Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
κλειδάκι steam τα παρακάτω

To Hell With The Ugly

Three Fourths Home: Extended Edition

Crowalt: Traces of the Lost Colony

στείλτε μνμ βαριέμαι να βάλω φίλτρα επί φίλτρων να γλιτώσουν από τα bots

Last edited:
κλειδάκι steam τα παρακάτω

To Hell With The Ugly​

Three Fourths Home: Extended Edition​

Crowalt: Traces of the Lost Colony​

στείλτε μνμ βαριέμαι να βάλω φίλτρα επί φίλτρων να γλιτώσουν από τα bots
Περίμενε μερικές μέρες να υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλους και αν δεν τα θέλουν άλλοι στείλε μου.

γιατί 80 γιούργια κανονικά για την base έκδοση ρε; πάνε καλά; Αν ήταν μάγκες έπρεπε να δώσουν και το 1 δώρο πάντως :p

Γιατί ξαφνικά τόσα δωρεάν παίγνια ο Γκέμπης; Έφτασε το Τέλος;
αν παρατηρήσεις όλα αυτά έχουν ένα σκασμό DLC προς αγορά και πάει καιρός που έχουν βγει, οπότε σου λέει να το πάρει κανείς το base δεν παίζει, το delux με όλα τα dlc είναι ακριβό, αν δώσω το base τζάμπα να πουλήσω κανά DLC

Καλούτσικο ήταν όσο κράτησε το hack n slash στοιχείο. Μόλις άρχισε να ξετυλίγετε το strategy κομμάτι απλά δεν. Τουλάχιστον έχει μεταλλικό soundtrack για όλα τα γούστα από glam μέχρι black.

Δοκίμασα τον μάγο με το όπλο, πήρα το τρίτο το μακρύτερο, ήταν ήδη ακτιβέιτεντ από κάποιον πιθανότατα πρώην κομμουνιστή μπαχαλάκη συριζαίο.

Oκ το Μπλανκ απρόσμενα πολύ κουλτουριάρικη ουμπερκιουτίλα, οπότε χτύπησα αυτό. Το μεσαίο σας το χαρίζω.

δεν είναι κανένα τους φρι, από πότε μετράνε οι 48 ώρες; :p

Πέρα από την πλάκα δεν με ενδιαφέρουν, ότι πιο κρίπι έχω δει αυτά τα 3d τσοντοπαίχνιδα. Κάτι είναι περίεργο, καλύτερα να ήταν πλοκαμοχεντάι

Μην πατάς πάνω στα links ξεχωριστά, πήγαινε τέρμα κάτω που λέει να κάνεις redeem το bundle και θα σε πάει στο σωστό μέρος.
Btw, συμφωνώ απόλυτα για τα 3D τσοντοπαίχνιδα με τα άψυχα μάτια, τέρμα κρίπι και δεν με ψήνουν ούτε free.

Από την άλλη, έχω μια αδυναμία στο HuniePop, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν το combo Bejeweled + καρτουνίστικα βυζγιά. Δυστυχώς δεν το δίνουν χώρια, πρέπει να πάρεις μαζί και τη 3D σαβούρα, αλλά ως γνωστόν αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις, κι άλλα τέτοια σεξιστικά τσιτάτα του Λυκείου.

Last edited:
Back