shredder
Lich
Την Παρασκευη ξεκιναει το τουρνουα Gane Αthlon! Το τουρνουα περιλαμβανει πολλα γνωστα παιχνδια οπως NBA 2K Mortal kombat Tekken tag 2 κτλ Αναλυτικα το πτογραμμα εδω http://www.gameathlon.gr/ Εγω θα παω την Παρασκευη για να γο Tekken tag 2 και το Σαββατο για το Mortal kombat 10.Ποιοι θα ερθετε? Περιμενω να σας δειρω!! Επισης θα κανω καμακι στα κοριτσια και αλιμονο της αν καποια τολμησει να με αποριψει! Περσι ειχα κανει καμακι στην Catwoman και αντι να πεσει γονατιστη στα ποδια μου και να πεταει απο την χαρα της που της προτεινα να γνωριστουμε και να γινει το κοριτσι μου αυτη αρνηθηκε !!! Ομως τωρα θα ειμαι σκληρος!! Θα κανω καμακι και στην Λαρα Κροφτ και σε οποια αλλη ηρωιδα ειναι εκει! Δεν θα επιτρεψω να ξανασυμβει κατι τετοιο!! ! Θα παω παρασκευη για να παρω μερος στο Tekken tag 2 και Σαββατο για το mortal kombat x , Ποιοι θα ερθετε? Επισης θα κανω καμακι στα κοριτσια και αλιμονο της αν καποια τολμησει να με αποριψει! Περσι ειχα κανει καμακι στην Catwoman και αντι να πεσει γονατιστη στα ποδια μου και να πεταει απο την χαρα της που της προτεινα να γνωριστουμε και να γινει το κοριτσι μου αυτη αρνηθηκε !!! Ομως τωρα θα ειμαι σκληρος!! Δεν θα επιτρεψω να ξανασυμβει κατι τετοιο!!