το έχουν ξαναδώσει; που το βρήκα και το έχω; 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!το έχουν ξαναδώσει; που το βρήκα και το έχω;![]()
Μην το γελας καθολου, ενας απο τους πολλους λογους που λατρεψα το switch ηταν και αυτος. Αν θυμαμαι καλα τον false knight απο το hollow knight στο θρονο τον εβγαλα.μπορεί κανά bundle να μοίραζε κανείς ή άλλο promo, τα κυνηγάω αυτά για να παίξω στην σύνταξη χωχωχω (καλά νομίζω deck είναι μονόδρομος για να προλαβαίνουμε να παίζουμε πλέον, τουλάχιστον όταν χέζουμε)
κοίτα το σκεφτόμουν πρόσφατα, είναι μέρες που δεν έχω το κουράγιο να κάτσω στο PC και πάω κατευθείαν κρεβάτι ή άλλες που θέλω να κάτσω με το έτερο ήμισυ στο σαλόνι και αυτή βλέπει τίποτα δικά της σε κανά netflix και εγώ αράζω με το κινητό, ε αντί του κινητού θα μπορούσε να είναι το deck πχ και στις 2 περιπτώσεις.Μην το γελας καθολου, ενας απο τους πολλους λογους που λατρεψα το switch ηταν και αυτος. Αν θυμαμαι καλα τον false knight απο το hollow knight στο θρονο τον εβγαλα.
Πήρα το Tomb Raider. To Fallout 3 το αφηνω για κάποιον άλλον. Μην είμαστε κ greedy...Για τους λίγους που μπορεί ακόμη να μην τα έχουν στο GOG:
Z7B4ADA6ABCAEDD510
C3ZQF615C73A9EA14C
κάποιος το πήρε βλέπω, πείτε και ένα ευχαριστώ ρε στον άνθρωποΜετά το τσουνάμι συμμετοχών, το κλειδί για το Yakuza: Like A Dragon βρίσκεται παρακάτω. First come, first served.
[Hidden content]
φοβάμαι ότι πρέπει να μπαίνει μεγαλύτερο όριο από μια ανάρτηση γιατί έχει ξανασυμβεί να παρθεί γρήγορα.κάποιος το πήρε βλέπω, πείτε και ένα ευχαριστώ ρε στον άνθρωπο![]()
βασικά το δοκίμασα 2 ώρες μετά, ε λέω αν δε το θέλει κανείς ας το βάλω εγώ, αλλά για να μην υπάρχει αντίδραση ή ευχαριστώ κάτι στον Γιώργο φοβάμαι για bot.φοβάμαι ότι πρέπει να μπαίνει μεγαλύτερο όριο από μια ανάρτηση γιατί έχει ξανασυμβεί να παρθεί γρήγορα.