Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μην πατάς πάνω στα links ξεχωριστά, πήγαινε τέρμα κάτω που λέει να κάνεις redeem το bundle και θα σε πάει στο σωστό μέρος.
Btw, συμφωνώ απόλυτα για τα 3D τσοντοπαίχνιδα με τα άψυχα μάτια, τέρμα κρίπι και δεν με ψήνουν ούτε free.

Από την άλλη, έχω μια αδυναμία στο HuniePop, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν το combo Bejeweled + βυζγιά. Δυστυχώς δεν το δίνουν χώρια, πρέπει να πάρεις μαζί και τη 3D σαβούρα, αλλά ως γνωστόν αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις, κι άλλα τέτοια σεξιστικά τσιτάτα του Λυκείου.
ουφ πήρα σβάρνα και έβαζα hidden αβέρτα, όλα αυτά για χάρη του Agony που φαίνεται ενδιαφέρον.

@ebon page έχει και το being a δικ μέσα

To έχω ήδη :cool:

Αλλά βρε τραχανάδες, μην σας πει κάποιος κάτι κατευθείαν να τον τσιγκλίσετε:p. Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας παίζοντας BG3 δήθεν για το στόρυ, όταν απλά το μόνο που περιμένετε είναι να ανοίξει η νέα σκήνη με την Shadowheart:):cool:

Last edited:
To έχω ήδη :cool:

Αλλά βρε τραχανάδες, μην σας πει κάποιος κάτι κατευθείαν να τον τσιγκλίσετε:p. Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας παίζοντας BG3 δήθεν για το στόρυ, όταν απλά το μόνο που περιμένετε είναι να ανοίξει η νέα σκήνη με την Shadowheart:):cool:
1754552518536.png

έχω είχα, ένα gog κλειδάκι για το DnD Silver box classics. Silver Box Classics

Λατρεύω τα βιβλία αλλά τα παιχνίδια αυτά δεν τα έζησα στην εποχή τους και τώρα μου φαίνονται ανυπόφορα. Ας τα χαρεί κάποιος για την νοσταλγία.

edit ξέχασα όποιος το θέλει να το πει γιατί οκ τώρα κρίμα να πάει άκλαφτο.

Last edited:
έχω ένα gog κλειδάκι για το DnD Silver box classics. Silver Box Classics

Λατρεύω τα βιβλία αλλά τα παιχνίδια αυτά δεν τα έζησα στην εποχή τους και τώρα μου φαίνονται ανυπόφορα. Ας τα χαρεί κάποιος για την νοσταλγία.

edit ξέχασα όποιος το θέλει να το πει γιατί οκ τώρα κρίμα να πάει άκλαφτο.

Τα έχω στην Amiga!!!!

παίζει ένα κλειδάκι gog για αυτό
στείλτε να σας δώσω όποιος θέλει

Υπάρχει κλειδάκι GoG για το tower of time στείλτε ένα μνμ όποιος το θέλει.
FIFO.

Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο, αν κάποιο άλλο μέλος δεν το θέλει.

True Fear: Forsaken Souls Part 1
EMPTY SHELL

ένα κλειδάκι για το καθένα για GoG, στείλτε.

Last edited:
GoG πάλι, υπάρχει το
Hellslave
Και τα True Fear και το παρτ 1 από πριν και το 2

Δεν μου λένε κάτι δεν τα θέλω, κρίμα να τα κάψω τα κλειδάκια, μου αρκεί το τεράστιο backlog με παιχνίδια που όντως θα έπαιζα :p

Ενδιαφέρεται κανείς για το System Shock Remake;

μλκ τι πιστόλι γρήγορο ήταν αυτό; πότε είδα την ειδοποίηση πότε έφυγε :p

Back