Τσάντα πλάτης Laptop

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ευχαριστώ πολύ..!

Για σακίδια, έχω αυτό προσωπικά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Χωράει αρκετά ακόμα και αν ταξιδέψεις για μέρες και θέλεις να πάρεις μαζί μερικά ρούχα και καμιά πετσέτα, και φυσικά το λάπτοπ σου. Δε θα χρειαστείς δεύτερη χειραποσκευή.

Δηλαδή, θες να μας πεις ότι αν κάποιος αγοράσει αυτή την τσάντα, θα είναι τόσο ικανοποιημένος που θα πηδάει τα σκαλιά 5-5 όπως ο νεαρός της φωτογραφίας;

fixedratio_20220803072449_2b6067d8.jpg

Ευχαριστώ πολύ..!

Για σακίδια, έχω αυτό προσωπικά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Χωράει αρκετά ακόμα και αν ταξιδέψεις για μέρες και θέλεις να πάρεις μαζί μερικά ρούχα και καμιά πετσέτα, και φυσικά το λάπτοπ σου. Δε θα χρειαστείς δεύτερη χειραποσκευή.

Omfg, φαίνεται καύλα, σωστό μέγεθος και σωστή τιμή! Αν μου πει η μοδίστρα μιχ μιχ τιμή τοτε σίγουρα θα τη τσιμπήσω!

Μπορεί να φταίει η επιρροή από το δίπλα topic για τα τσοντοπαιχνίδια, άλλα διάβασα το θέμα ως "Τσοντα πλάτης laptop":giggle:

Θα πήγαινα να δείξω την τσάντα στην μοδίστρα γιατί μπορεί να χρειάζεται απλώς αλλαγή οδηγού (πολύ φθηνότερο) και όχι όλου του φερμουάρ.
Γυναίκα γαρ, ξέρει από ράψιμο. (Sorry δεν μπορούσα να κρατηθώ)
Μετά από ένα Τσοντα σχόλιο και στο καπάκι ένα σεξιστικό, μου αξίζει ένα ban αλά resetera 😅

η αλλαγή φερμουάρ κοστίζει ακριβά στη μοδίστρα.

ποσο παει η δουλεια αυτη;

10 χρονια την εβγαζα με HP σακιδιο πλατης. Με ειχε βολεψει παρα πολυ, ειδικα με το μινι μυστικο φερμουαρ στο πλαι. Πολυ περιεργη η θεση του. Μονο μια φορα (1) και μοναδικη, ειδαν οτι εχω αναπτηρα στους ελεγχους στα αεροδρομια.
Εφταιξε που τον πεταξα στο πλαι για να περασει τον ελεγχο. Στην θεση ανασκελα, δεν τον ειδαν ποτε.
Πριν 5-6 μηνες τιναξε πεταλα το φερμουαρ. Ισως αξιζει να το φτιαξω γιατι δεν εχει κανενα αλλο σημαδι φθορας.

Πηγα χτες το απόγευμα. Εικοσαρικο τελικά "επειδή είμαι εγώ" και μια εβδομάδα αναμονή επειδή έχει δουλειά. Μισώ αυτά τα κριτνζη φρασεολογια.

Ενιγουεη της το άφησα να το φτιάξει γιατί ήταν άβολο να κουβαλάω το τσαντάκι ανοιχτό με το ποδήλατο έχοντας άλλες δουλειές στη πόλη.

Ολο μλκιες κάνω 😩

Αλλά τουλάχιστον ξέρω τι θα αγοράσω αν μου κάνει μάπα δουλειά (πού είναι πολύ πιθανό έτσι όπως την έκοψα)

Δηλαδή, θες να μας πεις ότι αν κάποιος αγοράσει αυτή την τσάντα, θα είναι τόσο ικανοποιημένος που θα πηδάει τα σκαλιά 5-5 όπως ο νεαρός της φωτογραφίας;

View attachment 4892
Είναι μέρος της βασικής εκπαίδευσης της Foot Clan αυτό.

Back