ΤΟΥΡΝΟΥΑ GAMEATHLON ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

shredder

Lich
Για αλλη μια χρονια γινεται φετος το τουρνουα Game Athlon . Θα παω με τον χοντρο τον ασχημο να παρουμε μερος στο SF5. Ελατε να μας δειτε!! Ποσοι θα ερθετε?<br>Αναλυτικα το προγραμμα του τουρνουα  http://www.egaming.gr/ga/<br>

καλή φάση. Κρίμα που δεν ήταν τέλη Ιούνη που ήμουν Αθήνα

Σρέντερ άσε τον χοντρό. Πάμε εγώ, εσύ και ο &#039;ασχημος. Θα είμαστε ο καλός ο κακός κι ο άσχημος. Έκανα τα κουμάντα μου με τους διοργανωτές για να μη μας το χαλάσει η ομάδα πύραυλος ή άλλοι κρίπερ-έφηβοι-γιαπάντανηπια που τυχόν να μπουν μ&#039;εσα επειδή είδαν τον βούλβασαρ πάνω στο κάμπινετ του στρη φάιτε

Τι ωρα θα πας? Θα παρεις και εσυ μερος στο τουρνουα stree fighter?

Αυριο ειναι το μεγαλο τουρνουα! Ποσοι θα ερθετε? Εγω θα ειμαι εκει κατα τις 11!

Μου εστησαν παγιδα για να χασω!! Με εβαλαν να παλεψω με εναν ο οποιος ειχε arcade stick ενω εγω ημουν με το χειριστηριο του ps4. Αυτο ειναι αδικο γιατι οταν ο αλλος ειναι με arcade stick και εσυ με το απλο χειριστηριο υπαρχει προβλημα. Με το που ακουσαν Σρεντερ  καταλαβαν οτι δεν υπηρχε περιπτωση να χασω τιμια ετσι αποφασισαν να με πολεμησουν με κολπα οπως και εγινε ! Ειναι μεγαλοι απατεωνες. Αλλα και ο αλλος ο φιλος μου που πηγαμε μαζι εχασε,

ΤΙ ΕΙΝΑΙ το αρκέι στί??

Είναι επειδή παρακολουθούν το forum και φοβούνται πως αν κερδίσεις- γίνεις καλός στο SFV όπως στο ΜΚ (και καλά) το port θα έχει την ίδια τύχη με τα άλλα fighting games sto PC. Δεν είναι σύμπτωση που μόνο και μόνο που ανακοίνωσες ότι θα πας στο τουρνοά η Capcom ανακοίνωσε μετά το EVO  τη κυκλοφορία του CPT DLC μόνο για PS4 και όχι για PC! :pP<br><br>Πέρα από την πλάκα τώρα το arcade stick  δε σου δίνει κανένα απολύτως πλεονέκτημα ή πιο σωστά θέλει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να γίνει καλύτερος σε αυτό απ&#039; ότι με gamepad.

Ηττημένος για άλλη μια φορά ρε SHREDDER; Πόσες σφαλιάρες πια να σε κεράσει αυτή η ζωή... Ακόμα και στο Pokémon Go είμαι σίγουρος ότι μόνο Zubat πιάνεις.

αν τις τρώει και στο street fighter δεν τολμώ να ρωτήσω τι κάνει σε κάτι πιο εξειδικευμένα όπως Guilty Gear, King of Fighters κτλπ.<br>Και μετά ρε Σρέντερ θες να έχεις ελπίδα απέναντι στις χελώνες? Που πας ξυπόλυτος στα αγκάθια. Θα έπρεπε να σε βλέπουν και να τρέμουν. Οχι να φέρνουν και arcade joysticks

Με τρεμουν γι αυτο εφεραν arcade joystick επειδη δεν υπηρχε περιπτωση να με νικησουν αλλιως.

<br>Ολη η αληθεια....<br>https://www.youtube.com/watch?v=FktuENqoqfw

Back