κάνει; Ο πρώτος δε χάνει και τίποτα, αν δεν κάνει. Ο δεύτερος όμως χάνει πολλά. Τι σκέφτονται αυτοί οι devs, ήθελα να ήξερα... :silly:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Εγώ πάλι αδέρφια μάλλον είμαι της Μπητλικής σχολής, I love everything, ένα ιδανικό παιχνίδι έχει απ'όλα και μ'αφήνει να το χρησιμοποιώ όπως θέλω εγώ. Και checkpoints και manual saves (ειδικά adventures/rpg's δεν νοούνται χωρίς manual saves) ώστε να μπορώ να είμαι όσο μαζοχιστής ή όσο ωχαδερφιστής θέλω.

Άσε που όταν η λαίλαπα της Αληθινής Ζωής εισβάλλει από παντού και δεν μπορείς να την αποφύγεις, είναι κρίμα κι άδικο να χάνεις ώρες παραγωγικού καψίματος!
 
Top Bottom