What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

TP-LINK αντικατασταση

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
παραθετω ενα ιστορικο γεματο αγωνια.
Αυγουστος 2014
μου ετυχε ενας τυπος που ηθελε να του φτιαξω το ασυρματο δικτυο στο σπιτι του. Τα πραγματα δεν ηταν καθολου ευκολα, αφου το σπιτι του ειχε μια υπερβολη στην μονωση. το δωματιο που ηταν διπλα στο μερος οπου ηταν τοποθετημενο το ρουτερ, ειχε μια γραμμη σημα.

Το προβλημα λυθηκε με την αγορα ενος tp link wa 801nd απο το eshop. περιπου 100 ευρα. ολα πηγαν πολυ καλα..... για 1 λεπτο, αφου εχανε ρυθμισεις. ετσι απλα. επειδη η δουλεια επρεπε να γινει χθες, πηγα και αγορασα ενα διαφορετικο κουτακι, με δικια μου χρεωση αυτη την φορα, και εγινε η δουλεια.

μετα απο τρεις μηνες; μου στελνουν μηνυμα να παραλαβω το tp link. η "αντικατασταση" εκανε συνεχεια restart. αν εστελνες κανενα μηνυμα στο φουμπου, κατεβαζες καμια τσοντα, δεν το επαιρνες χαμπαρι. αν εκανες αλλα πραγματα, το καταλαβαινες αμεσως.

το παλευω λιγο καιρο, περιμενα μπας και βγει κανενα firmaware. τιποτα. το παω πισω. με ρωτανε αν θελω πιστωτικο. λεω αστο μπας και με την τριτη τα καταφερω. περασαν οι μηνες και χθες μου ηρθε μηνυμα να παω να παραλαβω την αντικατασταση της αντικαταστασης.
κοιταζω το κουτι. ενω ηταν σφραγισμενο με ζελατινα, το κουτι ηταν μισανοιχτο. η ζελατινα ηταν πολυ χαλαρη και η "γλωσσα" του κουτιου, τσακισμενη.
ωραια λεω, το κουμπωνω και ξεκιναει το ιδιο βιολι. restart.

ενταξει, θα το παω πισω και θα παιξει η πιστωτικη φαση. μπαινω στο site του eshop και το μαραφετι κοστιζει πλεον 32 ευρα περιπου.
παω στο καταστημα και μου λενε για πιστωτικο. λεω ΝΑΙ!!! μου λενε οκ αν και ειναι λιγο δυσκολο!! θα μου απαντησουν την δευτερα, επειδη πρεπει να κανουν εξονυχιστικο ελεγχο στο μηχανημα.

βγαλτε κανενα σεναριο, για να ειμαι ετοιμος για ολα.
παμε για 10 μηνες ιστορια.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
custom firmware αν δεν μπορέσεις να πάρεις πιστωτικό για 100
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
πιστωτικο για τα 100 ευρα :lol: :lol: :lol: :lol: . πιστωθηκε για την τιμη που εχει τωρα.
δηλαδη εδωσα 100e για να παρω ενα repeater, το οποιο απο τον αυγουστο, ηταν στα χερια μου λιγες ημερες.
για την ταλαιπωρια που εφαγα, αποζημιωθηκα με 32e πιστωση.

ανοιξα το κουτι με τις αναγκες μου.
το πληκτρολογιο που εχω, ειναι στην κυριολεξια win95 υλικο. εκτος των αλλων ειναι στραβο. πληκτρολογεις και νομιζεις οτι καποιος χτυπαει η πορτα, αφου με καθε πληκτρο που πατας, κανει το πληκτρολογιο να χτυπαει στο γραφειο.
το ποντικι ειναι ενα αθλιο ms-tech που η ευαισθησια των πληκτρων ειναι για μπετατζηδες. το scroll ειναι, μια εικονα κατω και αυτοματα τρεις επανω.

Στην αρχη ειπα να τσιμπησω ενα πληκτρολογιο στα 30κατι ευρα. μολις εφτασα στο καταστημα, αλλαξα γνωμη. "καλυτερα να παρω πληκτρολογιο και ποντικι". οποτε τσεκαρα τιμες και πηρα κατι για να κανω απλα την δουλεια μου. δεν ηθελα φρουφρου και αρωματα.

