Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Alien Soldier ετσιμπήθει ErevoS, many thanks  :drinks:. Το Mega Drive αίμα νερό δε γίνεται, κι ας είμαστε proud PC MASTER RACE πλέον.

[hide post=10]<br>Shining Force:<br>3G6C6-H7KC9-HLTJ9<br><br>Golden Axe 2: <br>8RCVY-FFJW8-VRLVH<br><br>Company of Heroes 2 - Southern Fronts <b>DLC</b>:<br>7VXNC-A6QIM-Y6ZQG<br><br>Endless Legend - Echoes of Auriga <b>Add-on</b>:<br>8TKP3-H3DHR-IBZV4<br>[/hide]<br><br>BTW, το είχαμε αναφέρει καθόλου το Make War Not Love 4 της Sega ή μόνο εγώ γράφτηκα;

Όλα τα keys από το make war είναι ; Γιατί αν είναι έτσι μου στείλαν μόνο το Golden Axe 2

Damn στα trash είχε πετάξει τα keys το κωλοemail :throw:<br>Οποτε ψάξου Ηλία

ειχα παρει ενα πακετο απο τα bundle stars παχνιδιων στρατηγικης AOGEOD,και μου ξεμινανε 3 κωδικοι ο ενας για τον αμερικανικο εμφυλιο πλας εξαπανσιον και ο αλλος για τον ρωσικο εμφυλιο<br>ειναι για στιμ.<br><span class="bbcode_spoiler"> 8H2WY-KK4KD-WQMA6<br>TG3PX-HYVFH-RJR6Z για αμερικανικο εμφυλιο ο πρωτος και ο δευτερος γαι το εξπανσιον<br>GFNQ0-FTMZQ-4VC5V για τον ρωσικο εμφυλιο  </span><br><br>προειδοποιηση μονο ειναι χαρντκορ παιχνιδια!(και παιζει να χα δωσει τους κωδικους αλλου οποτε μη βαρεσεται αμα δεν μπαινουν  :silly:).<br><br><br>

Kράτησα τα του mega drive οπότε αυτά μην τα κρατάω χωρίς λόγο αφού δεν έχω τα main games<br><br>[hide post=1]<b>Dawn of War II Retribution - Ultramarines DLC</b> - 6JEIB-2XCYI-5W9A7<br><b>Endless Legend - Echoes of Auriga Add-on</b> - 80LLC-EFY2I-MET36<br><b>Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC</b> - 2PZR8-0IAIC-MYH8K[/hide]

Επειδή πήρα ήδη Alien Shooter, δεν τσιμπάω Shining Force ή Golden Axe 2 - αν όμως δεν τα τσιμπήσει κανένας άλλος τις επόμενες δύο μέρες, θα τα καβατζώσω ανερυθρίαστα.

@jon irenicus μπηκαν κανονικα?<br>αμα θες παρε και το αλλο γιατι το βλεπω λογο θεματολογιας να μενει στα αζητητα :pP

Ναι, μια χαρά μπήκαν. Τσίμπησα και το τρίτο (βάσει τίτλου ήταν και το μακρύτερο). Σ&#039; ευχαριστούμε!!  :drinks:

[hide post=60]SYSTEM SHOCK 2 για GOG.COM :<br><br>https://www.gog.com/redeem?utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=20170220_special_promo_from_wishlists_with_love_gleam&utm_term=EN<br><br>VAUDA7AAF7D79E211B[/hide]

<span class="bbcode_spoiler">[hide post=100 login=1]A Copy of Shadowrun: Dragonfall (Distributed by Steam)<br>DZ3BN-9XGE6-PM8EL[/hide]</span>

Ω θενκ γιου τίριον-σαν!  :drinks:

DLCs μόνο αυτή τη φορά (το Comix Zone το κράτησα για την πάρτη μου  :pP).<br>[hide post=10]<br>Total War Rome II: Blood and Gore: 7XEPN-IVGPN-8FGI3<br>Total War Attila: Blood and Burning: 7J6N9-CAXTZ-7GGEF<br>Shogun 2 Blood Pack: 79869-GQ536-FXBGT<br>[/hide]

Μία από τα ίδια. Πάρε κόσμε :deal:<br>[hide post=1]Total War Rome II: Blood and Gore - 99WXJ-Y0589-W3KF2<br>Total War Attila: Blood and Burning - ACP8G-W4FKX-LFDI6<br>Shogun 2 Blood Pack - AQ42R-LVXMD-VJ9BY[/hide]

Κοίτα να δεις που τα έχω όλα. Πότε τα αγόρασα; Δεν θυμάμαι...

Ευχαριστώ Δημήτρη για το Shogun 2 Blood Pack,χτυπήθηκε χωρίς οίκτο

Back