Έρχεται το δεύτερο πατς μεθαύριο με ελαφρώς πιο ουσιαστικές βελτιώσεις από το προηγούμενο.
https://forums.ubi.com/showthread.php/2034875-Patch-Notes-April-Update-Thursday-April-11th
Φορ δε ρέκορντ, προς μεγάλη μου έκπληξη έβγαλα όλες τις εξτρήμ πίστες πλην της Ινφέρνο 5. Που παραδοσιακά υπάρχει μία Ινφέρνο σε κάθε Τράιαλς και είναι ο μεγαλύτερος βραχνάς τους όπως γνωρίζουν οι πιο σκληροπυρηνικοί γαμιόληδες ανάμεσά στους φανς. Μέχρι το Rising έστω που έφερε τη νίντζα δυσκολία κι επίσημα στο γκέημ, αν κι ευτυχώς εκτός μέην καμπέην. Βασικά και τις εξτρήμ εκτός μέην τις έχει, ξεκλειδώνουν αφού τερματίσεις.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινα τόσο διαολεμένα καλύτερος στα γεράματα, μάλλον οι εξτρήμ γίνανε κομματάκι ευκολότερες. Από την άλλη, το γιουνιβέρσιτι μου έδωσε να καταλάβω ότι καναδυό τεχνικές που χρειάζονται στεγνά για τα εξτρήμ επίπεδα τις έκανα είτε τελείως λάθος, είτε γιόλο επανάληψη μέχρι να πιάσουν στη τύχη. Αν και σχεδόν πάντα απλά τα παρατούσα μετά τα 150-200 λάθη. Εξαιρετική η φάση με τα τουτόριαλς που ματώνεις μεν, αλλά κατανοείς πλήρως πως λειτουργούν οι πιο περίεργες τακτικές, ειδικά όταν χρειάζονται τέλεια εφαρμογή και να τις επαναλάβεις 2-3-4 φορές για να φτάσεις στο επόμενο τσεκ.