και πολύ καλά κάνεις και εγώ προσπαθώ να εφαρμόσω πλέον το ίδιο πράγμα, άλλωστε τα παιχνίδια τα αγοράζω αρκετά μετά την κυκλοφορία τους και συνήθως μέχρι τότε έχουν βγει ΚΑΙ στο gog.Όπως έχω ξαναδηλώσει, όταν αγοράζω παιχνίδια (έστω και σε έκπτωση), θέλω να είναι πια δικά μου. Να κατεβάζω τα αρχεία σε εξωτερικό σκληρό και να παίζω τα παιχνίδια όποτε και όπου θέλω και offline. Και μετά να μπαίνω στο gog και να σημειώνω το "completed". Δεν θέλω ουσιαστικά απλά να αγοράζω την άδεια για να τα παίξω όπως γίνεται στα άλλα καταστήματα. Ομολογώ ότι το έχω πολύ ψηλά αυτό. Καταλαβαίνω ότι αυτό με αποκλείει από τα πιο καινούργια παιχνίδια, αλλά έτσι κι αλλιώς (λόγω του backlog) δεν αγοράζω πια καινούργια, παρά μόνο σε έκπτωση. Τελευταία μου (χρονικά) αγορά ήταν το Venetica με 3 €.
Τον τελευταίο χρόνο άρχισε να με φρενάρει σε αγορές και το backlog είναι η αλήθεια, όχι τόσο τα παιχνίδια που έχω πάρει τζάμπα από promos και αγαπητούς συμφορουμίτες, όσο παιχνίδια στο backlog που τα έχω πληρώσει και δεν τα έχω ακουμπήσει.