Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ρε παιδια εκει που γυρνατε στις ρουγες των παιχνιδομαγαζων, αν παρει το ματι σας κανενα Age of Empires 2, σφουρατε μου pls. Κουτακι σιντακι ομως, οχι ψηφιακο

To παλιό λες, όχι τη definitive ε;
Μόνο μεταχειρισμένο πλέον από κάνα insomnia ή ebay θα το βρεις.

ΟΚ θα κοιταζω συνεχως! Εστω και μεταχειρισμενο.

@Chris2756

Έχει και κουτάτο που το θες εσύ.
Ευχαριστω. Αν και δεν ειμαι εξοικιομενος νομιζω κατι θα βρω.
Δεν με νοιαζει το κουτι εχω την συλλεκτικη εκδοση. Το σι ντι να βρω εστω και σε χαρτινη θηκη

Last edited:
Ρε σεις το Seven καταφέρατε και το κάνατε redeem; Μου πετάει 404 στο gog που με ανακατευθύνει...

- edit άκυρο τσαλίμια έκανε το gog, μου το έχει προσθέσει στη library παρά το σφάλμα.

ναι και εγώ βάραγα 10 φορές το redeem ρε λέω κανένας δεν γκρινιάζει; τι κάνω λάθος; και πάω library και ήταν εκεί...

Ήρθε ο πόνος!

Η γκοτομάνα ούμπι έχει αρχίσει από χθες και μέχρι τις 18 να μοιράζει δωράκια για όλα τα παιδάκια της! Σήμερα δίνει το Starlink: Battle for Atlas!

Aύριο η γιούμπι θα δώσει τη ναυαρχίδα της, το τράιαλς ράισινγκ. Μη πείτε μετά μα μου δεν ήξερα. Αν και με πλήγωσε βαθύτατα ίσως με το χειρότερο μόνεταϊζ που έχουν σε παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να το παρατήσω αρκετά γρήγορα κι ας είναι το καλύτερο τράιαλς γκέημπλεϊ-γουάιζ. Τα πρήμιουμ βελανίδια δεν έχεις βασικά κανένα τρόπο να τα πάρεις αν τελειώσεις με τα τσάλεντζες κτλ στην αρχή, άντε με το σταγονόμετρο σε κανένα ηβέντ. Και χρεώνουν στεγνά για μηχανές και τρακ πακς πέρα από τα κοσμέτικ τζιτζιμπλόγκια. Και μία βόλτα που έκανα από το φόρουμ μετά από αρκετά μηνάκια σήμερα, είδα ότι δεν άλλαξε τίποτα. Για τα ίδια πράγματα παραπονιούνται οι γερόλυκοι του τράιαλς. Το κατεβάζω πάντως να πάρω μία τζούρα, μιας και με έπιασε στερητικό όταν οι πηγές μου με ενημέρωσαν ότι θα το δώσουν τζάμπα. Και χρειαζόμουν έναν ακόμα λόγο για να μη μπαίνω σάιμπερπανκ.

κάνει και τίποτα άλλο; ντροπή πχια, έχει γεμίσει το backlog :p
ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε που έχουμε τόσα παιχνίδια μέχρι ΑΑΑ τζάμπα και δεν τα έχουμε αγοράσει, σαν τελευταίες βλάχες...

malakas-ntrepetai.jpg

τελικά η ubi μόνο πίπες θα δίνει; :p

Back