το πληκτρολογιο που πηρα. ηταν απο τα ελαχιστα που για τιην τιμη του, στα comments δεν ετρωγε κραξιμο. εχει ωραια χαρακτηριστικα και ωραια φωτογραφια στο site. βγαζει ps2 και usb

αν δεν τα κουμπωσεις και τα δυο, δεν λειτουργει. ενα πληκτρολογιο, δυο θυρες.
τα πληκτρα ειναι τοσο μικρα που νομιζω πως θα με πανε μεσα για αποπλανηση.
η ευαισθησια των πληκτρων, αγγιζει το δερμα του hulk. για να πατησω το space, πρεπει να το πιεσω με τον δεικτη. με τον αντιχειρα δεν κανεις δουλεια.
απο κατω δεν εχει ποδαρακια. πρεπει να κολησω τις πατουσες μου στο ταβανι, προκεμενου να πληκτρολογησω ανετα.
τα multimedia πληκτρα, δεν εχω ιδεα τι κανουν. τα συμβολα διακρινονται με το ζορι. οπως ειναι απλωμενο σαν ταψι, δεν βολευουν κιολας.

το ποντικι ειναι σε καλυτερη κατασταση. το scroll ειναι μια ροδελα που σου δινει την αισθηση οτι δεν υπαρχει μηχανισμος. σαν κοντερ απο βαρκα ειναι.
ειναιτοσοελαφρυ που λεω να το ανοιξω, πρεπει να λειπει η πλακετα.

με αυτα και με αυτα, τελος το eshop για μενα. σημερα ηταν η τελευταια φορα που πατησα το ποδι μου εκει. μημου πειτε βλακειες τυπου, γιατι δεν εκανες ερευνα αγορας. οτι εχω αγορασει απο εκει, ειναι σκουπιδι. το ειχαξαναπει αλλα τωρα επαιζε τοπιστωτικο.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
εχεις χασει τη φορμα σου κουνέλο.
κριμα τις σερενατες που σου χω καμει παλιοτερα με ξυλουρη...
τι διαλο? αφου δε σε πανε οι αγορες για πισι, τουλαχιστον δεν αγοραζες μια καφετιερα? εχει γινει πολυκαταστημα το η-σοπ.

<img src="http://www.tehcute.com/pics/201204/bunny-falls-asleep-at-desk.jpg" alt="bunny-falls-asleep-at-desk.jpg" class="bbcode_img" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
οντως την εχω χασει την φορμα μου. γεραματα;
ελα ντε, δεν ζητουσα να μου φερουν 10 γυρο απ'ολα;

3 repeater, 1 router, 2 mouse, 1 keyboard ολα σαπια και οι ηττες η μια μετα την αλλη.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
αλήθεια το σετάκι ποιο είναι;
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


lelos kounelos wrote:
με αυτα και με αυτα, τελος το eshop για μενα. σημερα ηταν η τελευταια φορα που πατησα το ποδι μου εκει. μημου πειτε βλακειες τυπου, γιατι δεν εκανες ερευνα αγορας. οτι εχω αγορασει απο εκει, ειναι σκουπιδι. το ειχαξαναπει αλλα τωρα επαιζε τοπιστωτικο.</blockquote>

Εγώ αντίθετα δεν θυμάμαι να έχω κάποιο πρόβλημα σε παραγγελία από το e-shop. (*και έχω αγοράσει πάαααρα πολλά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )

EDIT: Είχα ένα πρόβλημα στον ήχο του ΜLS Destinator Android που είχα πάρει, αλλά φυσικά έφταιγε η MLS και όχι το e-shop !!

 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Η φορές είχα πρόβλημα. Μια όταν μου είχαν στείλει ραμ σε πλαστικό σακουλάκι χωρίς τίποτα από την εταιρεία, εννοείται την έστειλα πίσω, και μια πέρυσι αν θυμάστε που έψαχνα κόφτη σύρματος και κοίταζε μισή ώρα τον κόφτη να δει αν τον είχα χαλάσει λέει, αφού ρε μάστορα ούτε το σωστό άνοιγμα δεν είχε :malakas:
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Α καλα. Με το E-Shop εχω δυο ιστοριες μουρλια να γραψω... Για καποιο ανεξηγητο λογο ειχα υπομονη με τα ζωντοβολα που δουλευουν εκει και στο τελος ηταν ολα οκ. Αλλα επρεπε να μου βγαλουν το λαδι για κανα μηνα καθε φορα μεχρι να καταλαβουν οτι πολυ απλα εχω δικιο.

