What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τσάμπα παιχνίδια

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Το prime΄εχει κάποια ενδιαφέροντα πραγματάκια αυτή την εβδομάδα, doom eternal standard edition πχ, αλλά δυστυχώς έιναι για MS store. :(
Αλλά έχει και bioshock remaster για gog

nitro912gr

Tarrasque
Κοίτα πράγματα...

Κοίταζα λίγο το order history στο GoG και διαπίστωσα ότι έχω τα παρακάτω έξτρα κλειδάκια που μάλλον είχα κάνει redeem ενώ είχα στο library τα αντίστοιχα παιχνίδια και μου στάλθηκαν ως gift codes. Δε ξέρω αν δουλεύουν αφού έχουν σταλθεί στο email μου, αλλά μπορείτε να τα δοκιμάσετε αν περνάνε.

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Κοίτα πράγματα...

Κοίταζα λίγο το order history στο GoG και διαπίστωσα ότι έχω τα παρακάτω έξτρα κλειδάκια που μάλλον είχα κάνει redeem ενώ είχα στο library τα αντίστοιχα παιχνίδια και μου στάλθηκαν ως gift codes. Δε ξέρω αν δουλεύουν αφού έχουν σταλθεί στο email μου, αλλά μπορείτε να τα δοκιμάσετε αν περνάνε.

[Hidden content]

Δηλαδή, με λίγα λόγια, θες να μας πεις ότι δεν ξέρεις τι έχεις!!!111!!!

Crusader

Gelatinous Cube
Κοίτα πράγματα...

[Hidden content]

Δεν δουλεύουν γιατί έχουν λήξει και οι τρεις. Όπως και να έχει ευχαριστούμε.

nitro912gr

Tarrasque
το αμαζον έχει αγαπήσει πολύ το gog ε;
για τσεκάρετε

nitro912gr

Tarrasque
όσοι έχετε prime για ρίχτε μια ματιά, Mafia DE για GoG και Guardians of the Galaxy για σουίνι

nitro912gr

Tarrasque
Όσοι έχετε amazon prime και ενδεχομένως να περιμένατε έναν πολύ χλιαρό Δεκέμβρη από τις λίστες που κυκλοφόρησαν, ρίξτε μια ματιά. Θα εντυπωσιαστείτε από τα σημερινά!

Quake II (GoG)
Necromunda Hired Gun (Epic)
Space Hulk Deathwing En. (GoG)
Warhammer 40k Dawn of War (Amazon)
BG1 En, BG2 En(GoG)
Spelunky (GoG)
Wathummer 40K Space Marine (Amazon)
The Outer Worlds (GoG)
Wall-e (Amazon)

Havanezos

Death Knight
Όσοι έχετε amazon prime και δεν θέλετε το Necromunda εδώ είμαι! Εξάλλου είναι στο Epic! Μόνο εγώ παίζω εκεί! Που και που!

nitro912gr

Tarrasque
Όσοι έχετε amazon prime και δεν θέλετε το Necromunda εδώ είμαι! Εξάλλου είναι στο Epic! Μόνο εγώ παίζω εκεί! Που και που!
νομίζω μόνο directly activation μπορεί να γίνει, δεν δίνει κωδικό.

Επίσης μλκς έπεσε το gog από τον κόσμο :p

Havanezos

Death Knight
Κοίτα τι κάναν τα καθίκια! Τέσπα! Θα τ' αφήσω να αραχνιάζει στην ατμολίστα μου! Κάποια στιγμή θα το αποκτήσω! Ο Τίμαρος είναι μεγάλος!

j_lynx

Death Knight
Λίγο off, αλλά μιας και δίνει παιχνίδια , το amazon prime δίνει συνδρομη και στο amazon videos;

maladroid

Mind-flayer
Ναι, Λύγκα.

Prime video, free games και γρήγορο/δωρεάν shipping (σε κάποιες χώρες τουλάχιστον, για Ελλάδα δεν ξέρω αν ισχύει).

nitro912gr

Tarrasque
Ναι, Λύγκα.

Prime video, free games και γρήγορο/δωρεάν shipping (σε κάποιες χώρες τουλάχιστον, για Ελλάδα δεν ξέρω αν ισχύει).
δεν ισχύει, μπήκα να τσεκάρω με το ακάου της αδερφής μου από όπου τσιμπάω τα free games και δεν δίνει για international, δε ξέρω όμως αν ισχύει για τα "prime members exclusive deals".

Top Bottom