Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@kara Καμία από τις ενέργειές τους εδώ και δέκα χρόνια δεν δικαιολογείται. Εκεί μέσα βρίσκεται και το αστείο.

@nitro912gr Να αγοράσεις έξυπνο ψυγείο για το έχεις κι εκεί. Δεν θέλω τσιγκουνιές. Άκου δέκα ευρώ. Και πως θα γίνει Jeff Bezos ο φίλος μου ο Τοντ;

Βάζω show με reaction να μην τα πάρει κανένας κοπρίτης εξωσχολικός

Fahrenheit​

Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.

Layers of Fear: Masterpiece Edition​

Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.

Μήπως πάει με βάση το post count?

HIDEREPLYTHANKS]

Hides content until viewer replied to thread or reacted to content

Οπότε, επειδή το θρεντ είναι παλαιό και εκτενές, αν κάποιος έχει απαντήσει οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν σε αυτό μπορεί να δει το περιεχόμενο που κρύβεται με αυτό το ταγκ.

τελικά τα κλειδάκια τα πήρε κανείς; :p

Θα τσίμπαγα το Fahrenheit, μόνο αν ξέμενε γι αυτό αφήνω να περάσουν μέρες. Σσσ μη το πεις 😜

Πολύ πιθανό βέβαια να το χαίρεται ήδη κάποιο μικρό γλυκό botακι. Θα δούμε. Πάντως αν όντως το πάρω θα το γράψω.

εγώ λέω δοκιμασέ το, έχουν περάσει μέρες αν ήταν να το πάρει κάποιος θα το έχει πάρει.

@Chronomancy Θυμάσαι την κουβέντα μας για το Skyrim πριν λίγες μέρες;

What is the price of the Skyrim Anniversary Edition and the Anniversary Upgrade?

• The MSRP for the Skyrim Anniversary Edition on digital storefronts will be USD $49.99/EUR €54.99/GBP £47.99/AUD $79.95/RUB 3399 at launch.
  • If you already own Skyrim Special Edition, the MSRP for the Anniversary Upgrade on digital storefronts will be USD $19.99/EUR €19.99/GBP £15.99/AUD $29.95/RUB 1429 at launch.

Μπορεί να το πάρω 3 φορές, να το χαρίσω κιόλας 😜

Νταξει, κάτι κόψανε. Άρχοντας ο Τοντ!
Είμαι περίεργος να δω πόσοι θα πέσουν με τα μούτρα να το τσιμπήσουν

giphy.gif

Back