Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tacoma
Hidden content
You need -1 more posts to view this content

Gears 5
Hidden content

Cloudpunk
Hidden content

Bloodstained: Ritual of the Night
Hidden content

Χίλια ευχαριστώ μαν, το ΤΖΗΑΡΣ 5 κατασχέθηκε αγρίως!

Τσιμπήθηκε το "Αιματοβαμένος". Ευχαριστώ.

ΥΓ. μην ξεχνάτε τα games που έχω βάλει κι εγώ στις Αγγελίες. Ζητήστε και θα σας δοθεί λένε.

@tyrion395 από που προέκυψαν να σου περισσεύουν αυτά; Παίζει κανένα bundle και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Δωρεάν το Get Even μέχρι 21/03, εφόσον γίνει εγγραφή στο site της Bandai Namco.

Μου έβγαλε το εξής μήνυμα: Thank you for registering! You will be contacted by email if you are selected.

Πρέπει να κάνουμε link το account του Steam για να το πάρουμε;

ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΕ? μια ερωτηξις ιφ γιου πλιζες. Το Sword of legend τι στυλ ειναι? play to win η pay to win?

Μου έβγαλε το εξής μήνυμα: Thank you for registering! You will be contacted by email if you are selected.

Πρέπει να κάνουμε link το account του Steam για να το πάρουμε;

Λογικά όχι, δε γράφει κάτι τέτοιο. Θα σταλούν μετά τις 21/03, απ' ότι κατάλαβα.

Ειχε επιλογη αν εχω κανει λινκ το steam και επρεπε να την τσεκαρω. Αυτο που με προβληματισε ειναι το

if you are selected.

Ειχε επιλογη αν εχω κανει λινκ το steam και επρεπε να την τσεκαρω. Αυτο που με προβληματισε ειναι το

if you are selected.

Ακριβώς αυτό! Τι σκατά free είναι τότε; Μήπως είναι με εισοδηματικά κριτήρια; :Ρ

Τσεκάρεις αν έχεις κάνει λινκ το στημ ακάου, οπότε φαντάζομαι παίζει ρόλο και ίσως φάνε αυτόματα άκυρο όσοι δεν το κάνανε. Επίσης στους κανόνες λέει με σειρά προτεραιότητας είναι. Αν τελειώσουν τα κλειδιά, οι υπόλοιποι απλά θα φάνε άκυρο.

Τσεκάρεις αν έχεις κάνει λινκ το στημ ακάου, οπότε φαντάζομαι παίζει ρόλο και ίσως φάνε αυτόματα άκυρο όσοι δεν το κάνανε. Επίσης στους κανόνες λέει με σειρά προτεραιότητας είναι. Αν τελειώσουν τα κλειδιά, οι υπόλοιποι απλά θα φάνε άκυρο.

Δηλαδή να τον κάνουμε άφοβα λινκ τον Ατμολογαριασμό ή θα πάθουμε καμιά νίλα;

ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΕ? μια ερωτηξις ιφ γιου πλιζες. Το Sword of legend τι στυλ ειναι? play to win η pay to win?
κορεατίλα μυρίζει, και αυτά συνήθως είναι pay2win. Δεν το έπαιξα για να σου πω αν αξίζει.

κορεατίλα μυρίζει, και αυτά συνήθως είναι pay2win. Δεν το έπαιξα για να σου πω αν αξίζει.

Ρε δεν καταλαβαίνει ο @Chris2756 απ' αυτά! Είναι παλικάρι! Εδώ έκανε πέρα Κρυσταλλίνες και Νιγηριανούς Πρίγκιπες!!!

Back