Μαραφετια αξιας δεν αγοραζω πια απο κει, για κανενα λογο και ουτε το προτεινω σε φιλους/συγγενεις.

Στα τρενα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323


nitro912gr wrote:
αλήθεια το σετάκι ποιο είναι;</blockquote>

τα link των δακρυων.
http://www.e-shop.gr/pliktrologio-a4tech-a4-kl-7mu-headphone-multimedia-x-slim-us-layout-p-PER.571330" class="bbcode_url">A4TECH A4-KL-7MU HEADPHONE MULTIMEDIA X-SLIM US LAYOUT
http://www.e-shop.gr/zalman-zm-m250-optical-gaming-mouse-p-PER.806986" class="bbcode_url">ZALMAN ZM-M250 OPTICAL GAMING MOUSE

πριν γινω συντηρητικος και κλαψω, τσεκαρα αυτα εδω.
http://www.e-shop.gr/pliktrologio-zalman-zm-k400g-illuminated-gaming-en-p-PER.806983" class="bbcode_url">ZALMAN ZM-K400G ILLUMINATED GAMING EN
http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genius-gx-series-imperator-mmo-rts-gaming-p-PER.570024" class="bbcode_url">GENIUS GX SERIES IMPERATOR MMO/RTS GAMING
http://www.e-shop.gr/pliktrologio-natec-nkg-0378-genesis-rx55-backlight-usb-gaming-p-PER.572039" class="bbcode_url">NATEC NKG-0378 GENESIS RX55 BACKLIGHT USB GAMING

μετα σκεφτηκα μηπως ειναι καλυτερα να παρω ποντικι και πληκτρολογιο. οσα combo ειδα, στα σχολια ειχαν κλαματα. μεχρι και ποντικια που ξεβαφουν ειδα. Επειδη παιζει να φυγω, δεν υπαρχει λογος να παρω κοκορα λειρατο, ουτε να σκασω χρηματα. ηθελα κατι απλο να κανω την δουλεια μου.

το eshop δεν ηταν ετσι. επειδη με βολευε (το καταστημα ειναι λιγο πιο περα απο εκει που παιρνω τσιγαρα και ειναι η κεντρικη αποθηκη.) αγοραζα συχνα πραγματα απο εκει. δεν ειχα προβληματα. απο οταν γυρισα ελλαδα, οτι αγορασα ειχε προβλημα. ακομα και στα "γνωστα" προιοντα.
tp link repeater που δεν λειτουργει, netgear router επισης προβληματικο. μιλαμε για "μαρκες" που χρησιμοποιω χρονια χωρις προβλημα.


Τουλαχιστον οι υπαλληλοι ειναι ευγενεστατοι, και ας μην δειχνουν και πολυ χαρουμενοι.

edit- περιστατικο-οταν πηγα να δωσω για τριτη φορα το tp link

ενω μιλαω με τον υπαλληλο, μπουκαρει στην συζητηση τυπακι-πελατης που περιμενε.
-Φιλε του αλλαξες frimware; αν του αλλαξεις θα δουλεψει σιγουρα.
αυτη η ατυχης συμβουλη, επεσε την ωρα που ο κουνελος ηταν σε κατασταση steampunk.
<img src="http://i.imgur.com/PgmLlzr.jpg" alt="PgmLlzr.jpg" class="bbcode_img" />
-Ναι
- αφου σε βλεπω, φαινεσαι οτι δεν του αλλαξες.
- φλε η δουλεια μου ειναι, αλλαξα firmware.
- εχεις μαγαζι; που δουλευεις;
- ..... ...... .....

ευτηχως δεν ξαναμιλησε γιατι ημουν ετοιμος
<img src="http://i.imgur.com/raiOj.gif" alt="raiOj.gif" class="bbcode_img" />

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Έχει πέσει έτσι το e-shop? Έχω εντελώς διαφορετικές εμπειρίες απ' την άλλη. Ακόμα και όταν είχα πέσει σε ελαττωματικό προϊόν, πήρα τα χρήματά μου πίσω. Ούτε πιστωτικό, ούτε να κάνουν τους δύσκολους.

Είναι να μην σου κάτσει τελικά.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
ε ρε μάγκα και εσύ Α4;

τα ποιο φθηνά logitech που έχω πάρει ήταν καλύτερα από το πιο ακριβό "premium" κινέζικο εκεί έξω, και έχω περάσει διάφορα γιατί έκανε εισαγωγή η εταιρία που δούλευα.
 
Top Bottom