Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
"For some reason, now it says “download not available”. Please try again later. "

"For some reason, now it says “download not available”. Please try again later. "

Πήρα το Zombie Driver, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

δε το είχες; καλά μιλάμε το απόλυτο carmageddon με ζόμπια με ισομετρική κάμερα που θυμίζει εποχές GTA 2

δε το είχες; καλά μιλάμε το απόλυτο carmageddon με ζόμπια με ισομετρική κάμερα που θυμίζει εποχές GTA 2

Και όμως, δεν το είχα παρότι είχε τιμή χώμα σε sales! Κάπως μου ξέφυγε.

enjoy τότε, εγώ το είχα λιώσει και να σου πω είναι τόσο κάζουαλ σπλατεριά που λέω να το ξαναπαίξω, δεν θυμάμαι και τίποτα :p

Το αστείο είναι πως μέχρι κι εγώ θυμόμουν ότι το είχες ήδη, θυμάμαι χαρακτηριστικά πως το είχα αγοράσει έναντι 0-50 σεντς σε κάτι ξεχασμένα sales πριν χρόνια και με ρωτούσες αν άξιζε :p

Το ότι πήγα να το αρπάξω κι εγώ, ενώ το είχα στη library πρέπει να με προβληματίσει άραγε; :p

Μπα, είναι συνηθισμένο το φαινόμενο για όλους μας 😁

Έχει τρελό replayability :p

Όσοι το ξεκινήσετε να έχετε κατα νου ότι μερικά φαινομενικά άχρηστα αντικείμενα μπορεί να βοηθήσουν σε κάποιο quest (π.χ. σαμπουάν)

Και ακόμα πιο σημαντικό, να έχετε κατά νου ότι έχω γράψει το σενάριο για ένα από τα shrines στο παιχνίδι. :solaire:

Τζάμπα στο GOG το πρώτο POSTAL.

Επίσης γράφουν στο σαιτ τους για "Postal 2 Giveaway", αλλά κλικάροντας στο αντίστοιχο banner προς το παρόν μεταφερόμαστε απλώς στο πλαίσιο με τις χειμερινές προσφορές. Εκτός αν τα γέρικα μάτια μου δεν βλέπουν καλά και πατάω όπου νά'ναι.

Το Postal Classic and Uncut το έχουν free. Giveaway δίνουν όντως το Postal 2. Στην εφαρμογή που μπήκα, μου το είχε κανονικά (σκρόλαρε περίπου στη μέση).
1576524498089.png

Α μάιστα, οκ. Δεν είμαι καν σίγουρος αν υπήρχε το μπάνερ στην αρχή ή το βάλανε στην πορεία. Όπως και να έχει, free stuff.

Back