What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Twin Peaks Returns

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
1 MΗΝΑΣ : <br><br>https://www.youtube.com/watch?v=16ZPJE8PZT8<br><br><br> :w00t: :w00t: :w00t: :mosh:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
9 μέρες; <br><br>https://www.youtube.com/watch?v=vsdRG0mJj-w
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
Ρε παίδες, ξανάρχισα να βλέπω από την αρχή τη σειρά και έχω δύο απορίες.<br><br>1) Η σειρά αυτή είχε παίξει ποτέ σε Ελλάδα; Θυμάμαι το χαρακτηριστικότατο μαλλί :<br><img src="http://www.isegretiditwinpeaks.it/twinpeaks/wp-content/uploads/2015/05/1401x788-85130443_10.jpg" alt="1401x788-85130443_10.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>που την εποχή 93-98 έπαιζε πάρα πολύ εδώ στην Ελλάδα.<br>Θυμάται κανείς τη σειρά να προβάλλεται στην Ελλάδα;<br><br>2) Επίσης μόλις τελείωσα το πιλοτικό επεισόδιο, έβαλα ένα άλλο πιλότο που λένε ότι προβλήθηκε παγκοσμίως.<br>Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε, και προσθέτει άλλα 20 λεπτά στην διάρκεια με ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ πολύ έξτρα πράμα. <br>Η ερώτηση μου είναι εδώ είχε παίξει αυτήν την έκδοση (αν όντως είχε προβληθεί η σειρά εδώ);<br>
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,182
http://www.rollingstone.com/tv/features/david-lynch-talks-twin-peaks-revival-mulholland-drive-w482337" class="bbcode_url">Rolling Stone interview with Lynch <br><br>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
2 μέρες μείνανε.<br>Ορίστε και ένα βιντεάκι/ρήκαπ για τους 2 πρώτους κύκλους :<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=dxUC8QH8miU
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
<blockquote><br>http://www.rollingstone.com/tv/features/david-lynch-talks-twin-peaks-revival-mulholland-drive-w482337" class="bbcode_url">Rolling Stone interview with Lynch <br></blockquote><br><br>Εντάξει, από τις καλύτερες συνεντεύξεις που έχω διαβάσει. Απόλαυση. Κακάρισα από τα γέλια. Διαβάστε και θαυμάστε το πνεύμα, τον λακωνισμό αυτού του ανθρώπου. Είναι θησαυρός παγκοσμίας κληρονομιάς ο τύπος. Υπάρχει αγάπη  :worshippy:
 

f2bnp

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,730
Πράγματι, είναι τρέλα ο άτιμος. Can&#039;t wait!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
Εγώ δεν διάβασα κάτι "περίεργο". Ίσως επειδή έχω συνηθίσει σε πιο άκυρες συνεντεύξεις (Buzz Osborne, Fat Mike, κλπ...).<br><br>Είχε βέβαια ένα ενδιαφέρον εκεί που έλεγε ότι μπορεί να έχουμε και συνέχεια στο Twin Peaks... <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,182
<blockquote><br>Άντε να δούμε τι θα δούμε.<br><br>Προσωπικά περιμένω μεγάλη φόλα<br><br><br></blockquote><br><br><br><blockquote><br>Πράγματι, είναι τρέλα ο άτιμος. Can&#039;t wait!<br></blockquote><br> :gappa:
 

