Τζα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Τι έγινε ρε παιδιά; Τόσοι φούρνοι γκρεμίστηκαν και μπήκα την μόνη μέρα που όλοι αποφασίσατε να φορέσετε κάλτσες με πέδιλο και να κατέβετε παραλία; Τέσπα.

Αυτάαααααα... Τι νέα; Πάω να κάνω ένα γρήγορο catch up στα διάφορα subforums και τα λέμε.

Μέχρι το επόμενο εξάμηνο που θα αποφασίσει να μας ξανάρθει. :p

Nope, βλέπω πως πρέπει να σε πιάσω στα Thank you. Άκου εκεί been thanked 0 times.

Βαράμε reset ανά τακτά χρονικά διαστήματα μήπως και έρθεις και έχεις κάποια μικρή ελπίδα.

ΩΩΩΩΩ, τι του είπε. Τα μισά να μου έλεγε... Oh, wait.

Στάκα, ξουρίζω καράφλα και μπαίνω στην αρένα.

Άλλαξε και avatar, τα πράγματα είναι ίσως σοβαρά. Ίσως.

Θα δείξει, για πολύ καιρό είμαι σε εντελώς άλλη φάση. Και πριν με φάτε

Όχι, δεν έγινα κονσολάς στα γεράματα.

Όχι, δεν είμαι ο hardware freak που ήμουν.

Όχι, δεν έχει μετατραπεί σε απλό έπιπλο το PC μου.

Αλλά ναι, μου λείψατε.

Πάρε και ένα thank you για καλή αρχή.

Εγώ πάντως θέλω update για το PC σου, ήσουν σε φάση στησίματος godbox πριν σε φάνε οι γκόμενες (υποθέτω, δεν μπορώ να φανταστώ άλλο καλό λόγο να μειωθεί το hardware freakiness).

Δεν ήταν μόνο οι γκόμενες αδελφέ GOO, ήταν και άλλα πιο πεζά πράγματα όπως εσωτερικές αναζητήσεις, βελτίωση της μουσικής παιδείας μου (πλέον γίνομαι άρτιος μπασίστας), προβλήματα στο RL κλπκλπ φαιδρές καταστάσεις. Ας πούμε πως συνήλθα και επιστρέφω και για ανακατάληψη του φόρουμ.

Μια παγωμένη στην υγεία σου, για το καλωσόρισμα.

Μια μέρα πρέπει να ανεβάσω φωτο από το Frappenstein. Κουκλάκι είναι.

[quote quote=503209]...πλέον γίνομαι άρτιος μπασίστας...[/quote]

¨Σκότωσε το μπασίστα που έχεις μέσα σου!"

Γραμμένο σε τοίχο τουαλέτας μπαρακίου...

Ξαναμαναwelcome ΦραπΜαν!

Τώρα μένει να γυρίσει και ο Brother Bruce για να αποκατασταθεί πλήρως η αίγλη του forum (εγώ θέλω και επιστροφή Darth Άρειου, αλλά δέχομαι ότι ο τύπος είναι acquired taste).

Να δεις που κάτι θα πάει πάλι στραβά και θα διαγράψουν εσένα.

Μeanwhile διαβάζω reviews. Ρε μου λείψατε, σταδιαλα κωλόπαιδα (ουπς, κακιά λεξούλα)

Καλώς (ξανα)ήρθες, τεράστιε φραπέ!

Για μια στιγμή διάβασα "Τζια" (ωραίες παραλίες btw). Welcome back, ΓρΤρέλα.

Και πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι έγινες freddo cappuccino και μας παράτησες... :Ρ

Το bot-άκι του φόρουμ σε καλωσορίζει!

Σύντροφο Φραπέ (sic) καλώς σε ξαναματαβρήκαμε.

Επιτέλους. Να ανεβεί λίγο η ποιότητα αυτής της κοινότητας!

[quote quote=503209]πλέον γίνομαι άρτιος μπασίστας
[/quote]

Άντε, μπας και βοηθήσεις τον Ρίβεραις (θα τον θυμάσαι ως Μποράτσο) να βγάλει το Πρίτζ oφ Ντεθ που κάνει πρόβα με το ροκσμιθ στο υπόγειο, χρόνια τώρα...

(welcome back)

(Πραγματικά, μελετάω ΜΟΝΟ Ντεμάγιο εδώ και χρόνια, αλλά μονίμως σαν υγρές κλανιές ακούγεται, δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει χαλάσει ο ενισχυτής ή έχω πετύχει 100% αφομοίωση του ύφους του Μέγιστου των Ανδρών)

Σιγά μην βοηθήσω τον γεροξεκουτη να παίξει μπάσο με πένα. Καλώς με ξαναδεχτηκατε. Δις ταιμ φορ γκουντ λογικά.

Άκου εκεί ριβεραιζ. Μπορατσο σε ξέρω. Αμολας ακόμα προμοσακουλες ή η ενασχόληση σου με το έργο του ντε απριλιο ανέβασε τα επίπεδα τεστοστερόνης σου επί 500;

Back