ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΣΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΗΜΕΡΑ !

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

shredder

Lich
Σημερα γινονται τα εγκαινια στο νεο ΠΛΑΙΣΙΟ στη Δαφνη και θα εχει τουρνουα σε διαφορα παιχνδιια http://www.sport-fm.gr/article/Advertorial/sto-neo-Super-Store-plaisio-sti-dafni-tha-xaseis-tin-mpala/3160574<br>Εγω θα παω με αυτον τον χοντρο και ασχημο φιλο μου που ειχαμε παει στο τουρνουα Street fighter 5 το Φεβρουαριο. Ποιοι θα ερθετε? Εχει ρομποτ που παιζουν καρατε.... Θα ρωτησω αν γινεται να κανω ειδικη παραγγελια ενα αλλα να φοραει κοκκινο βρακι γυαλια ηλιου και κοκκινα παπουτσια δηλαδη να ειναι ακριβως οπως το θρυλικο ρομοπτ που εφτιαξα το 1987 για τον Krang.

"Χοντρό και άσχημο ΦΙΛΟ μου". Σκέψου να μην ήταν και φίλος σου δηλαδή τι θα του έσουρνες.<br><br>Καλή καρδιά πάνω από όλα SHREDDER. Και το λέω εγώ, σκέψου.<br><br>Θα σε δικαιολογούσα αν άκουγες Kreator και διάβαζες κάποτε Metal Hammer: "Με τέτοιους εχθρούς, τι να τους κάνεις τους φίλους". Αλλά επειδή δεν σε κόβω, θα σε παραπέμψω στο Frape Resources τμήμα του RQ για απόλυση.

ΣΡΕΝΤΕΡ το καραφλό ρομπότ που στέγαζε τον Κrang τι το κανες;<br><br>στο SFV θα τις φας πάλι οπότε we&#039;re moving on...

Δεν το εκανα τιποτα. Ειναι μεσα ο Krang. Δειτε στο thread μου στο offtopic ο krang του 87 εμφανιστηκε πριν 3 επεισοδια. Μιλαμε σε 1080p ολα full 8mxssa 16 x af το ρομποτ δειχνει φοβερο!

<blockquote>τον χοντρο και ασχημο φιλο μου </blockquote><br><br>Σε δέρνει κι αυτός στο Killer Instinct?

Τον εδειρα στο Street Fighter 5 τον Φεβρουαριο στο τουρνουα που εγινε για το Launch Event και θα τον ξαναδειρω σημερα!!

<blockquote>τον χοντρο και ασχημο φιλο μου</blockquote><br><br>Κοροϊδεύετε εσείς αλλά τα έχει όλα υπολογισμένα, είναι για να φαίνεται αυτός ωραίος στις κοπέλες.

Back