f2bnp

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,730
Τι να πω, έχω πέσει θύμα του hype χαχαχαχα<br><br>Γενικά πάντα προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος όσο γίνεται για να μην φάω καρπαζιά από εκεί που δεν το περιμένω.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
Όσοι το είδαν λένε καλά λόγια από τα λίγα πράγματα που είδα.<br>Εγώ τελειώνω τη σαπίλα του προτελευταίου επεισοδίου και μένει να δω άλλο ένα και τις 2 ταινίες.<br><br>Τα χειρότερα μέρη του Twin Peaks μέχρι στιγμής είναι :<br><br><span class="bbcode_spoiler">1) Το Love Story με τον βλάκα τον John Justice Wheeler.<br>2) Το arc του James με την Donna (από το τέλος περίπου του πρώτου κύκλου) και ειδικά στο τέλος που μας πρήζει με το Going To the West τριπάκι...<br>3) Το Love story Nadine/Mike. WTF?</span><br><br>Στη δεύτερη προβολή πάλι ήταν τα ίδια πράγματα που με ενόχλησαν.<br>Ειδικά την σκατόφατσα του Wheeler δεν την πάω με την καμμία.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
&#039;Πιτάφγιο, το Twin Peaks δεν υποτίθεται ούτε πως βγάζει νόημα, ούτε πως είναι διαρκώς συμπαθητικό. Είναι κοκτέηλ τρύπιας περιεργίλας. Έχει vibe. Θεωρώ πως είναι εντελώς γελοίος όλος ο ντόρος γύρω από τη νέα σαιζόν. Ευχάριστη cult σειρά, ναι. Καινοτόμα για τα δεδομένα της εποχής στην οποία πρωτοπαρουσιάστηκε, σίγουρα. Ο ίδιος ο Λύντς είπε πως δεν παρακολούθησε τα παλαιά επεισόδια πριν γράψει τα καινούρια και πως θέλει στην ουσία οι θεατές να προσέλθουν στη νέα σειρά εντελώς "άδειοι". Όπως το βλέπω, είναι περισσότερη "περιεργίλα". Τώρα ευχάριστη ή δυσάρεστη, θα δείξει.<br><br>Και στην τελική, μια σειρά στην τηλεόραση είναι, δεν κάμει να αγχωνόμεθα τόσο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
ναι, το θέμα όμως είναι ότι με αυτά τα 3 που έβαλα στο spoiler, οι παράγοντες (αν έχω καταλάβει καλά, όλοι εκτός του Λυντς) προσπάθησαν να το κάνουν συμπαθητικό και κατάφεραν να ξενερώσουν αυτούς που λατρεύουν τις "ακυρίλες" (ή «περιεργίλες» όπως είπες).<br>Εγώ δεν θεωρώ πως είναι καθόλου γελοίος ο ντόρος μιας και :<br><br>α) o Λυντς επιστρέφει μετά από 11 χρόνια σε σκηνοθεσία.<br>β) Είχε γράψει ιστορία το 90 με παραγωγούς και διευθυντές που έριχναν Χ στον Λυντς. <br>Τώρα που του δώσανε περισσότερα passes περιμένουμε ένα ακόμα μικρό θαύμα. <br><br>Γιατί αν βλέπεις ιδέες να χρησιμοποιούνται σε νέες επιτυχημένες σειρές 26 χρόνια μετά (Stranger Things κ.λπ), δικαιολογείται να χεις υψηλές προσδοκίες.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,925
Δεν έχω δει μισό γραμμάριο Twin Peaks. Ποτέ. :blush2:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
<b><span style="font-size:36pt">GUYS I&#039;M MINDFUCKED!</span></b><br><br>Είχα που λέτε κατεβάσει πέρυσι μια ταινία Twin Peaks : Fire Walk With Me. Την είδα μετά από μήνες και μόλις την τελείωσα σκεφτόμουνα "καλά , πως αυτό το πράγμα το κυκλοφορήσανε στους κινηματογράφους;;;". Ασύνδετο (σχετικά) και αρκετά πιο άκυρο ακόμα και από τις πιο περίεργες ταινίες του Lynch.<br><br>Και που λέτε βλέπω το βίντεο RedLetterMedia που πόσταρε ο τόνυς και είδα ότι είχε βγει και μια ταινία με κομμένες σκηνές.<br>Ε λοιπόν αυτό που χα δει πέρυσι ήταν οι κομμένες σκηνές (91 λεπτά) και όχι η κανονική ταινία. Την κατέβασα σήμερα και έχω Hard on ήδη με τις 2 πρώτες σκηνές!<br>Τotally Mindfucked!
 

f2bnp

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,730
lol<br><br>Κάπως έτσι την πάτησα παραλίγο και γω, είχα κατεβάσει το Missing Pieces αντί για την ταινία και ξεκίνησα να την βλέπω με την κοπέλα μου. Εγώ υπέθεσα πως ήταν απλά Lynchια, αλλά ευτυχώς η κοπέλα μου επέμενε πως κάτι πάει στραβά και το σταματήσαμε σχετικά νωρίς χαχαχαχα<br>Οπότε ναι, σε καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά φίλε Epitaph!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
:lol: :lol:<br><br>Η φάση είναι ότι όταν είδα "ΜIssing Pieces" στη λίστα σκέφτηκα "ΤΕΛΕΙΑ! Θα κατεβάσω την ultimate έκδοση με όλες τις κομμένες σκηνές". Βλέποντας τη ήμουν σε cringe/wtf mode , γκούγκλαρα στα μισά να δω τι λένε άλλοι και λέγανε "είναι γενικά περίεργη ταινία και δεν άρεσε σε πολλούς". <br>Που να ξερα ότι η κανονική ταινία είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΑΜΑΤΗ (μέχρι στιγμής) ταινία! <br><br>Μέχρι χθες ήμουν με το σκεπτικό "θα τελειώσω τους 2 κύκλους και μετά θα δω την original ταινία και μετά το Director&#039;s Cut για να εμπεδώσω καλά τη στριφνή αυτή ταινία" . ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ!  :lol:
 
Top Bottom