Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΣΛΑΙΜ ΡΑΝΤΣΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ

EDIT: bad soad made g0o cry

Ρε Άντχαν θα δώσεις κανά γκέημ ρε; Μου σηκώθηκε η τρίχα και μόνο που είδα τη λίστα. Κι εκεί που ήμουν σε κάζουαλ φάση μεταξύ του "το έχω" και "τι είν' τούτο", βλέπω το γκότι το Σλάιμ πεταμένο εκεί με τα υπόλοιπα σα να μη τρέχει τίποτα.

Last edited:
Αυτο δεν είναι που διαφήμιζαν τότε με τον ερχομό του dx12 οτι θα σαρωνε στις amd καρτες και θα εξαφάνιζε την nvidia?
Τελικά σαν παιχνίδι λέει τίποτα ή να το πάρω και να το χωσω κατευθείαν στα zonk?

Μπορείς να το πάρεις για να τρέξεις async compute benchmarks. Μετά zonk.

To avatar το σκέφτεται ακόμη.

Μπράβο για την κίνηση αλλά ποιο bard's tale βρε check, έχει πολλά :p. Ρωτάω αν και τα έχω όλα...

το τελευταίο το 4
αυτό δεν το έχω. Δεν θα έλεγα όχι αλλά μην βιαστείς να μού το στείλεις γιατί σίγουρα θα πάει στις καλένδες. (αλλά αν δεν εμφανιστεί κανένας όσο έχεις υπομονή να περιμένεις στείλε)

H epic stores συνεχίζει ακάθεκτα να οργιάζει και να οργώνει . Επιβεβαιωμένο από άλλα sites όπως Forbes , comicbooks ενώ δεν φαίνεται στο twitter account της epic stores.
1589433225651.png

Το 5; Πιο λογικό θα μου ακουγόταν το 4.

Kαι το 3 να μη σου πω, τώρα που γυρνάει. Περίμενα κάτι πιο συνταρακτικό είναι η αλήθεια, όχι γκέημ 5-6ετίας που γενικά έχει πιάσει πάτο στα σέηλς εδώ και καιρό. Τζάμπα το μυστήριο και χαμένη ευκαιρία να δώσουν το Σάιμπερπανκ.

Το 5; Πιο λογικό θα μου ακουγόταν το 4.

Πιστεύω ότι παίζει ρόλο το GTA Online μέσω του οποίου θησαυρίζει η Rockstar. Θα πάρει το σίγουρα γενναιόδωρο πακετάκι από την Epic και θα αυξήσει την playerbase ευελπιστώντας να βρει μερικές ακόμα "φάλαινες".

τίποτα βλακείες, νόμιζα ότι το GTA online είναι ξεχωριστό game, τώρα είδα ότι απλά είναι άρμεγμα του GTA 5 με εξτρά. Οπότε αυτό που λέει ο @Admiral ειναι το λογικό.

Back