Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ccwr με πρόλαβες στο νήμα!!!!<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :ninja: :ninja: :ninja:</span>

[hide login=1]Iron Impact για Steam: 2QM42-VMC3Q-8JFJH[/hide]

Ωπ τανξάκια βρουμ βρουμ, το τσίμπησα. :drinks: :pcmr:

Πήρα το Leviathan Warships μια που κάνεις δεν ευαισθητοποιήθηκε γι αυτό και θυμάμαι ο Admiral είχε πει καλούτσικα λόγια για δαύτο.<br><br>Mucho gracias

Συνεχίζονται τα δώρα...<br><br>[hide post=120]<br><br><strike>Epistory - Typing Chronicles  -  LZ8VJ-N6CC0-G729D</strike><br><strike><br>How to Survive 2  -  G9RDQ-VXZ25-L430G</strike><br><br><strike>Kingdom: New Lands  -  EPJBA-ACQIG-D4Z3L</strike><br><strike><br>Wasteland -  B4RZZ-R9DVZ-CWQX3</strike><br><br><strike>Battlepaths  -  NVA5M-IG74I-3D9NE</strike><br>  <strike><br>Tormentor X Punisher  -  8V6ZR-YQ558-DF8LZ</strike><br><br>Το &#039;&#039;A bird story&#039;&#039; το έδωσα εγώ, κάτω από το τραπέζι, στον @mruseyourbrain[/hide]

Πόπο μας έφτιαξες άσχημα. Και ήθελα πολύ να δω το πρώτο wasteland πως είναι :drinks:

Τσίμπησα το kingdom, ήθελα πάρα πολύ να το πάιξω. Ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα!!  :worshippy: :drinks:

Πήρα το Epistory. Με τράβηξε το artwork. Ευχαριστούμε.

Πώς και δεν είχα πάρει χαμπάρι το Battlepaths, φαίνεται φτιαγμένο για μένα!<br><br>Το τσίμπησα  :drinks: :drinks: :drinks:.<br><br>Θυμίζω πως αν δεν το νίντζαρε κανείς χωρίς να πει, στην προηγούμενη σελίδα έχω ακόμα έναν κωδικό για το Epistory.

Τσίμπησα και γω το Tormentor X Punisher που φαίνεται υπερπαιχνιδάρα και ξεπούλησες!!!

<blockquote><br>Πώς και δεν είχα πάρει χαμπάρι το Battlepaths, φαίνεται φτιαγμένο για μένα!<br><br>Το τσίμπησα  :drinks: :drinks: :drinks:.<br><br>Θυμίζω πως αν δεν το νίντζαρε κανείς χωρίς να πει, στην προηγούμενη σελίδα έχω ακόμα έναν κωδικό για το Epistory.<br></blockquote><br><br>Το καβάτζωσα εγω τελικά, δεν το χα παρατηρήσει οτι είναι τόσο όμορφο και ενδιαφέρον! Ευχαριστώ πολύ!!!  :drinks:

https://www.humblebundle.com/store/killer-is-dead-nightmare-edition" class="bbcode_url">KILLER IS DEAD - NIGHTMARE EDITION

To έχω ήδη οπότε..<br><br>[hide post=1]Killer is Dead - Nightmare Edition  4EY7Z-3HQBC-2K4QQ [/hide]

Το τσίμπησα, θενξ. Ποιος να μπαίνει να κάνει log in τώρα.  :drinks:

[hide login=1]Reverie για Steam: 33HEH-Y6BAG-6QRNM[/hide]

Back